BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

24 Aralık 2011 Cumartesi

KARABABATAK

Sanırım bu aralar ,blog aleminin karabatağı ben oldum 




Bir görünüp bir kayboluyorum ama bu durum beni de çok üzüyor, hafta içlerinin Bodrum da bu kadar yoğun geçeceğini tahmin bile edemezdim.


Bodruma taşınacağımız belli olduğunda ben dahil ailemdeki herkes maneviyatımızın tehlikeye gireceğinden çocuklarımızın ahlakının bozulacağından endişe ettik.


Ama şükürler olsun korktuğumuz başımıza gelmedi.Kısa zamanda çok hoş bir arkadaş çevresi oluştu hayatımda.Haftanın 3 günü sohbetlere katılıyorum .Sohbetlerde tanıştığım arkadaşlarla ve çocukların sınıf arkadaşlarının anneleriyle kahvaltılar ve geziler oluyor.Çok da şanslıyım ki Bodrumun portföyüne uymayan bir site de oturuyorum ve üç komşum tam kafa dengi onlarla da kahve muhabbeti falan sonunda ev hanımı moduna tam girdim :)


Belki erken konuşuyorum çünkü daha yaz yaşamadık burada ama ben bakış açımı değiştirmezsem biraz da dikkat edersem sanırım çok sıkıntı yaşamayız.


Şimdilik bu kadar hafta içi inşallah kız kardeşimin düğünü için çizdiğim kıyafetin hem çizimini hem de bitmiş halini göstereceğim bu arada türbanı için çok ilginç bir fikrim var biraz marjinal olacak ama başarabilirsem güzel olacak diye umuyorum.


NİL-ERK

3 yorum:

mine dedi ki...

özellikle kışları süper oluyor bodrum hiç de bahsettiğin gibi bir portföy olmuyor ya da ben hiç tanışmadım kışları gittiğimde öte yandan kafa dengi arkadaşlar bulman ne kadar büyük şans ... güzel bir hafta son udileklerimle...

Unknown dedi ki...

bende güneyde yaşamaya korkardım tesettürden dolayı :( allah güç versin canım size kendine uygun arkadaş çevresi bulman çok güzel olmuş yoksa yeni bir şehir yeni insanlar alışmak çok zor olsa gerek.

beyza dedi ki...

canım yaşadığın yerin kıymetini bil çok güzel bi yerdesin. sen değişmek istemedikten sonra kimse etkileyemez.güzel yaşayan insanın evlatlarıda güzel görüp güzel yaşar.böyle düşün her şeyyolunda olacaktır ozaman.sanırım sana ilk kez yorum yazıyorum ben.neyse hoşçakal canım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...