BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

5 Aralık 2011 Pazartesi

KIZKARDEŞİMİN KINASI İÇİN ALDIĞIM ELBİSE

Selam Canlar,

Daha önce bahsetmiştim Ocak ayının sonunda kızkardeşim evleniyor diye .E hazırlıklar da başladı yavaş yavaş biz de, kızkardeşim de çoktan başladı ama ayrı şehirlerde olunca hiç bir yardımımız olmuyor ancak telefonla fikir belirtiyoruz.

Neyse kınası için uzun zamandır netten araştırma yapıyordum malum Bodrum da çok fazla altarnatif yok .Kına bayanlar arası olacağı için tesettürlü olmayacağız.Düğünde de oynama çalgı çengi olmayacağı için kurtlarımızı kına da dökeceğiz.O yüzden hem rahat hem de şık bir şey olmalı diye düşünürken yine mango da buldum aradığımı online satıştan almaya  cesaret edemedim,burda ki mangoya gittim ancak tahmin edersiniz ki yoktu seçtiğim model.Getirtebiliriz dediler ve Antalya da buldular istediğim modeli bugün gittim almaya olmassa diye çok korkuyordum çünkü son zamanlarda biraz kilo aldım kötü duracak sandım ama m beden gayet de güzel oldu .

Ne kadar uzattım lafı işte seçtiğim model

Ben bulabilirsem zümrüt rengi bir ayakkabı ve yine zümrüt rengi sallantılı bir küpe ile kombinleyeceğim.Alınca umarım onların resimlerini de gösteririm.

NİL-ERK

3 yorum:

tubitos dedi ki...

çok zarif hoş bir seçim olmuş bence ayakkabı için de düşündüğün renk çok güzel canım

otuzundansonra dedi ki...

çok güzellll,bayıldım sanada yakışır

nilerk dedi ki...

tubitos: teşekkür ederim .Ayakkabıyı inşallah bulabilirim İstanbul da olsam hiç sorun olmazdı ama burada zor olacak sanırım

Otuzundansonra:teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...