BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

26 Şubat 2013 Salı

ŞEKER HAMURU KURABİYELERİM / İNCİ YAKALI KOMBİN

Selam Dostlar Nasılsınız?

Ben her zaman ki gibi yoğunum diyeceğim öyyyyk anladık onu diyeceksiniz ...

Ama postların azalmasından anlıyorsunuz zaten .Boğumu yeni açanlar için :) Ben üç çocuklu ,Bodrum da yaşayan ,4 senedir ev hanımı olup henüz bunun farkına varamamış tipik başak burcuyum Sevgili izleyiciler .
Sadece pazartesi günlerime program koymayarak evin temizlik ,ütü,yemek gibi zaruri işlerini yaparak diğer günler fıldır fıldır geziyorum efendim...
Allah'dan ki bu gezmelerin yüzde doksanı manevi hayatımın gelişimi ve hayır işleri için olduğundan vicdanen hiiiçç rahatsızlık duymuyor ,Bodrum gibi bir memlekette yaşantıma uygun ortamlar bulduğum için ayrıca  çok şükrediyorum.
Bu uzunca bilgilendirmeden sonra gelelim geçen haftanın önemli olaylarına :)


 Bu minnak şeyler: Kendi çocuklarıma ve eşe dosta hediye maksadıyla yaptığım şeker hamurlu kurabiyelerin ,ilk defa sipariş olarak ( gerçi o da bir dosta ) yapılmış şeklidir canlar...
 Paketlenip süslenmiş halleri de böyle .
Yakaları her halde hepimiz sevdik dimi .Son zamanlarda çıkan trendler içinden ben en çok bunu sevdim sanırım .İlk yakalı kombinimi evlilik yıl dönümü yemeğinde giymiştim hatırlarsanız o zaman boğazlı bir badi ve yine aynı triko ile kullanmıştım.Bu sefer yakayı bir gömlek ile kullandım ikisi de benim hoşuma gitti sizce nasıl olmuş ? 

Ayrıca  gönüllüsü olduğum dernekte artık daha aktif görevlerim var ve bunu çok ciddiye alıyorum ,çünkü dernek çatısı altında  bireysel olarak yapamayacağınız hayırlara vesile oluyor  ve uzanamayacağınız elleri tutuyorsunuz.Bu yüzden  sivil toplum kuruluşlarının toplumumuz için çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnsan sadece kendini ve kendi ailesini düşünmemeli ,unutmamalıyız ki bugün yardım eden el biz olabiliriz ama kimse garanti edemez yarın yardım alan el olmayacağımızı .

Evet toplumsal mesajımızı da verdikten sonra geçen haftayı toparlarsak : 2 doğum günü + 3 manevi program +1 kahvaltı misafiri ağırlama +1 bebek görme +1 dernek toplantısı+1 basket maçı =9 yapıyor  

Hafta kaç gündü ben de matematik falan kalmadı neyse sizde de sabır kalmamıştır sanırım en iyisi kapanışı yapalım(daha fazla görsel için instagram veya facebook sayfasına uğrayabilirsiniz )

Sürç i Lisan ettikse affola efendim kalın sağlıcakla ...

(yorgunluktan ayarları bozulmuş blog sahibi )
NİL-ERK


20 Şubat 2013 Çarşamba

İTİRAF EDİYORUM... SEVEMİYORUM SİZİ...

İtiraf ediyorum canlar ,
OVERSİZED denen akımı sevmiyorum . Bu akımı giymiş olan bildiğiniz üzere favori dizim Grays Anatomi nin Ellen Pompeo su olsa bile sevmiyorum .Salaş giyimi severim. Hadi kazaklarda hırkalarda hoş durabilir ama salaş sınırları içinde olmalı. Özellikle selvi boylu değilse bir insan yürüyen mantolar sokakta geziyormuş gibi geliyor bana sori :( 


Karışık desenli taytlar evet sizi de sevmiyorum.Diyeceksiniz ki Nil sen tesettürlüsün ondan sevmiyorsun .Tamam tasvip etmiyorum tabi ama bence çirkinler özellikle de yaşınız 17 nin üzerinde ise ve biraz da kalın ya da tam tersi çok ince  ise bacaklar altına üstüne ne giyersen giy çok iticiler benim için...


