BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

28 Eylül 2012 Cuma

DOĞUM GÜNÜ KOMBİNİ VE ÇEVRENİZ SİZİ YANSITIR....

SELAM DOSTLAR,

Öncelikle çekilişin kazananı belli oldu ve adresini bana ulaştırdı ,hafta başı gibi kargoya vereceğim inşallah .Yeni bir çekilişte tekrar buluşmak üzere... olmasın sevgili aramıza yeni katılan okuyucu bak ben buradayım ,çoğu arkadaş twitter dı,instagram dı ya da benim daha keşfedemediğim bir yere kaymış olsa da istikrarlı bir şekilde hayatımı paylaşıyorum sizinle, niyeyse bazen kendi kendime konuşurmuşum gibi gelmiyor değil hani. Olsun bana terapi size de neyi almak istiyorsanız o oluyordur herhalde ...

Bu arada dünkü post çok tıklanmış demek ki dekorasyon ilginizi çekiyor,benim yeni evlenen bir kardeşim daha var biliyorsunuz kara kızanım kazan dibim inanır mısın onun evini görmek bana da nasip olmadı bir sonra ki İstanbul gezim de izin verirseler onuda resmederim sizin için...

Lafı yine çok uzattım .Geçenler de iki yakın arkadaşımın kızlarının ortak doğum gününe katıldım .Gümbet sahilinde hoş bir parkta organize etmişler ,çocuklar için çok eğlenceli bizim için de çok keyifli geçti.Onlar parkta doyasıya oynayıp ,palyaçonun başını ağrıtırken  biz de bol kahkahalı sohbetler ettik.

Hatırlıyor musunuz İzmir de iken , çok değil bir buçuk sene öncesi ne kadar melankolik yazılar yazıyordum .O zamandan bu zamana aslında uğraşlarım, mücadele ettiklerim ,dertlerim aynı. 

Ama bakış açımı değiştirerek Bodrum'a gelmem benim için çok faydalı oldu en azından çözemediğim sorunlara tamam  siz de çözülmeyi verin diyebiliyorum artık.Her şeyi halledeceksin başaracaksın diye bir kural yok ya .

Sanırım bu yüzden yeni arkadaşlar edinirken enerjimi düşürecek beni aşağıya çekecek insanlara hemen mesafe koymaya başladım.Çok şükür Rabbim de beni güzel insanlarla karşılaştırdı.Evet hepimizin kendimize göre sorunları var ama dikkat ediyorum da sohbetlerimiz de hep hayatın  güzel taraflarını konuşmaya çalışıyoruz.Aman nazar değmesin diyorum .

Size de tavsiye ediyorum, hayata bardağın boş tarafından bakan ve çoğunlukla da surat asan insanlardan,ya da yanlarında sıkıldığınız aşırı böbürlenen, gereksiz kapris yapan burnu kaf dağın da olanlardan uzak durun .Boş verin, seçerek arkadaş olun, az olması kendinizi mutsuz hissedeceğiniz anlamına gelmez .Gül bahçesinde dolanan elbette gül kokar .Etrafınıza sizi hayırlara sevk edecek insanlara öncelik verin .Naçizane tavsiyemdir efendim diyorum ciddiyeti bırakıyor,kombine geçiyorum...
Kot(denim ) gömleğimi ezberlediniz artık bu yaz benim kurtarıcım oldu kendisi .Kısa kollu,kolsuz her şeyin üstüne onu attım neredeyse .Bu sefer de iki yıl önce aldığım mango elbisenin üstünde .Gümbet sahili kombin çekimi için hoş olmuş dimi ...

Beni yorumsuz bırakmayın anacığım sevgiler...
NİL-ERK 

27 Eylül 2012 Perşembe

KIZ KARDEŞİMİN EVİ ...

