BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

30 Kasım 2011 Çarşamba

BAHÇEDE ÇALIŞAN MİNİK ELLER

Bahçemize dere otu ve roka ektik .

Hiçbir şey bilmeden çok acemice yapılan bir çalışmaydı inşallah tutar da biz de bahçemizin ilk ürünlerini afiyetle yeriz.

 Ne zamandır aklımdaydı bunu çocuklar için bir eğlenceye dönüştürdüm biraz tartıştılar ama onlar için ilginç bir deneyim oldu...
 Minik eller tohumları atıyor..

NİL-ERK

28 Kasım 2011 Pazartesi

DÜNÜN DEVAMI

Dedim ya arkası yarın diye işte sözümü tutuyorum geçen haftanın az laf çok fotoğraflı özeti


Salı günü komşularımı kahvaltıya davet ettim .Klasik mantar ve çökelek salatam ,yumurtalar orijinal hallerinden uzaklaştırıp farklı bir kimlikle içleri dolu dolu sofrada yerlerini aldılar.Tatlıları koymadan önceki hali bu sonradan yemeğe öyle bir dalmışım ki fotoğraflamak akılıma gelmemiş...


Çarşamba kız kardeşimi Bodrum merkezde gezdirdirdim sonrasında temiz hava çarptı iki gün yattı zavallım :(




Pazar gezimiz Bodrum merkezde pan pan ekmekçide kahvaltı ile başladı.Laf aramız da Bodrum da ender alkolsüz mekanlardan biridir ve kahvaltısı gerçekten süperdir yeni keşfettik.


Eşimin içinden gelerek çektirdiği ender samimi fotoğraflardan buna şükür dimi...

Gümbet tepe yel değirmenleri mevki
Gümüşlük sahil Navigasyon çıktı yol sormak tarihe karıştı tabi orayı nerden bulucaz şimdi bahaneleri de
Entel balıkçı amca

Gümüşlük sahil kahve ve lokma keyfi...

Bugün kız kardeşimi yolcu ettim Allah'dan bir aksilik çıkmazsa bir sonra ki görüşmemiz Ocak sonu onun düğününde olacak .Oradan da anlatacak çok malzeme çıkacak eminim.
NİL-ERK

27 Kasım 2011 Pazar

MAVİŞİMİN DOĞUM GÜNÜ

Selam yine arayı uzattım değilmi çoook şey birikti anlatacak geçen hafta çok yoğun geçti pazar günü yani tam bir hafta önce mavişimin doğum günü vardı.Okuldan arkadaşlarını davet ettik tam da onların seveceği bir menü hazırladım tam 10 çocuk ve 4 anne vardık çocuklar çok eğlendi bende yeni arkadaşlarla tanışmış oldum oğluşumun sayesinde benim için çok yorucu ama bir o kadar keyifli geçti.

Mavişimin gözlerinin içinin gülmesi herşeye değerdi.

Salı günü komşularla kahvaltı vardı öğleden sonra ise beni büyük bir süpriz bekliyordu İstanbul'dan kızkardeşim çıkageldi,çarşamba Bodrum turu yaptık beraber,peşembe öğretmenler günü toplantısı,cuma günü ise büyük oğlumun veli toplantısı,bugün ise bodrum,gümüşlük,yalı kavak turu vardı .Söz hepsinin fotoğraflarını yayınlayacağım şimdilik sadece doğum günü fotoğrafları...

 Boy boylar dimi hepsi çok güzel 2 tanesi kayıp kimbilir nerdeler...
 İyi ki doğdun mavişim...
 Pastamız çok gösterişli değil ama benim yapımım...Lezzeti süperdi iyi ki aynısından bir tane daha yapmışım akşama kocacığıma bir dilim zor ayırdım.
Berram biraz kıskandı sonradan ona da parlayan mumlardan üflettik.

arkası yarın şimdi çocukları yatırmam lazım yeni bir hafta başlıyor kızkardeşimi de yolcu edicez .

