BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

31 Ekim 2011 Pazartesi

EVİTARE EŞARP İSTERMİSİNİZ

O ZAMAN ÇATI KATI İLKAYA BİR UĞRAYIN

http://babyh23.blogspot.com/2011/10/evitare-esarptan-cati-kati-blog.html

NİL-ERK

İŞTE EN SON ALDIKLARIM

Selam Canlar,

Ben ne zamandır kendimle alakalı alışveriş yapmıyormuşum yeni farkettim hep çocuklara hep çocuklara .Eskiden ne kadar da rahat alışveriş yapardım oysa, bu rahatlıktan dolayımıdır nedir bir çok aldıklarımıda sonradan beğenmediğim olmuştur.O zamanlar çalıştığım ve para kazandığım zamanlardı tabii.Şimdi eskisi kadar rahat değilim çok yanlış biliyorum ama eşimden kendim için para istemek ağır geliyor bazen .

Üç yıl olucak nerdeyse ben ev hanımlığına terfi edeli ama hala alışamadım .Bence gerçekten en zor ve en nankör meslek ev hanımlığı iki hayatıda yaşadığım için söylüyorum.Belki çalışırken daha fazla yoruluyorsunuz,ev,iş,koca ve çocuklar arası parçalıyorsunuz kendinizi ama sonucunda adı belli olan kazançlarınız oluyor maaş,kariyer ve bişeyler üretmenin verdiği haz gibi...

Oysa ev hanımlığında sürekli tekrar ve tekrar aynı şeyleri yapıp sonucun başladığınız nokta olduğunu görmek kendi adıma söyleyeyim beni acaiiiiip gıcık ediyor .Bide üstelik yeteri kadar taktir görmemek sanırım çoğumuzun ortak derdi.Belki de şu an için böyle çocuklar büyüyünce farklı şeyler yapma imkanı bulabilirim ümüdi var içimde kim bilir zaman bakalım neler gösterecek.

Oooo konuyu nerelere çektim yine...

Neyse efendim Bodrumdayım biliyorsunuz geçen sabah günlük işlerim arasından bir boşluk oluşturup berroşumla beraber YKM,Adil Işık,Mango ve Kotton turu yaptık süremiz bu kadarına el verdi

Şu aşşağıda ki cicileri kotton da buldum

 Etek 79 yl den 29 tl ye düşmüştü boyuda gayet uzun pililerin basenden aşşada başlamasıda basenlerin olduğundan fazla geniş görünmesini engelliyor :) buluzün kumaşı incecik ama iç göstermiyor yani zaten üstüne siyah kısa hırka giyeceğim içine bişey giymeme gerek olmaması çok mutlu etti beni
 Minik minik yıldızları çok hoş .Yıldız deseni bu aralar çok moda ama ben büyük yıldızlardan hiç haz etmedim doğrusu yaka detayı da çok hoş bebe kesimli yaka pulla kaplı çok abiye durmuyor zaten siyah hırkayla giyince spor bir kombin bile oluyor.
Bu da deri ceket maskülen bir kesimi var şal desenli bir elbise ve gül kurusu şal ile kombinledim çok hoş durdu yazık ki fotoğraf çekmeyi akıl edemedim başka zamana inşallah...

Sizce nasıllar hem yeni cicilerim, hem de ev hanımlığımı iş kadınlığımı hangisi daha avantajlı yorumlarınızı bekliyorum canlar

NİL-ERK

30 Ekim 2011 Pazar

KAYRASHOP AÇILDI

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba blogcanlar,

Gündüzleri o kadar yoruluyorum ki sadece geceleri gelebildiğim buralara uğrayamıyorum. Şu anda bile pazar gezmesinden gelmiş çocukları yıkamış yatma ritüelimizden önce ki son 1 saati değerlendiriyorum.Onlar uyuduktan sonra halim olursa yine açarım belki pc yi.