Selam Dostlar,

Daha önce söz verdiğim yeni evli kız kardeşimin evinden görüntülerle baş başa bırakıyorum sizi:
 Şu aralar kendisi çiçeklere takmış durum da hatta İsmek in bahçıvanlık kursuna bilem yazılmış...
 Bir odayı çalışma ve yemek odası olarak dizayn etmişler bölücü araç olarak da İkea nın billy kitaplıklarını kullanmışlar...Yemek masasının üzerindeki üçlü aydınlatmalar çok hoşuma gitti...

 Evin her köşesin de çok hoş çerçeveler ile fotoğraflarını yerleştirmişler ben ne kadar çirkin çıkıyorsam fotoğraflarda hanım bir o fotojenik bir fotojenik sormayın .Sağ üst de ki çini desenli bardak altlıklarına mıktanıs yapıştırıp aynı zamanda buzdolabı magneti yapmış ...
 Evin genel hakimi beyaz .Şapkalı resim girişteki ayakkabılıktan ...
Efendim işte karı koca mimar olan bu çiftimizin evlerinin sadeliğine ve detaylarda ki müthiş şıklığa bayıldım .Geçen modacı Hakan Akkaya ''Zevksiz yeni gelin evi '' tabirini kullandı bir yerde evet bende evimi süsleyeceğim diye görüntü kalabalıklığı yapan çok yeni geline şahit olmuşumdur .Ama en önemlisi ev,eşya,tabak çanak değil tabi ki Rabbim ağız tadıyla, (der büyüklerimiz ) aşkla ,huzurla ve hayırlarla birlikte yaşamayı nasip etsin tüm yeni evlilere bu aralar bir kaç blogger arkadaş ta dünya evine girdi biliyorsunuz onlara da mutluluklar diliyorum ...


Şimdi siz resimlerin ufaklığından şikayet edeceksiniz ama henüz para ödemeden şu fotoğraf kotama çözüm bulamadım .siz söylemeden ben belirteyim istedim :)

Son olarak çekilişimiz bugün son buldu şanslı arkadaşı gün içerisin de facebook sayfamızdan  ve     twitter dan duyuracağım yarın da buradan belirtirim ...

Hadi kalın sağlıcakla ....

NİL-ERK

25 Eylül 2012 Salı

BUGÜNÜN KOMBİNİ VE HAYATIMIN SAKAR DÖNEMİ

Selam Dostlar ,

Öncelikle ne gündü beaa diyeceğim ve postu yazdıktan sonra yatacağım(yazar burada tek gözü kapalı ve ayacıklarını hissetmemektedir )Nazar değmesinden korkarak evde yaptığım işleri(cam ,halı,koltuk kapı bırakmamacasına ) yazmayıp aynı günün içerisine iki de gezme sığdırdığımı belirteceğim sadece ...

Biraz önce de fırından şu tatlımı çıkarıp şerbetini dökmüş bulunuyorum 


 Bugün giydiğim kıyafetler de şu şekildeydi , hatırlarsanız eteği daha önce bir kaç kez paylaşmış ve ben bu etek den daha ne kombinler çıkarırım demiştim mesela kışın böyle giymiştim :)
Haa sadece kemer ve telefon kapağım yeni ,onlar da İstanbul ganimetlerinden daha önce internetten Modakolik butikten alış veriş yapmıştım bu sefer kemerleri daha önceden ayırtıp,gidip kendim teslim aldım iyi ki de öyle yapmışım Sena Hanımla tanışmak nasip olmasa da yardımcısı bizi çok iyi ve samimi bir şekilde ağırladı buradan tekrar selam olsun :)

Telefon kapağıma gelince işte onu kız kardeşimle birlikte çoook aradım sağ olsun hiç şikayet etmeden dolaştı benimle .Arkasında taştan kocaman bir kelebeği var.Ne yapalım kiminin fiyonk benim ise kelebek takıntım var.

