BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

6 Haziran 2011 Pazartesi

VAR MI SIRT AĞRISINDAN MUZDARİP OLAN

Arkadaşlar selam herkeslere,
Hamilelikler de normal karşılanır ya sırt ağrıları işte bende üç hamileliğimde de nerdeyse dokuz ay boyunca sırt ve bel ağrıları çektim.Bacaklardaki krampları demiyorum bile doktorumda gündüz koşuşturmacalı ve stresli bir işte çalıştığım için normal olduğunu söyler gerekli ilaçları verir ve neredeyse dinlenmem için yalvarırdı ahhh ahhh Sare hanımcığım(kendisi doktorum anlayacağınız).

Şimdi benim en küçük minik ikibuçuk yaşında emzirme dönemide 19 aylıkken bitti ama benim bu sırt ve bel ağrılarım bitmedi bide üstüne sağ bacağımın üst tarafında da ilginç bir durum oldu sabah yataktan kalkınca bir müddet takılı kalıyor adım atmak işkence resmen...

Diyeceksiniz ki ne duruyorsun gitsene doktora ama benim doktorlarla aram pek iyi değildir çok sık gitmediğimden belkide hayatım boyunca kadın doğum bölümünden başka bir doktora gittiğim elimin parmaklarının sayısını geçmez.Zaten hasta olup Yattığım da aynı şekilde benim bir yöntemim var hasta olucağımı anladığım zaman kalkıp bir güzel temizlik yaparım o terle hastalığı geçiştiririm .Doğrumu elbetdeki değil ileride çıkacak bunun acısı diye de korkmuyo değilim hani?

Ama gece sırt ağrıları iyice çekilmez oldu saat üçten sonra uyku haram oldu ne yatak değiştirmek ne de yattığım şekli değiştirmek çare olmuyor nefes alınca bile canım yanıyor artık doktora gitmek zamanı gelmiştir de geçiyor sanırım, hangi bölüme gideceğim onu bile bilmiyorum ama ilk fırsat da gideceğim bana dua edin canlar...
NİLERK

4 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

geçmiş olsun arkadaşım
umarım önemli bir şeyin habercisi değildir bu ağrı ve umarım en kısa zamanda geçer

sağlıcakla...

İkiz Annesi dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız özellikle de sırtım beni öldürüyor bazen nefes alırken bile acıdığını hissediyorum.Ben dayanamaz hale gelince Beyin ve Sinir Cerrahına gitmiştim belimde ve boynumda fıtıklar çıktı hamilelik ve emzirme sonucunda oluşmuşlar ve bir de ikizleri sürekli kucağımda taşımaktan kaynaklandı.
Fizik tedavi doktoru pek anlamadı ama iyisine düşmek gerek sanırım.
En son kızımın rahatsızlığı ve ameliyatı yüzünden tedavim yarım kaldı yeniden başlamam gerek benimde.
En yakın zamanda Bey. ve Sin. Cer. görün derim mutlaka M.R. , röntgen vs. isteyecektir.İnşallah atlatabilirsin çok geçmiş olsun.

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

çok geçmiş olsun nilerk..sırt ağrısı değil ama bel ağrısından çok felaket çekerim bende..çok zor..allahım şifalar verin...doktoragit ya ihmal etme:)tekrar geçmiş olsun..öperim..

adiloş dedi ki...

abla benim de aklıma glen ilk boyun ve bel fıyığı oldu ama inşallah değildir lütfen biran önce doktora görün.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...