BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

8 Temmuz 2011 Cuma

KOCANIZI YALNIZ BAŞINA TATİLE YOLLAR MIYDINIZ?

Evet bu soruya cevap verebilir misiniz ,samimi olarak.


Diyelim ki o yıl siz zorunlu sebeplerden dolayı tatile çıkamıyorsunuz .İşten izin alamıyor olabilirsiniz ya da çocuğunuzun gitmesi gereken zorunlu kursu olabilir ,belki de o yıl ailenizin size ihtiyacı var.Biliyorsunuz ki eşinizin de tatile gerçekten ihtiyacı var adam çalışmış bütün yıl falan filan...


Ama öyle köy tatili , kutuplar ya da safari filan değil ciddi ciddi sahillere deniz kum güneş olayına  gidecek...


Şimdi siz gidemiyorsunuz diye adam da kırıp dizini oturmalı ?


Yoksa :
-Canım bu sene sen yalnız yap talini ,keyfini çıkar seneye inşallah telafi ederiz.
Diyebilir misiniz ?


EVLİ OLMAK TATİLLERİ BERABER GEÇİRME ZORUNLULUĞU GETİR Mİ ?AŞK SEVDİĞİNİ NE KADAR ÖZGÜR BIRAKMA CESARETİNE SAHİPTİR ?


Yorumlarınızı büyük merakla bekliyorum isterseniz sizde bloğunuz da bu soruyu sorun bakalım çoğunluk ne diyecek 


Son olarak yeni sayfamı nasıl buldunuz benim gibi bir acemi bu kadarı yapabiliyor ne çok soru sordum dimi ? :)
NİLERK

15 yorum:

Asahhara dedi ki...

Ne yalan söyleyim ben izin vermezdim :) Güvenmemek değil olay. Ama yanlız gitmemeli. Bu arada sayfan güzel. Linkwithen ı 5 li yapabilirsin. Bir de sağdaki gagetler çok dar olmuş onu genişletebilirsin.

zeynep dedi ki...

Hahah kesinlikle izin vermezdim kiii zaten eşimde asla gitmez, bensiz markete bile gitmiyor kaldı ki tatil:))

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır güzel olmuş sayfan da:))

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

çok samimi cevsp veriyorum..izin verirdim..sonuna kadar tatilin tadını çıkarmasını isterdim bi de:)bu kadar net konuşuyorum çünkü başımıza geldi böyle bi olay..ben gitmesi için yalvardım..ama o sensiz tadı çıkmaz diye gitmedi..;))..ama benim başımada aynı olay gelse bilirim ki o da benim için aynı şeyi ister..ama şu da var bende onsuz gitmem..:)ilginç miyiz acaba???:))

mine dedi ki...

hııım ASLA... : )

yemyeşildeniz dedi ki...

ben izin vermem, zaten o denizde güneşte gözüm kalır :) çok istiyosa gitsin köyüne :)))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Eski bir turizm ci olarak kesinlikle ve kesinlikle izin vermezdim. Ne işi varmıl erkek kısmısının yalnız başına tatilde :))

Rumeysa dedi ki...

henüz evli değilim ama şu an bile ASLA! ancak ailesiyle..

edibe @ edbdesigns dedi ki...

guven ile hic alakasi yok, son derece guvenirim hatta, ama asla izin vermezdim! tabii soyle bi durum var: eger benim de yalniz tatil yapabilme imkanim olmussa onceden ya da olacaksa ileriki donemde... yani colugu cocugu esime birakableceksem, tabii ki! o da pasa pasa tatilini istedigi yerde yapabilir, ama gercek hayatta hep erkekler daha avantajli oluyor, cunku kadinin sorumlulugunu yuklenmek istemezler... hele bir de cocuk varsa zaten tatile gitse bile kadin herseyden sorumlu oluyor... tatil mi yapiyor dayak mi yiyor belli olmaz :) hani bu durumda kirsin izini otursun bana ne derim :)

Adsız dedi ki...

tabiki HAYIRRRR!!! valla böle bişey ikinci senemizde olmak üzereydi burnundan getirdim...ne işi var erkeğin tek başına tatilde..hiç kusura bakmasın valla..hem onlar olsa bizi yollarlarmı sanki..tatile çok ihtiyacı varsa beklesin benle gitmeyi...bu arada sayfan hoş olmuş...EYMENPAŞAM

SİNİRLİ dedi ki...