Gelelim diğer başlık konuma offff bu aralar bir sakarım bir sakarım tahmin edemezsiniz geçenlerde dikiş makinemin üstünde duran eski tüplü televizyonu temizlik derdine düşürdüm kendisi mevta tahmin edersiniz,bugünde perdeleri yıkamak için camlardan çıkarıp katlayıp üst üste koltuğun üzerine koymuştum,katlı bir şekilde aldım ve makineye attım çalıştırdım .Sonra salona dönüp digiturkun kumandasını aramaya başladım ,bir kaç saniye sonra ki bende ki çığlıkları görecektiniz topuklarım havalarda uçar halde banyoya koştum ve makineyi durdurdum evet kumanda içindeydi bende ki moral bozukluğunu tahmin edersiniz .

Evet sevgili okuyucu şimdi sizde bana yaptığınız büyük sakarlıkları yazın ki kendimi yalnız hissetmeyeyim ,Bir de hadi bu mim olsun blogger arkadaşlar huuuu sizin en büyük sakarlığınız neydi?
Eymen paşam,Cadı kızın dırdırı, Dür-i Yekta ,Nabrut ,Can-an ,emilianata,ve diğer dostlar hadi mim cevaplamaca ....


Son olarak artık sonuna geldiğimiz çekilişimi HATIRLATIP kaçıyorum iyi ki uykum varmış dimi olmasaymış ne kadar uzatırdım tahmin edin...

NİL-ERK

24 Eylül 2012 Pazartesi

NOOR BUTİKTE KEYİFLİ BİR SABAH

Selam Dostlar ,

İstanbul gezisi ile ilgili son postu yazıyorum demiştim ama Noor butiğe yapılan ziyaret yazılmadan olmazdı kına  gecemiz ile ilgili yazdığım şu yazımda kısaca bahsetmiştim, Kuaybe Gider tasarımı olan gömleğimi almak hem de sevgili sahibesi ile tanışmak için düştük Erenköy yollarına .Hem sabah kahvemizi içtik hem de hoş bir sohbet ettik.
Çok genç bir bayan olarak mağazasını hem açarken hem de devam ettirirken karşılaştıkları engellerden konuştuk.Uzun yıllar tekstil sektöründe çalışmış biri olarak tahmin edebiliyorum zaten .Ürünleri seçerken çok titizlikle çalıştıkları belli,ama hala tesettürlülere yönelik doğru tasarımların fazla olmaması biz kullanıcılar kadar satanları da zorluyor.
Bir çok değerli tasarımcının ürünlerini bulabilirsiniz...
Yeni sezon da neler sunacaklar gerçekten ben de merak uyandırdı .İstanbul da olan şanslılar uğrayıp bakabilir bana da anlatabilir ;) (bu arada isim verip vermemek konusunda kararsız kaldığımdan isim yazmadım ama butiği bilenler çok cici olan sahibesini de tanıyorlardır,bir de internet üzerinden de mağazaya gitmeden face sayfalarından alış veriş yapabilirsiniz )

İstanbul gezisinin diğer fotoğrafları bloğun facebook sayfasında

SON OLARAK YİNE ÇEKİLİŞİMİ HATIRLATIYORUM SON 3 GÜN DOSTLAR BAKALIM PAKETİ NEREYE YOLLAYACAĞIM :)

NİL-ERK 

21 Eylül 2012 Cuma

OKULUN İLK GÜNÜ GEÇ KALMIŞ POST /ÇEKİLİŞİM DE SON GÜNLEEER

Gündüz post yazmak garip geldi şimdi neyse, bakalım anlatım daha iyi olursa bundan sonra gündüz yazarım ne de olsa geceleri yarı pestil durumunda yazıyorum .

Biliyorsunuz mavişim yeni sistem gereği bu yıl birinci sınıfa başladı ,zaten o stres bize yeterken düğündü İstanbul'du derken biz oryantasyona yani alıştırma haftasına ve pazartesi ilk güne gelemedik .Salı günü bizim için ilk gün oldu.


