BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

7 Ocak 2012 Cumartesi

BİZ BU İŞ ÇOK SEVDİK :)

Selam Canlar,
Biz anne kız ev gezmesini çok sevdik .Oğlanları okula gönderip neredeyse haftanın 3-4 günü arkadaşlarla buluşuyoruz hani şurada da bir anne kız kombini paylaşmıştık ya :))



Hırka:yıllar oldu inanın hatırlamıyorum :)
Gömlek :kotton 
Etek:Aydınlı giyim o da en az 7 yıllık bir etek 
Ben her sezon iki, üç parça alıyorum ve çok düşünerek inceleyerek alıyorum (tabii indirim zamanı )ve yıllarca farklı parçalar ile kombinleyerek giyiniyorum .Müsrifliğin lüzumu yok dimi :)


 Bu da Berra'nın kombini
 Bu ev babetlerine bayıldım çocuklu olunca ev gezmelerinde ayakkabı giymek çok zor oluyor bunlar hem çok rahat hem de şık duruyor düz siyah çoğu kıyafetle de uyuyor.Kipa dan 10 TL.ye almıştım

Geçen akşam gelen misafirlerime şu aralar bloglar arasında çok duyduğum brownili kurabiyeyi yaptım.Kurabiye piştikten sonra sütle hazırlanan şerbette bekletiliyor nefis olmuştu gerçekten internette bir kaç farklı tarif var .tepsideki minik parça berranın yaptığı kurabiye :) boşluk kısmı ise malesef benim fırınım o tarafı yakıyor o yüzden orasını boş bırakıyorum .

Herkese çok güzel hafta sonu geçirmelerini diliyorum biz bu hafta sonu evden dışarı hiiiiç çıkmayacağız çünkü Bodrum da fırtına var ...
NİL-ERK

6 yorum:

SEVECEN dedi ki...

maşallah hiç 3 çocuk annesi gibi değilsin..Berra maşallahj çok şeker bir kız..gömleğin ve kurabiyelerr çok hoşşş:)

GüzelGül dedi ki...

cok zarif görünüyorsun canim yine masallah diyelimde nazar degmesin:)


Mein Blog/Blogum

nilerk dedi ki...

sevecen: teşekkür ederim :)

güzelgül:çok teşekkürler amiiin :)

mandalincikmazi dedi ki...

Sizi gidi sizi
haftada 3-4 gün gezme haa :))
ohhhhhh maşallah tadını çıkarım ben hasret kaldım ev gezmelere benim yerimede gezin :))
Sevgiler...

nilerk dedi ki...

yıldız: :) valla bize de iyi geliyor on küsür yıllık çalışma hayatı ve üç çocuk koşturmasından sonra ilk kez bu sene başladık hak etmişiz dimi :)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

bu kombinini cok ama cok begendim.. favorilerimden diyebilirim... bu renkler herkese cok yakisiyor, ama sana daha da bir guzel yakismis masaallah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...