İzin vermem diyenlere sinir oldum!
Neden izin vermiyorsunuz? Ne olacak? İlla birlikte mi olmalı herşey? Sizden önce de siz yanında olmadan tatil yapmıştır ne de olsa! Şimdi ne değişti, tasma mı taktınız? Yapmayın lütfen!
Tamam, ayrı olmayı istememek güzel bir şey ama, sizin imkânınız yokken ona imkân sağlanmış ise, neden izin vermez, bencillik edersiniz?

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

VALLAHİ DURUM NE OLURSA OLSUN..BENİM DERDİM DERTKEN EŞİM TATİL PLANI YAPIYORSA KUSURA KALMASIN BENCİLLİK EDİYOR OLUR Kİ O HALDE BU BENCİL TUTUMU ONU GÖNDEREREK TAÇLANDIRAMAM..BİR AİLE DERDİDE KEDERİDE MUTLULUĞUDA BİRLİKTE YAŞAMALI ..İŞ GEZİSİ FİLAN HARİÇ AMA TATİL KEYİF İŞİDİR..ÇOLUĞU ÇOCUĞUNU DÜŞÜNMEDEN KEYİF EDECEK KİMSEDE DİNLENMEYİ HAK ETMİYORDUR..BEN İŞİN ALDATMA BİLMEM NE KISMINDA HİÇ DEĞİLİM HAKLAR EVLİLİKTE EŞİTTİR..VE TÜM DUYGULAR ORTAK YAŞANMALIDIR..NE BİLİYİM HASTALIK FİLAN OLSA NE YANİ BEN ÜZÜLÜRKEN EŞİM KEYİF Mİ ÇATICAK YA DA ONUN BABASI BİLMEM NESİ HASTAYKEN BEN AYY BEN KÖYE GİDİP DİNLENİCEM AZICIK MI DİYİCEM HAYIR...BİRLİKTE TADILIR HER DUYGU ...İLLAKİ FIRSAT YARATILIR YİNE BİR ARALIK KÜÇÜK KAÇAMAKLARLA DİNLENİR İNSAN ..NEDİR YANİİ..EŞİ SIKINTISIYLA BIRAK SEN GİT DİNLEN .EEE SEN TÜM SENE YORULDUN BENDE EVDE KEYİF ÇATMADIM...BENİM İÇİNDE GEÇERLİ VALLAHİ KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU BENİM DÜŞÜNCEM..HA BÖYLE CADI CADI KONUŞTUĞUMADA BAKMA ASLA BENSİZ BİRYERE GİTMEYECEK BİR EŞİM VAR VE BENİDE YOLLAMAZ ..DEDİM YA BUNUN TEKLİFİNİ BİLE YAPMAYIZ..EŞİTLİK....=)))p

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

ben evli değilim ama gayet rahat izin verirdim ama dönünce arada bir sen tatilini yaptın ne güzel tarzında dokundurmalarda bulunurdum :)))

zayiflamamlazım dedi ki...

onu kıskandığım veya güvenmediğimden değilde ben gidemicem, keyif yapamıcam diye kıskançlıktan gönderemezdim, ama çok çok ihtiyacı olur, bana da bunun karşılığında tatil sözü verirse düşünebilirim.

adiloş dedi ki...

ben izin verdim abla ben yapamıyorum diye o da yapamayacak diye bişey yok o d abana izin veriyor ama ben çocuklarla gitmek zorunda olduğumdan olmuyordu geçen sene ama bu sene annemlerden allah razı olsun böyle bir imkanım olabilir ama benim de iş yüzünden olmuyor bakalım çareyi nasıl bulacez bilmem

Adsız dedi ki...

anladığım kadarıyla eşiniz işte yıl boyu çalışmış tatili haketmiş ama siz evdesiniz 3 çocukla gidemyorsunuz.

ee sizde hakkettiniz. tatili. gidilecekse beraber kalınacaksa beraber olmalı bence :)

çocukların sorumluluğu sadece annede olmamalı

ALP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...