 Sabah uyandırmak çok zor oldu onları çünkü gece heyecan yaptılar ve uyuyamadılar ,yarı uykulu kahvaltı yaparken görüyorsunuz beyleri.Beyler okula gidecek tamam da Berra'm neden erkenden kalkar anlamıyorum.Bir de herkes den önce kahvaltı istemesi yok mu ? Tam hırrrr durumları :)


Allah dan beklediğim gibi Asım'cım hiç adaptasyon sorunu yaşamadı çooook şükür ilk günün sonunda :
-Oğlum nasıl geçti günün
_Sıkıldııııım birinci sınıfı basitleştirmeyi abartmışlar 
-????

Asım işte her şeyi söyleyebilir .

Bu arada kombin nasıl olmuş ceket tahmin edebileceğiniz gibi İstanbul ganimetlerinden .Uzun zamandır da eşarp kullanmadığımı fark ettim ama bazen şaldan daha rahat oldukları kesin.Boynunuzun altından bağladınız mı araba kullanırken ya da çocukla uğraşırken kollarınıza dolanma sorunu yok.Ama yine de şalları daha çok seviyor ve kendime yakıştırıyorum .

Son olarakÇEKİLİŞİMİ HATIRLATIP cümlelerime son veriyorum efendim .Bir sonraki post da görüşmek üzere esen kalın :)


NİL-ERK


20 Eylül 2012 Perşembe

İSTANBUL PART3 KIZ KARDEŞİM NE GİYDİ/ DÖNÜŞ YOLU

Selam Canlar ,
İstanbul serisinin son postu olsun mu? olsun çünkü döndüğümden beri burada da paylaşılacak çok olay birikti .

Önce canım kız kardeşim ne giydi onu da paylaşayım sizinle .Çünkü taze bir gelindir kendisi onun kınasını burada ve de  düğününü burada size anlatmıştım.Hem zevkli hemi de ekonomik bir mimar olan kendileri Kadıköy pazarından aldığı kumaşlarla oluşturduğu tasarımlar ile çok şıktı .

 Mint yeşili kıyafeti kınada giydi kumaş pazardan dikim ise kayın validesin'den .Beline daha açık bir ton şifon ile bant yapmış ,omzuna da çok şık dantel aplik .

Gri pullu payet kumaşı da terzide bol dökümlü ve yarasa kollu diktirmiş hem sade hemi de çok şık olmuştu bu tabi benim fikrim.( bu arada daha detaylı fotoğrafları  bloğumun facebook sayfasında paylaşacağım malum kota meselesi )
 Bu Fotoğraflar da dönüş yolundan; düğünün ertesi sabah yeni evli çiftleri de alarak hava alanına geçtik onlar Antalya yolcu ederken bir sabah kahvesi iyi oldu oğluşumla burada babasına poz verdik.Alttaki kahve makineleri tam benlik değil mi ama fiyatları korkunç olduğundan biz fotoğraflamak ile yetindik.Ahhhh bulutlar benim gibi uçuş fobisi olanı bile sakinleştirebiliyorsunuz.


Son olarak çekilişimi tekrar hatırlatmak istiyorum süre bu gün doldu ama ben katılımdan memnun değilim o yüzden bir hafta daha uzatıyorum canlar, 27 eylüle kadar vaktiniz var .El emeği güzel çantayı kazanmak için tık tık lütfen 

NİL-ERK

19 Eylül 2012 Çarşamba

İATANBUL PART2 /DÜĞÜN

Selam Canlar hemen başlıyorum biraz uzunca bir post olabilir uyarıyorum ...


 Önce benim kombinim ile başlayalım eteğimin rengi resimlerde çok anlaşılmamış ama ördek yeşili ile çağla yeşili arası bir ton .Kumaşı monaray yani yanar döner dediklerinden :) .

