BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

29 Nisan 2013 Pazartesi

BODRUMA YAZ GELDİİİİİ ....

 Yaşıyorum merak etmeyin :) herkes gibi blogu ihmal etsem de gönlüm buna hiç razı değil .Evet bahsettiğim kermesi çok şükür anlımızın akı ile atlattık bir sonrakinin tarihi yaklaştı bile 10 Mayısta ikincisini yapacağız sonra Eylüle kadar programları biraz hafifleteceğiz ,malum Bodrum sıcakları başladı .
Sıcaklar başladı derken zamanını kaçırmadan ben de bahçemle ve balkonum ile  biraz ilgilendim.Arkadaşlarımın yardımı ile bu yıl çiçek-çimen olayını bir level atlayıp sebze dikmeye karar verdim.Domates,biber,salatalık,patlıcan,kabak ve yeşillikler diktik az az .Deneme mahiyetli, bahçemdeki toprak dolgu olduğundan ürün verir mi vermez mi tam emin olmadık az ile başladık .Gübresini suyunu ihmal etmiyor ve her gün gelip gidip bakıyorum kuruma emaresi var mi diye .Dua edin olur mu kendi mahsulümüzü yemek nasip olsun ...

Bunun haricinde gezmeler,özellikle kahvaltılar ve evimin ,çocuklarımın halleri instagramda (nilerk) twitter da (nilerk)  takip etmek isteyenlere duyurulur  oralarda çok eğleniyoruz :)

NOT: bir önceki post da gösterdiğim abiye henüz sahibini bulmadı ilgilenenler kaçırmasın...

SEVGİLERLE...
NİL-ERK

3 yorum:

kış güneşi dedi ki...

Kıskandık seni canım çok güzel yerlerdesin bahçende var oh Allah tadını çıkarmak nasip etsin

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

Bende bahçe istiyem bana ne=(((

Creamarks dedi ki...

Merhaba,

Sitenizde haber/konu yayınlamak istiyoruz. Devamlı haber/konu alımları yapmaktayız, reklam ağımıza sizde katılmak ister misiniz?

mail : creamarks@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...