Resimler :İnternetten alıntıdır

OOyy bu en fenası benim için. Şu aralar nedir yahu şu bıyık akımı her yerde var .Kabul edin bu bir akım . Bir sene sonra fotoğraflara bakınca biz bunun nesini beğenmişiz demeyecek misiniz ? Fanları çok maalesef bu akımın o yüzden fazla laf etmeyeceğim :)


NİL-ERK 




15 Şubat 2013 Cuma

PAPYONLU KOMBİNLERİM :)

Selam Canlarım,
 Bloğa post yazma sıklığı ne kadar azalsa da giydiklerim bloğun facebook sayfasında kombin albümün de ,pişirdiklerimi ne pişirdim albümün de diy çalışmalarımı da el emeklerim albümün de  paylaşıyorum ayrıca instagram da (nilerk kullanıcı adı ile) anlık çok fazla paylaşım yapıyorum .Eee bir de buna twitter(yine kullanıcı adım nilerk) eklenince anlayacağınız sanal -sosyal hayatım gerçek-sosyal hayatım kadar yoğun ...

Hani taaa şu post da, aldığım papyonu size göstermiştim ya o papyonla yaptığım kombinleri paylaşmadığımı fark ettim .Tahmin edersiniz ki Bodrum da tesettürlü bayan sayısı dikkat çekecek kadar az. Ben de biraz klasiğin dışın da giyindiğim için  dikkat çekiyorum galiba, papyon olayı da sanırım biraz fazla oldu Bodruma ama ben severek kullanıyorum ve değişik renklerde kendime yapsam mı diye düşünüyorum...

Eveet ailenizin garsonu nasıl :) Gri ceket son İstanbul gezisinden ganimet, kumaşı çok hoş ben yazın da bu ceketi çok sık giyerim,söylemedi demeyin :)
Bu kombini kurban bayramından önce giymiştim.Tütü limon sarısı  etek ,dantel detaylı gömlek ve papyon cesaret istiyor dimi :) 

Ee sizden de yorumları alalım bakalım böylelikle genel fikri öğrenmiş oluruz ama benim bu iki kombini de beğendiğim gerçeğini değiştirmez (blog yazarı burada biraz ukala olduğunu kabul etmiştir efendim )...
NİL-ERK


11 Şubat 2013 Pazartesi

BİRLİKTE YAŞLANIYORUZ...


Hani büyükler evlenen çiftlere der ya birlikte kocayın (yaşlanın) diye ,işte bu laf çok doğru sanki düğün hazırlıkları telaşım yeni bitmiş gibi gelirken geçen hafta 13.evlilik yıl dönümümüzü kutladık.Arada ki üç çocuğu hiç saymıyorum bile hala onlara bakıp :
-AA sizde kimsiniz !diyorum bazen 
Evet şaka maka birlikte yaşlanıyoruz çok şükür.

İlk evlendiğimiz de kesinlikle o upuzun tek yastıkta yatacağız deyip, sonra gecede onmilyonyüz kere yastığa kendi ekseni etrafında tur attırma alışkanlığı olduğunu keşfedince beyimizin, aynı hızla küstüm yastıklarına dönmemiz gibi farklı farklı kişilikler ve alışkanlıklara sahip olmamızın bize kazandırdığı sabır,hoşgörü ara arada cazgırlıklarla yolumuza devam ediyoruz.

Bu yıl İstanbul tatili,Karaca da ki indirimden kaptıklarım (bknz:instagram ) ve yakın zaman da almayı planladığımız kurutma makinesinden dolayısı ile hediye olayına girmeye yüzüm olmadı :)

Cumartesi akşamı yemeğe çıkmaya karar verince ben de bir ne giysem telaşı başladı hem güzel olayım ,hem abartısız şık olayım istedim sanki ilk kez buluşaz baya heyecan yaptım anlayacağınız ,sonra da heyecanlanmama mutlu oldum :)



 O kadar düşünüp düşünüp bu kombini seçtim nasıl olmuş?Yaka İstanbul dan satmak için aldığım yakalardan ben çok sevdim bakalım taliplisi çıkacak mı ?

Eşim bir arkadaşının sahibi olduğu otelde masa ayırtmış gerçi kimsecikler yoktu garson bile sizin için kapattık esprisi yaptı :)

Bir bakıcı ayarladık tabi ben daha yolda iken bir sürü senaryolar kurmaya başlayıp ,tedbir olarak kızın kimliğini almadığıma pişman olup topu topu 3,5 saatlik gidiş geliş süresinde üç kere evi arayıp .Benden beklenen pirpirikli anne performansımı düşürmedim evvel Allah 

 Yorumsuz...
Gecenin sonunda bize böyle minik bir sürpriz yaptılar minik pastanın üzerine konan mumların birinin mavi birinin pembe olmasına çok mutlu olup gözlerim dolunca eşim bombayı patlattı :

-Gerçekten Amerika'ya buradan yol yapmak siz kadınları anlamaktan daha kolay !!!