Bu eteğin çok da ilginç bir hikayesi var bundan taaam 10 yıl önce büyük erkek kardeşimin Afyonda yapılan düğünün de giymiştim(İstanbul da ayrı bir düğün daha olmuştu orada farklı giymiştim) sonra dönüş yolunda ben eteği kaybettim aradan dediğim gibi on yıl geçti büyük teyzem bu eteği bir şekilde bulmuş ve bana getirdi .

O zamanlar sadece büyük oğlum enes vardı, ben şimdi üç çocuktan sonra etek bana olmaz dedim ama oldu ne sevindim ne sevindim.Eteği tekrar giymek istedim ve üzerine siyah satenden bir ceket diktirdim ve kuplarına mat siyah pul payet kumaştan garni koydurdum nasıl olmuş ?

Krep şifon kumaştan yarım metre siyah yarım metre yeşil kestirdim kenarını çevirip üst üste şal olarak  taktım.O nasıl olmuş?

Gelelim çantaya geçen sene bilindik bir mağazada aynısını görmüş pahalı geldiği için almamıştım.Eminönü gezimizde çanta yine karşıma çıktı hemi de üçte bir fiyatına ne mutlu oldum anlatamam.Onu nasıl buldunuz ?



Gelelim düğünün detaylarına ilk resim gelin ile damat salona girerken bir maşallah alalım.İkincisi up uzuuuun konvoyumuz siz sadece bir kısmını görüyorsunuz Allahtan kız ve ile düğün yeri arası çok uzak değildi de o bilindik yol kesmeler falan olmadı.Üçüncü resimde kardeşimin kol düğmelerini görüyorsunuz gelinimiz düşünmüş ve çok önceden yaptırmış isminin baş harfleri var.Sonra gelin arabamızın arkası :) son olarak da evimizimin ve kız evinin önünde çalan davul zurna.

Rabbim onları bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.Bu arada kardeşim ve eşi lise birden beri tanışıyorlar yani biz ikisininde küçüçüklüğünü biliyoruz ya o yüzden gözümüzde hiç büyümeyecekler sanırım .Yüzünüz hep gülsün canlarım ....

NİL-ERK

18 Eylül 2012 Salı

İSTANBUL PART 1 /KINA

Selam Canlar ,

Arası soğumadan kına ve düğün postlarını yazmak istedim.Önce kına ile başlamak istiyorum.

İlk olarak benim kombinim gelsin :)


 Şu instagram olayını çok sevdim (nilerk olarak takip edebilirsiniz )

Siyah kat kat şifon eteğim bir arkadaşımın hediyesi zarif duruşu ve yüksek belini çok seviyorum.

Gömleğim çoğunuza tanıdık gelebilir Kuaybe Gider tasarımı çok inceleyip çok istemiştim bu gömleği Çatı katı hediye ederken birinci,ikinci,üçüncü şanslılar iletişim bilgilerini vermediğinde ne olur bana çıksın diye dua etmiştim .Nasip yine koca parası ile almakmış.Onun canı sağ olsun bana feda olsun durumları oldu.Noor butiğin sevgili sahibesi Buket Hanımdan ayırmasını rica etmiştim ta bir ay önce kırmadı beni hiç tanımamasına rağmen ayırdı bu arada kendi ile çok hoş bir sohbetimiz ve butiği fotoğraflama şansımız oldu onun postu da ayrıca gelecek .

Gelelim ayağımda ki kelebek motifine gerçek gibi duruyor değil mi ama değil çünkü dövme caiz değil .Olsaydı sanırım hiç düşünmeden yaptırırdım çok seviyorum çünkü,hint kınası da değil çünkü iki kere denedim acayip alerji yapmakta bana öyle böyle değil korkunç kızarıyor ve şişiyor.Şu cipslerden çıkan yapıştırma metodu ile yapılıyor biraz daha kalitelisi Eminönü gezisinde Şark Han da buldum ve hemen atladım tabi nasıl olmuş .Ama lütfen ayak fotosu koydum diye sivri eleştiri oklarınızı çıkarmayın hemen benim tercihim lütfen ...