Son zamanlarda beğendiğim tek tesettür giyisiler üreten firma Kayra daha önce duyurmuştu internet mağazası açacağını dün de facebook dan açılış duyurusunu yaptı.

Ben şöyle bir göz attım, tüm kolleksiyon olmasa bile birçok parçayı beğendim.Ala'nın 4. sayısında da katologlarını vermişlerdi tasarım konusunda doğru yoldalar bence ama yaz kolleksiyonlarını görmeden kesin bir yorum yapamayacağım sizce de asıl zor olan tesettürlüler için yaz kolleksiyonu değilmi?

Neyse sözü uzatmayalım bakmak isteyenler için adres şöyle:
http://www.kayrashop.com



GÜZEL GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE...
NİL-ERK

23 Ekim 2011 Pazar

BURUK BİR BAYRAM DAHA KUTLAYACAĞIZ

Uzun zamandır elim klavyaye gitmiyor,o kadar üzüleceğimiz olaylar yaşıyoruz ki son zamanlar da bugün birde Van 'dan alınan acı haber hepimizin içini yaktı .Sanırım benim gibi 99 depremini yaşayanlar bir başka etkilenmiş görüntülerden.

Rabbim şehit yakınlarına ve depremzedelere yardım etsin yüreklerine ferahlık versin.Ve cümlemizi beterinden korusun.

İçim böyle sıkıntılıyken suskunlaşırım ben, şimdi de öyleyim

Yaklaşan kurban bayramını iyi değerlendirmek gerek kazalara belalara paratöner olacak kurbanlarımız inşallah

ALLAHA EMANET OLUN
NİL-ERK

16 Ekim 2011 Pazar

GÜNÜ BİRLİK İZMİR GEZİSİ VE YENİ KİTAPLARIM

Selam Canlar,


Geçtiğimiz perşembe günü İzmir de serviste olan aracımı almak için günübirlik bir İzmir maceramız oldu sabah oğlanları okula bırakıp Berra mı alıp yola çıktık.


Arabayı teslim aldıktan sonra eşim kendi işlerine bakmak yanımdan ayrılınca bende soluğu Kemeraltın'da aldım tabi Benim son bir senedir İzmir 'de can yoldaşım olan Şeydacığımı da evinden alarak. 


Önce NT ye uğrayıp yeni kitaplar alındı,okuyacak kitap olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum.Sonra kumaşçılar dolaşılıp kız kardeşimin düğünü için kumaş aldım evet bir kez daha kıyafet diktirme macerası yaşayacağım bakalım bodrumda aynı frekansta olabileceğim bir terzi bulabilecek miyim..


Sonra bir şeyler yeyip Şeydayı bırakıp kızımla beraber tekrar bodrum yoluna düştük.İki araba olduğumuzdan ve eşim kendi işlerini halledemediğinden o daha geç çıktı yola böylelikle ilk yalnız uzun yol tecrübemi yaşamış oldum gerçi Bodrum-İzmir arası pek de uzun yol sayılmaz 3 saat sürüyor .


İşte aldığım kitaplar:
NİL-ERK

14 Ekim 2011 Cuma

MİMLENDİM

Pembe Ayakkabının sahibesi sevgili bedia beni Mimlemiş hemen cevaplayayım o zaman dedim ne de olsa çok mim almıyorum niye ki acep .
Konusu çantanı göster çantanda ne varsa onu da göster 
Bugün çantamda neler varmış:
Islak mendil olmazsa olmaz küçük paket kurtarmaz
Güneş gözlüğüm
Fotoğraf makinem 
el kremi
siyah göz kalemi-maskara-dudak parlatıcısı(bir tanede ruj var ama niye var ben de anlamadım gündüz ruj sürmem çünkü atmışım kalmış demek ki çantaya)
cüzdanım (yıllardır kahrımı çekiyor kendisi çünkü ona cüzdan değil çanta muamelesi yapıyorum içi tıkış tıkış)
Su 
araba anahtarı
ikea dan yürütülmüş küçük kalem
yara bandı paketiyle bizim asım malum :)
ve iki küçük kuzu araba kullanırken Berra oyalansın diye 
Ve kitabım o sıralar okuduğum kitabı alırım hep yanıma ama çoğu zaman sadece benimle gide gelir