Ahhh Ahhh ne diyim ki ben şimdi .Bu güzel gece için eşime....
 Sabredip sonuna kadar okuduysanız size .....Teşekkür edeyim ...

NİL-ERK


6 Şubat 2013 Çarşamba

KAYRA DAN YENİ HABERLER



Selam Dostlar ,
 Şu tekstil piyasasında, tesettürlülere yönelik tasarımlar yapan hazır giyim markaları arasın da, çok azını severim biliyorsunuz, kumaş ve dikiş kalitesi benim için önemlidir. (eski bir tekstilci olmamdan sanırım ) İşte onlardan biri benim için Kayra .Çoğunuz da benimle aynı fikirdedir sanırım.

İşte Kayra Filistin de ki mağazasını açtı ve görselleri bana ulaştı nasıl çok modern değil mi ?


Açık söylemek gerekirse ne kadar eleştirirsek eleştirelim yine en güzel tesettürü Türkler giyiyor. İnsatgramdan yabancı bir çok tesettürlüyü takip ediyorum ve diyorum ki şükür yine biz daha iyi uyguluyoruz .Bu anlamda bizden bir markanın yurt dışında faaliyet göstermesi çok hoşuma gitti.Başarılarının devamını diliyorum.

Aslında bugün ki postum evlilik yıl dönümüm olacaktı ama karı koca o kadar hastayız ki sanırım hafta sonu kutlayacağız.İnanması zor ama 13. evlilik yıl dönümümüz bugün .Rabbime çok şükrediyorum eşimi karşıma çıkarttığı için .Şimdi biraz dinleneyim   de tez zamanda atlatayım inşallah hastalığı...


Nil-Erk



5 Şubat 2013 Salı

BODRUM-İSTANBUL-İZMİR- BODRUM ÜÇ ÇOCUKLA

 Evet geçen perşembe Milas hava alanında başlayan üç çocukla, kış aylarında tek başıma seyahat maceram pazar akşamı sona erdi.
Genel itibarı ile rahat geçse de uzunca bir süre bunu tekrarlamam sanırım en azından bu mevsimde :)

Eşim bizi hava alanına bırakıp kapıların oraya vardığımda bir iki saniyelik bir dalgınlık ile Asım kaybederek başlamak yolculuğa cesaretimi kırmış olsa gerek .Hayır anlamadığım o kadar sıkı güvenlik yapıyorsun girerken de tek başına elinde sütü ile kapılardan  geri çıkmasına izin veriyorsun küçücük çocuğun işte kalifiye güvenlik elemanlarımız :)

İstanbul'a indiğimizde de valizleri taşıyan bantların üzerinden almam gerekti kimi tabi ki başrol oyuncumuz Asımı :)

Her şeye  rağmen İstanbul da ailemin yanında olmak iyi geldi kız kardeşim orada bulunduğumuz sürece yanımızda kaldı .Eşine teşekkürlerimi gönderiyorum buradan .Birlikte klasikleşen Eminönü gezimizi yaptık Bodrum da satmak üzere çok cici yakalar ve şallar aldım sonra ki postlar da paylaşırım .Etamine başladık birlikte aynı örneğe bakalım önce kim bitirecek instagramdan(nilerk) ilerleyişimi takip edebilirsiniz .Bitince de buradan paylaşırım inşallaaaaah :)

 Keçeden bu şirin minik peçete halkalarını yaptık hem kendimize hem de erkek kardeşlerimizin eşlerine çam sakızı -el emeği hediyeler oldu .
Yeni gelinimizin (karakızan kazandibimin eşi )evinde çook güzel bir kahvaltı yaptık .Canım annem tabi ki her öğünde sevdiğimiz yiyecekleri yapmaya çalıştı özellikle de batırığını (mersin yöresi ) çok özlemiştim kaç tabak yedim hatırlamıyorum.Batırık bilenler ses versin annem süper yapar yıllar önce Oktay Ustaya yapmışlığı vardır hani...

İstanbul dan İzmir'e geliş daha sakin geçti şükür, bir de eşim bizi orada karşıladı daha iyi oldu, onunla da bir kaç günlük tatil yapmış olduk. Kemeraltı na tabi ki uğrandı yeni keçeler tabi ki alındı :) ayrıca Karacada çok güzel indirime denk geldim yeni ciciler kaptım.Onları ve daha fazlasını instagramda(nilerk)ve blogun facebook sayfasında  paylaşıyorum.

Şimdilik bu kadar olsun eee sizlerde ne var ne yok sömestr tatilinde olanlar ses verin okul zamanını özlediniz mi itiraf edin ? Sevgilerle ...
NİL-ERK
  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...