Kınamız çok eğlenceli geçti ,gelinimiz,misafirlerimiz,detaylarımız,müziğimiz her şey çok güzel oldu şükür .Erkek giremediği için salona herkes gönlünce oynadı(Altın kızlar dahil ).Ve çıkışta biraz dinlenmek için çorbalar da içildi .

İşte kara kızanım kazandibimin kınası da böyle geçti bekar kardeş kalmadı bu arada hepsi kapıldı haberiniz ola !!

Not : ÇEKİLİŞİMİ UNUTMAYIN BU ARADA NİL-ERK 

17 Eylül 2012 Pazartesi

ŞÜKÜR DÖNDÜÜÜÜM...

Selam Canlar ,
An itibarı ile evime dönmüş çocukları yatırmış bulunuyorum daha valizlerimi bile açmadan post yazmaya başladım bak bilin kıymetinizi :)

 Süper hızlı ,süper yoğun bir hafta geçirdim twitter dan ve instagramdan(bu arada nilerk adıyla beni oradan da takip edebilirsiniz) sık sık paylaşımlar yapsam da post yazmaya fırsat bulamadım.

Biliyorsunuz üç çocukla İzmir'e araba ile oradan da tek çocukla İstanbul'a gittim.Önce Anadolu yakasında kız kardeşimin evinde 3 gece kaldım yıllardır o benim evime gelir ben ona yatak hazırlardım ,şimdi tersi olunca ikimiz için de baya garip oldu ...

Üç gün de yoğun bir İstanbul turu yaptık Erenköy de Noor butikle başladık (onun postu ayrı gelecek) ,Çengelköy,Çamlıca,Üsküdar,Fethi paşa Korusu,Eminönü (balık ekmek dahil),mısır çarşısı,Kapalıçarşı ,ve daha bir çok yer binmediğimiz toplu taşıma aracı kalmadı artık otobüsleri dinlenme yeri olarak kullandık.

Daha sonra Büyükçekmece'de oturan anneme geçtik ve düğün telaşına başladık kınamız,gelin almamız, düğünümüz çok güzel oldu şükür hepsine ayrı ayrı post yazacağım inşallah ve kombinleri de gelecek onların .

Son olarak çok ilgilenemediğim çekilişimi tekrar hatırlatmak istiyorum size fazla vakit kalmadı.Ben de çok merak ediyorum kime nasip olacağını .Çekilişime katılmak için buraya buyurun efendim :)

İşte bunlarda hediyelerim biliyorsunuz benim el emeklerim .

Bana müsaade geç kaldığım okul maratonuna başlamak için iyi bir uyku çekmem lazım:)

NİL-ERK

10 Eylül 2012 Pazartesi

İSTANBUL'DAYIZ...

 Sabah 6 da kalkıp hazırlanıp ,çocukları alıp yola koyuldum bakar mısınız sabahın bir kör vakti hali var mı şu bızdıklarda yol boyu çok üzme dilerse de beni yolda bir Antalyalı teyze beni deli etmeye yetti .Teyzeeeee sen bir daha uzun yola çıkma yok yok hiç trafiğe çıkma en iyisi bom boş yolda sol şeritte frene basa basa yol mu biter :) .Acaba şimdi o teyze nerelerdedir.
Bak ben İzmir'e vardım çok şükür. İki bızdığımı ve arabamı orada babaanneye bırakıp mavişimle İstanbul'a vardım bile ...

Şimdi kız kardeşimin evindeyim o da yeni evli biliyorsunuz karı-koca mimar olan bu çiftimizin evinden çok güzel kareler çekeceğim sizin için onlar inşallah sonra ki postlar da .Ben şimdi iyiyim geldim postu yaptım,eşimi ve ailemi aradıktan sonra sizi de unutmadım :)

Hadi sağlıcakla kalın.Yarınnnnn bir sürü gezilecek yer var ........

