BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

3 Kasım 2011 Perşembe

KİTAP TANITIMI

Selam canlar,
Herkese kolay gelsin eminim şu anda içimizde ayaklarını uzatmış dinlenebilen kadın sayısı çok azdır .Saat şu anda 8:45.Kimimiz iş yerinde kimimiz evlerde çalışmaya çoktan başladık.Benim mesaim saat 7 de başlıyor.Ve saat 7:30 evin içi tam şenleniyor babamız hariç hepimiz yataktan kalkmış curcurnaya başlamış oluyoruz .

Benim koşuşturmacamın ilk kısmı Öğlen 12:30 da berra'nın öğlen yemeğini yedirip uykuya yatırdığım zaman da biraz hafifliyor .Daha önce anlatmıştım onu uyuturken ve uyuttuktan sonra kendime ayırdığım bir kitap okuma saatim var.Zaten onu birde saat altı gibi akşam yemeğini hazırladıktan sonra yemeğe kadar olan sürede koşu bandında 3 kilometre tempolu yürüğüş yapmasam kendimle alakalı hiçbirşey yapmamış olur ve kafayı sıyırırdım herhalde.

Neyse geçenlerde bana hediye gelen bir kitap dan bahsedeceğim size

Üzerinde sadece 60 dakika yazıyor ama daha bile kısa sürüyor kitabı bitirmek .Belkide çocuğumuzun yaptığı temel hataları çizgilerle çok güzel anlatmış.Tam baş ucu kitabı ben çok beğendim herkese tavsiye ediyorum .Ama lütfen bir çaresini bulup babalara da okutalım ben daha beceremedim ama okutabilen olursa yöntemini bana da anlatsın.

Sevgilerle Kalın
NİL-ERK

2 yorum:

mine dedi ki...

değişik geldi almalı hediye etmeli

GüzelGül dedi ki...

Bende cocuk egitimiyle ve kitaplariyla yakindan ilgilenirim. Sanirim bu merak ilk anaokul ögretmen olmamdan kaynaklandi ama yas ilerledikce bir gün kendi cocuklarim olacagi icin bu merakim baya büyüdü ve simdiden nisanlima baslattim okumasini ögrenmesini cünkü cocuklarin egitimiyle sirf anneler degil bir okadarda babalar dahildir.Simdiden ögrensin degilmi :))

Mein Blog/Blogum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...