Aslında benim çantamın içeriği gününe göre çok farklıklar gösterir bu gördüklerinize bir kaç oyuncak, bebek bezi,yedek atlet falan da eklenebilir ama bunlar genelde artık Berra'nın çantasında oluyor .


Bu mimi kimler cevapladı bilemediğimden tüm cevaplamayanlara gönderiyorum hadi kızlar dökün çantaları...


NİL-ERK

9 Ekim 2011 Pazar

ÖRTÜNMEK GÜZELDİR YAZIM ALA SİTESİNDE

http://aladergi.com/576

Ala dergisinin düzenlediği örtünmek güzeldir konulu  kampanyası için yazdığım yazıyı yukarıda ki lingden okuyabilirsiniz .Kampanya biteli çok oluyor ama  benim yeni aklıma geldi buradan da paylaşmak.

Benim yazımla beraber diğer arkadaşların yazısını da okumanızı tavsiye ederim o kadar güzel anlatımlar var ki anlatıcak kelime bulamıyorum ..

 NİL-ERK

ARTIK ŞEHİRLİ DEĞİLİZ...

Bodrum yağmurları başladı...


Sabah güne pencere altlarında ki suları silerek başladık .


Yağmur yağınca elektrikler gidiyor,elektrikler gidince de sular eveeet şehirde yaşamadığımızı anlamaya başlıyorum,


 bir bundan bir de dışarı çıkınca mutlaka bir tanıdığa rastlamaktan


NİL-ERK

7 Ekim 2011 Cuma

PARİS MODA HAFTASI /LOUIS VUITTON AŞKI...

Selam dostlar Paris Moda haftası olur da louis Vuitton a bakılmaz mı?

Hadi Bakalım...

 2012 yazında da somon rengi sık sık karşımıza çıkacak sanırım beyaz ile de çok hoş olmuş...
 Sarıyı hep severim kesin kararlıyım bu yıl mutlaka bir sarı girecek dolabıma inşaaaaalllah...
 Yakaya dikkat bebe yaka bu aralar çok adından söz ettirdi dantel versiyonu da tam 60 lar dimi.?
 Etek boyunu uzatın tam bizlik...
 Offf offf ben bayıldım buna
 Buna da :) Çiçek açıyoruz bayanlar....
Ayakkabılara ayrıca bakın derim ...
Bu yaz hanım hanımcık bayanlar görmek istemiş tasarımcı siz ne dersiniz
NİL-ERK

6 Ekim 2011 Perşembe

BU SONBAHAR DA KISA CEKET

Selam Herkeslere
Can dostlar bu postu sabah çocuklarımı okula yolladıktan sonra hasta hasta yazıyorum size bizim ufaklık sanırım okuldan mikrop taşıdı ben onlara bakayım şuruplar çaylar yapayım derken bi baktım ben fena hastayım Allah'dan annem yanım da da çocuklarla ilgileniyor sağ olsun bizim bey de annen burada ondan naz yapıyorsun diye takılıyor.Ama bugün gidicek annem kız kardeşim evlenecek biliyorsunuz ocak sonun da hazırlıklara başlamaları lazım artık .Sizden de fikir istiyorum canlar gelinliği ve mekan için İstanbul da iki mimar evlenecek nasipse her türlü önerinize açığım.