NİL-ERK

9 Eylül 2012 Pazar

YOLCULUĞA HAZIRIM...




Yarın sabah önce araba ile İzmir'e oradan da akşam hava yolu ile İstanbul 'a beklenen yolculuğun zamanı geldi sonunda .

Kendime ve çocuklara ayrı ayrı çantalar hazırlamakla ,çocukların okul alışverişleri,bu arada evde yapılması gereken işlerle geçti son bir kaç günüm ,internetde de sorun olunca bir kaç gündür post yazamadım.


Resimde gördüğünüz yedi gün sürecek olan yolculukta giyeceğim kombinler ayakkabısına ,takısına ,eşarbına kadar kombinledim kıyafetleri ve bir kaç açıdan fotoğrafladım,böylelikle neyle neyi giyecektim sıkıntısı yaşamayacağım inşallah.

Artık teknolojik bir telefonum ve internet kullanımına açık bir hattım olduğundan önümüzde ki günlerde twitter ve facebook  da daha aktif olacağım postları fırsat buldukça gireceğim inşallah.

Bu arada çekilişim bu ayın 22 sine kadar devam etmekte biliyorsunuz bu sefer biraz daha az katılım oluyor hadi canlar bu ikinci heyecanımda beni yalnız bırakmayın çekilişim için sizi buraya alalım :)  

NİL-ERK

5 Eylül 2012 Çarşamba

ÇANTA DİKMEYE DEVAM :)

İlk yaptığım çantayı hediye ettiğimi biliyorsunuz duymadıysanız çekilişime katılmak için tık tık ...

İşte bunlarda sonra ki yaptıklarım nasıl olmuşlar daha fazla resim görmek için üsteki aile saadetimize tıklayıp face book sayfama geçebilir ya da buradan da ulaşabilirsiniz...




Ayrıca bu çantalardan satın almak isterseniz yine facebook sayfasından bana mesaj atabilirsiniz ...

NİL-ERK


4 Eylül 2012 Salı

gun kombini/cekilisime buyurmaz misiniz ?


Selam Canlar,
Okulların açılmasına sayılı günler kaldı ben tatile girerken de gün sayıyordum şimdi de gün sayıyorum bu yıl çok dua ya ihtiyacım olacak .Çünkü bir erkenden birinci sınıfa giden öğrencim bir de erkenden orta okul olan öğrencim var.Ben de bu yıl yusuf yusuf durumları anlayacağınız kendime mümkünse dışarıdan sabır ve sakinlik enjekte etmek istiyorum.Hiper süper aktif bir çocuğa ders çalışmaya adapte etmemiz lazımken bir de ön ergen her şeyden sıkılan ve surat asan bir çocuğun da dikkatini dağıtmamasını nasıl sağlayacağız Allah bilir.
AAA bu arada da evde bir şirin şebeleğimiz var tabi ki onu da ihmal etmemek lazım çooook çalışmam lazım çooooook bu eğitim -öğretim döneminde :) 

Bugün bir ev gezmemiz vardı.Rahat olmak istedim o yüzden tercihim ketenden yana oldu ,çok kırışsada keten Bodrum havaları için ideal .



Bu arada şu instagram olayına ben de bulaştım nilerk adıyla beni takip edebilirsiniz ...

Ee çekilişimi duymadınız mı ?

Bu adını siyah ile kırmızının dansı koyduğum şık el emeğim olan çantayı isterseniz o zaman çekilişime buyurun :)

Çanta ile beraber yine kendi yaptığım takıları ve belki başka sürprizleri göndereceğim ...

