BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

6 Haziran 2012 Çarşamba

SON ÖZGÜR HAFTAM ...

Selam Canlar,
Bir kaç gündür evde internet problemi olduğundan  bloğumdan ve sosyal medyadan :P uzak kaldım birazdan postu bitirip bakacağım neler yapmışsınız.

Evet son okul haftasına girdik de yarıladık bile benim korkulu zamanlarım başladı hafta sonları bile benim için inanılmaz yorucu geçerken bu üç aylık tatilde neler yapacağım bilemoruuuummmm .

Pazar günü çoğu Bodrumlu ya göre geç de olsa deniz sezonunu açtık .Daha doğrusu çocuklar ve eşim açtı benim için tenha köşeler keşfetmemiz lazım haşema olayına çok alışamadım çünkü .Ama seyri bile yetiyor  Yalıkavak Rabbim sen nelere kadirsin dedirtiyor insana ...


Ama yüzme isteği o kadar artı ki bende size daha önce bahsettiğim İnanç Otele gittim dün kızımla bu da benim sanırım okullar kapanmadan önce ki son kaçamağım oldu :(



Bu iki fotoğrafı paylaşmamın sebebi Berra'nın üzerinde ki elbiseleri göstermek bunlar benim küçüklük zamanımdan kalma elde dikim kıyafetler.Ananem saklamış, kumaşları ve dikimi o kadar kaliteli ki ,şimdiki hazır giyim kıyafetlerden soğuyor insan.


Akşama büyük oğlumun yıl sonu gösterisi var işlerimi çabucak bitirmem lazım şimdilik benden bu kadar, ha bu arada pazartesi günü Türkçe Olimpiyatlarının bir ayağı Bodrum Antik Tiyatroda gerçekleşecek ilk defa izleme şansım olacak inşallah çok heyecanlanıyorum o yüzden bol bol fotoğraf çekmeye çalışacağım sizin için.


NİL-ERK 

8 yorum:

Nil dedi ki...

Sandaletine ve senden kalan iki elbiseye bayıldım. cimcimenin bir karış dışarıda olan dilini de yerim.

Ozge nin Renkleri (ozgedesign) dedi ki...

Ne güzel senden birşeylerin kalması kızına :)

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Bodrum da Türkçe olimpiyatları ne güzel. Biz ayrılalaı 3 yıl oldu ama ne kadann değişmiş orası öyle. haa bu arada deniz için biz yalıçiflik tarafına gidiyorduk. Club Med in yanına. Hem denizide çok temizdi. Bir deneyin derim. İsmini unuttum ama en son kulübedeki teyzenin köftelerininde bir tadına bakın süperdi.

bedia dedi ki...

ben bu inanç oteli merak ettim biraz anlatırmısın fikir olsun bize:))

Mehtap dedi ki...

Elbiseler süper,keşke benimde annem saklasaymış. ne güzel kılarıma giydirirdim. Denize yakın olup da yüzmemek olmaz, hiç vakit kaybetme bizm içinde yüz. Biz öğretmenlere temmuza kadar okul olduğu için tatile çoooook var daha

nilerk dedi ki...

nilhan -küçük mucizem: çoook teşekkür ederiiizzz.

tasarımın renkleri: bir kaç parça daha var aslında onları da paylaşırım inşallah bir de bu elbiseler kuzenler arası dolaşmış inanabiliyor musunuz?

nilerk dedi ki...

Tala (bıraktığım izler): Evet herkes aynı fikirde Bodrumun değiştiği konusunda olimpiyatlar hakkında çok heyecanlıyız çok güzel bir organizasyon olsun istiyoruz.Yalıçifliğe biz de gittik ama bir daha dediğin yere bakacağım.


Bedia: Otelin odalarını bilmiyorum kalmadığım için ama yemekleri güzel,havuzu çok büyük değil ama baya temiz .manzarası da tam gümbet koyunun tepesinde olduğu için güzel.ama yine de kalanlara sormak lazım derim.

Mehtap : teşekkürler evet bir öğretmen komşum var ondan öğrendim .Allah işinize kolaylık versin .

Unknown dedi ki...

sandaletlerin rengide çok güzel ayakta duruşuda gerçekten iyi seçim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...