BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

13 Temmuz 2011 Çarşamba

İSTANBUL'A GİDİYORUM

Canlar Merhaba,

Benim İstanbul aşkımı duymayananız kalmadı artık biliyorum.Bu akşam nasipse üç çocuk ve ben hemi de otobüs ile İstanbul yolcusuyuz eşim malum olduğu üzere Bodrum da sağolsun anacığım otobüs de yalnız kalmayayım diye dün geldi İzmir'e bugün de beraber gideceğiz nasipse.

İstanbul' a gitme sebebime gelince benim bir diğer aşkım kız kardeşim yıldırım hızında hayatının aşkını buldu üç ay önce tanıştığı Beyefendi ile bu pazar evlilik yolunda ilk adımı atacaklar ev de yakın akraba arası yüzük takacağız kendilerine .

Koşuşturmalı bir proğram olacak daha ortada hiç bir hazırlık yok kıyafet ,bohça alyans gibi meseleler var isterdim ki çocukları babanneye bırakıp gideyim ve her aşamada full destek vereyim ama olmadı .

İnşallah bol bol fotoğraf çekeceğim hem benim giydiklerimden hem de kız kardeşimin hazırlıklarıdan .

Dün akşam hediye amaçlı yaptığım bileklikleri paylaşarak kaçıyorum efendim dönünce görüşürüz inşallah.


3 yorum:

Unknown dedi ki...

iyi yolculuklar iyi eğlenceler canım

edibe @ edbdesigns dedi ki...

canim beniiiim gozun aydin :))) darisi da bana.. yani istanbul yolculugu :) bu arada kardesine de mutluluk dileklerimizi iletiver :)

adiloş dedi ki...

abla biliyorsun bu tür şeyler insanın başına bir defa geliyor ve senin 3 çocuğa rağmen gelmen bile nildaya büyük destek olacak hiç dert etme ki ben biliyorum sen gene elinden gelenin daha fazlasını da yaparsın nilda için..
bu arada bileklikler de süper gözüküyor ellerine sağlık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...