NİL-ERK

13 Kasım 2011 Pazar

BAYRAMDAN KISA KISA VE ŞİRİNCE GEZİSİ

Selam canlar,
Ara verince hiç hoş olmuyor özlüyorum buraları.Ama bu aralar bahsetmiştim her şeye karşı bir isteksizlik var içimde tekrar umarım ki geçici bir durumdur.


Bayramda İzmir deydik yıllardır olduğu gibi şikayet etmiyorum yanlış anlamayın tabi ki bayram da tek başına evde oturulmaz çocukların babaanne ve dedesi ile beraber olması benim de hoşuma gidiyor ama gerçekten hiç yolculuk havamda değildim belki de soğuk havalarda üç çocukla nereye gitsem rahat edemeyeceğim içindir.Bir de buna çocukların tamamen kontrolden çıkmasını ekleyin Berra bile küçücük boyu ile şımarmayı ve anne sözü dinlememeyi o kadar iyi beceriyor ki.Sesinizi de yükseltemiyorsanız malum.Neyse bu konu çok uzar...


Bayram dönüşü eşim sıkıldığımı anlayıp arabayı Selçuk da ki Şirince köyüne çevirdi işte görüntüler


 Bayram dolayısı ile mi bilmiyorum ama çok kalabalıktı.Hatta jandarma bile arabaların park etmesi için çalışıyorlardı...
 Şirincenin öncelikle mimarisi beyaz Safranbolu tarzı evler,şarabı ,el yapımı sabunları ve klasik köylü pazarları meşhur.Bende tipik başak burcu olarak çeşit çeşit sabun aldım.
 Miniklerle kalabalığın içinde yokuş çıkma maceramız .

Bu cafe de oturduk şarabı ünlü olabilir ama biz sahlebinden de çok memnun kaldık.


Eşime yaptığı bu incelikten dolayı çooook teşekkür ederim.
NİL-ERK

HEDİYE DUYURUSU

Selam canlar,
güzel mi güzel bir şal isterseniz tesettür island'a bir uğrayın

http://www.tesetturisland.com/2011/11/cekilis-zamani.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TesetturIsland+%28Tesettur+Island%29

not:hani buraya tık tık olayı var ya onu hala çözemedim bilen varsa bi zahmet anlatıversin :)


NİL-ERK

3 Kasım 2011 Perşembe

KİTAP TANITIMI

Selam canlar,
Herkese kolay gelsin eminim şu anda içimizde ayaklarını uzatmış dinlenebilen kadın sayısı çok azdır .Saat şu anda 8:45.Kimimiz iş yerinde kimimiz evlerde çalışmaya çoktan başladık.Benim mesaim saat 7 de başlıyor.Ve saat 7:30 evin içi tam şenleniyor babamız hariç hepimiz yataktan kalkmış curcurnaya başlamış oluyoruz .

Benim koşuşturmacamın ilk kısmı Öğlen 12:30 da berra'nın öğlen yemeğini yedirip uykuya yatırdığım zaman da biraz hafifliyor .Daha önce anlatmıştım onu uyuturken ve uyuttuktan sonra kendime ayırdığım bir kitap okuma saatim var.Zaten onu birde saat altı gibi akşam yemeğini hazırladıktan sonra yemeğe kadar olan sürede koşu bandında 3 kilometre tempolu yürüğüş yapmasam kendimle alakalı hiçbirşey yapmamış olur ve kafayı sıyırırdım herhalde.

Neyse geçenlerde bana hediye gelen bir kitap dan bahsedeceğim size

Üzerinde sadece 60 dakika yazıyor ama daha bile kısa sürüyor kitabı bitirmek .Belkide çocuğumuzun yaptığı temel hataları çizgilerle çok güzel anlatmış.Tam baş ucu kitabı ben çok beğendim herkese tavsiye ediyorum .Ama lütfen bir çaresini bulup babalara da okutalım ben daha beceremedim ama okutabilen olursa yöntemini bana da anlatsın.

Sevgilerle Kalın
NİL-ERK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...