BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

3 Nisan 2013 Çarşamba

DÜN BANA BİR KARGO GELDİ ...




Yine arayı açtım dimi , ama inatla blog dan vazgeçmeyeceğim bana öyle tweet falan yetmez biliyorsunuz ben öyle 140 karakterle anlatamam derdimi :)
Daha öncede size tasarım ürün yapan isimlerden bahsetmiştim hani burada ... İşte yeni bir keşfim var; Elif Almak bu ismi not edin derim .Ben facebook da kısa süre önce fark ettim ,ama belki sizler daha önceden duymuş olabilirsiniz .
Geçenlerde düzenlediği bir çekilişe katıldım ve bu sefer şans bana güldü :) resimde gördüğünüz panço dün bana ulaştı ve bugün hemen giyildi. Bir haftadır Bodrum da yaz havası vardı sanki bugün benim için rüzgar,yağmur fırtına ...



Efendim dikişten anlayan biri olarak hemen iç tarafına baktım ,çok temiz çalışılmış astarı hiç potluk yapmadan tulum(dikiş terimidir dıştan dikişler gözükmez gibi düşünebilirsiniz ) şeklinde dikilmiş. Fermuar dikişi ve kolların geçtiği yerler de gayet muntazam dikilmiş benden geçer not aldı yani :) bloğumun facebook sayfasında daha büyük tek bir fotoğraf da ekledim bakabilirsiniz.

Ayrıca 12 Nisan da gönüllü olarak çalıştığım derneğin gecesi olacak Elif Almak bu gece için de bana çok güzel bir tunik gönderdi en iyi şekilde kombinleyip giyeceğim nasipse onun içinde ayrıca post yazacağım hadi biraz merak edin onu ...

Resimde gördüğünüz lokumlukları gecemiz için davetiye olarak kullandık .Yaklaşık 300 bayanın katılacağı bu gece Bodrumun en iyi otellerinden biri olan Babylon da olacak tüm heyecanımızla bu geceye hazırlanıyoruz .12 Nisan da Twitter(nilerk) dan ve instagramdan (nilerk) canlı yayın yapacağım size :) 

Daha sonrada Babylon Otel hakkında bir post yazmayı düşünüyorum size. Ne de olsa yaz yaklaşıyor tatil mekanı önerilerine başlamak lazım değil mi ? Bir Bodrumlu olarak vazifemiz :)

NİL-ERK 




4 yorum:

samsun havası dedi ki...

güle güle kullan.
bencede bize bodrumda gidilecek tesettür otelleri yazarmısın???
(bir inanç oteli yazmıştın galiba..)
tavsiyelerin için şimdiden teşekkürler..

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

O ne güzel şans öyle üstünde paralanmadfan bana yolla acıkta ben hava atıyım=))Güle güle kullan bacım=)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

ben de aynis ebepten alisamadim twitter'a... 3-4 senedir hesabim var ama kullanmaya kalksam da hep vazgeciyorum :)

neyse pelerin cok klas gorunuyor arkadasim, sana da super yakismis, gule gule kullan :)

nilerk dedi ki...

Geç cevap yazdığım için hepinizden özür diliyor :( yorumlarınıza teşekkür ediyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...