Şimdilik benden bu kadar sonra ki posta kadar beni özleyin anacığıııım :)

NİL-ERK





2 Eylül 2012 Pazar

İKİNCİ HEDİYE ÇEKİLİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUM /HEM DE BENİM EL EMEKLERİM


Selam Canlar ,
Ne zamandır aklımda olan diy projemi bugün gerçekleştirdim .O kadar mutlu oldum ki hemen sizinle paylaşmak istedim .
Clutch Çanta diktim evet yıllardır kapağını kaldırmadığım dikiş makinemi bugün açtım duy beni anneeee en son çeyizimin  pikolarını yapmıştım baya olmuş yani :) annem ne zaman bir şeyler dikeceksin deyip durur hep !!!

 Nasıl olmuş? Ana renk olarak siyah keçe kullandım.Yan parçalar için kırmızı tercih ettim.Kırmızı organze kumaştan çantayı ortalayacak şekilde şerit diktim.Çantanın kapağının altına cırt cırt diktim bu şekilde kolayca açılıp kapanabilecek.Cırt cırtların dikili olduğu yere yine siyah ve kırmızı organze kurdeleden fiyonk yaptım(ama kuyruksuz bu şekilde daha şık oldu ) üzerine de kırmızı bir kar tanesi ,son olarak birde alt köşeye bir yaprak figürü  
 Ben çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz çünkü bunu hediye etmek istiyorum .Daha önce yaptığım siyah bir kolye ve iki bileklikle beraber çünkü bir birlerine çok yakıştılar .Kim bilir belki çekilişin sonlanacağı tarihe kadar başka bir şeyler daha eklerim o da sürpriz olsun :) 
Yakın plandan da böyle gözüküyor...

Şimdi gelelim çekilişe nasıl katılacağınıza 

1-Tabi ki bloğumun izleyicisi olmanız 
2-facebook sayfamı beğenmeniz
3-Çekilişimi görselleri ile beraber varsa bloğunuzda yoksa facebook ya da twitter  hesabınızda paylaşmanız .
4-Son olarak da bu postun altına duyuru linkleri ile beraber facebook sayfamı hangi isimle takip ettiğinizi belirterek,  yorum bırakmanız gerekiyor.

Lütfen sadece çekilişlere katılmak için blog açmış arkadaşlar siz facebook yada twitterda paylaşın çünkü güncel  olmayan bloglarda paylaşılan duyuları ve eski postlara eklenerek yapılan duyuruları kabul etmeyeceğim.

Kargo tabi ki bana ait olacak o yüzden maalesef yurt dışı katılımları kabul edemeyeceğim ama katılıp başkasına yurt içi gönderim yaptırabilirsiniz (belki siz de başkasına hediye etmek istersiniz)

22 eylüle kadar çekilişe katılabilirsiniz  hepinize bol şanslar :)

NİL-ERK 



PAZAR NEŞESİ :)

 DÜN AKŞAM ÇOCUKLARA BAKIP,DOSTLARLA GECE BİRE KADAR , KAHVE ,HOŞ MUHABBET ,BOL KAHKAHA VE BODRUM HAVASI ALMAMI SAĞLAYAN GÜZEL KOCAM....
 BU PAZAR KAHVALTISI SENİN İÇİN ....
BUNLARDA BENİM İÇİN ... İYİ Kİ DOĞMUŞUM  :)    (YAZAR BURADA ŞIMARIKLIĞI TAVAN YAPMIŞ DURUM DA )

NİL-ERK



1 Eylül 2012 Cumartesi



EVET DÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ .NEREDEYSE ORTALADIM OTUZLARI İNANAMIYORUM.

 BİR SÜRÜ HEDEF KOYMAKTAN KENDİME, ELDE ETTİKLERİMİN FARKINDA OLAMADIĞIMI ANLADIM.

O YÜZDEN ŞİMDİ BURADAN ŞAHİT OLUN ÇOOOOK ŞÜKREDİYORUM RABBİM BANA NASİP ETTİKLERİNE.AMA YENİ HAYALLER-HEDEFLER KOYMAKTAN DA VAZGEÇMİYORUM KENDİME....

NİL-ERK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...