Şimdi gelelim asıl konuya tasarımları ve markaları incelerken dikkatimi çeken çok fazla kısa ceketli kombin olmasıydı bende seviyorum kısa ceket kullanmayı özellikle kloş eteklerde hem boyu uzun gösteriyor hem de beli ince şşşşt aramızda :)

 KOTON CEKET HEM SPOR HEM ŞIK BENCE RENGİ DE BU KIŞ ÇOKCA GÖRECEĞİMİZ RENKLERDEN...
 BU CEKET DE ÇOK SEVİMLİ BU DA KOTON

 KAYRA BU ARALAR ÇOK DİKKATİMİ CEKİYOR BENCE ŞİMDİYE KADAR Kİ EN BAŞARILI TESETTÜR KIYAFETLERİ YAPAN HAZIR GİYİM FİRMASI GÖZÜM ÜSTÜNDE ANLAYACAĞINIZ...ASİMETRİK KESİMLİ DERİ CEKETİ DE ÇOK HOŞ BENCE
 MANGO
 MANGO
 MANGO PIRILTILI CEKETLER BİR AKŞAM ORGANİZASYONUNDA KOMBİN KURTARICISI  OLABİLİR BENCE...

SAĞLIKLA KALIN CANLAR
NİL-ERK

5 Ekim 2011 Çarşamba

ÇOK BOYUTLU TASARIMLAR

ALEXANDER MCQUEEN Çok beğendiğim tasarımcılar arasındadır sorarsanız ki senin tarzın kıyafetlermi yapıyor evet diyemem ancak farklı dokularla harmanlaması kıyafetleri ve defilesinde mutlaka farklılıklar sergilemesi hoşuma gider .
Spring 2012 ready-to-wear için paris'de ki defilesi de bunlardan biri olmuş (acaba bir gün oralara gidip canlı seyretme şansım olur mu bilmem ama ben internetten takip etmeye devam edeceğim.).Kıyafetlerin çok boyutlu olması ve  elbisenin uzantısı gibi duran başlıklar çok dikkatimi çekti.Sanki yeryüzün de değil de okyanus da ya da uzayda yaşıyormuş hissi uyandırdı bende...




NİL-ERK
kaynak:style.com

3 Ekim 2011 Pazartesi

BİR ÇANTANIN HİKAYESİ

Çocukluğum da annemin ayakkabılarını ve çantalarını gizli gizli giymek en büyük zevkimdi çoğu kız çocucuğu gibi .Özellikle annemin kahverengi deri ve orijinal yılan derisi çantası favorimdi.Yıllar geçtikçe çantaya iyiden iyiye göz koydum.Geçen İstanbul'a gidişimde çanta konusu yine açıldı eee ben annemin tek kızı değilim bir kızı daha  var şimdi bana verse ortalık biraz karışabilir.O da bana aynı çantadan ananem de ve rahmetli yengesinde de bu çantadan olduğunu söyledi bulabilirse onlarınkinden verecekmiş.

Ben konuyu unutmuştum.Bugün İstanbul'dan annem geldi ananemin yanına  gittiğinde  yengesinin çantasını bulmuş ve bana getirdi verdiğinde ki sevincimi görecektiniz.Çanta 1976 yılında alınmış orijinal bir çanta yani alındığı yıl yapılmışsa benden 2 yaş büyük

İşte meşhur çanta çoook güzel değil mi?

NİLERK

1 Ekim 2011 Cumartesi

EŞARBINIZLA ÇANTANIZ UYUMLU OLSUN İSTER MİSİNİZ...

Merhabalar,

Eşarplar da kalitesini kanıtlamış olan Aker markası çanta tasarımlarını da görücüye çıkardı.Umarım fiyatları da alınabilir seviyelerde olur da dolabımızda bu güzel çantalardan olur.Bence çok akıllıca davranmışlar çünkü eşarp ile çantalarını uyumlu kullanmak isteyen hanımlara eşarp satarken çanta ,çanta satarken eşarp satacaklar.

Ben çok beğendim çantaları işte benim favorilerim...






kaynak: aker facebook sayfası
NİLERK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...