BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

7 Temmuz 2011 Perşembe

YENİ BİR HAYAT VAR KARŞIMIZ DA VE AİLECEK KAFAMIZ KARIŞMIŞ DURUM DA


Selam blogcan arkadaşlarım öncelikle İzmir'de ki bloggerlardan ses seda çıkmadı demek ki çok fazla değil sayımız neyse nasip değilmiş demek ki bir organizasyon yapmak...

Şimdi gelelim başlıkta ki konuya geçenler de demiştim hayatımızda büyük bir değişiklik olacak sonra bahsedeceğim diye.Beni takip edenler biliyordur ben bir senedir şartlar yüzünden İzmir de yaşayan bir İstanbul aşığıyım .Her fırsatta da İzmir'den şikayet ettim bunlarda haklı olsam bile İzmir'e bir türlü ısınamamış olmamın rolü büyüktü.Meğer İzmir'e alışamamamın bir hikmeti varmış .

Efendim nasipse biz ailecek ramazan bayramının sonunda Bodrum'a taşınıyoruz ne alaka dimi.Karar aldık her sene başka bir yerde yaşayacağız şaka şaka tabi ki ama Bodrumda da ne kadar kalacağımız belli değil şimdilik temelli diye gidiyoruz ama İzmir'e de öyle diyip gelmiştik nasip tabi ki her şey  Rabbim bakalım bize neyi nasip edecek.

Bundan üç buçuk sene önce deselerdi ki kurulu iş düzenimiz dağılacak , ben üçüncü kez anne olacağım ve 10 sene durmadan çalıştığım iki oğlumu içinde büyüttüğüm işimden ayrılmak zorunda kalacağım çok severek aldığımız evimizi bırakıp İzmir'e bir bilinmeze geleceğiz değil ben bizi tanıyan kimse inanmazdı...

Hayatta her şeyin bir sınav olduğuna inanıyorum.Şu ara yaşadıklarımız da bizi zorlayan bir sınav herşer de bir hayır vardır bilmediğimiz belki ne hikmetler vardır diyorum.

Diyorum da Bodrum da ne yaparım onu hiç bilemiyorum tatile bile gitmişliğim yoktur oralara ne yapılır nasıl yaşanılır özellikle benim gibi tesettürlü bir bayan acaba buğday tarlasında açan şaşkın bir ayçiçeğine benzer miyim ?

Ne dersiniz bir akıl verin
NİLERK

6 yorum:

Unknown dedi ki...

insan bir semtten başka bir semte taşınınca bile zorluk çekiyor, ama bir söz var hani doğduğun yer değil doyduyun yer diye, büyükşehirlere alışkın bir insan olarak belki zorluk çekebilirsin orda, allah yardımcın olsun cnm

Unknown dedi ki...

nerde yaşanıcaksa hayat orada aknmaya devam ediyor.özlemler hep oluyor anne ,baba,evimiz ,istanbul ......
uzar gider bu liste.
eğer sağlıklıysan ,üç çocığınla mutluysan inşallah senin için hayırlısı olur nilerk ,yapacakda pek birşey yok anlaşılan ,
inşallah hakkında herşey güzel olur
sevgiler
bizde burdan takip ederiz artık neler değişti diye:)

yemyeşildeniz dedi ki...

tatlım hayırlı olsun inşallah. bodrumun doğası muhteşem, denizleri enfes. yazın çok kalabalık olur ama kışın eminim sessiz ve muhteşem oluyordur. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

SEVECEN dedi ki...

yavrucuğummm doyduğun yerrrr

edibe @ edbdesigns dedi ki...

hakkinizda hayirlisi olsun Nilcim... tek bildigim, Bodrum yazin hareketli, kisin cok sessiz sakin bir yer oluyor(mus)... oralarda olmadigimdan yasam sartlari hakkinda pek birsey bilemeyecegim... her ne kadar zor olsa da surekli yer degistirmek, yine de heyecanli oluyor... heyecani doyasiya yasamaya calis :)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Allah kolaylık versin Bodrum da biz 6 yıl yaşadık bodrumda 2 yıl Turgutreiste 4 yıl Torbada. Mümkünse Turgutreis yada Konacığı tercih edin ev için.
Çocukların okulu için Mahinur Cemal Uslu yu öneririm..Bizim bir numara orada okudu. Çok memnunduk Ama orası için dediğim yerlerde adres sorunu yaşayabilirsiniz. Kapalı bir şekilde Bodrum da yaşamak zor ama imkansız değil. Ama Torbayı önermem. Okul Sğalık yok. Cami bile yıl önce yapıldı. Teravi namazları bile inşaat alanlarında kılınıyordu gerisini sen düşün artık. Yazacak çok şey var ama neyse. Başka konularda yardımım olursa sevinirim. Ha birde dışarda pek yemek yemeyin. Domuz eti kullanabiliyorlar eşim aşçı olduğu için bu konuların içindeydi ve polis baskınları oldu bu konularda. Birde Gümbette hiçbirşey yemeyin içmeyin (buda bizim otele gelen gıda denetmenlerinin önerisi)

Ama ben geride çokta güzel anılar bıraktım. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...