BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

14 Haziran 2012 Perşembe

TATİL RAPORU BİİİİRRR :)

Ağlamayana emzik yokmuş olayı oldu benim yorum isteğim beni kırmayıp yorum bırakan tüm canlara selam olsun...Seviyorum hepiciğinizi :)


Günlerden perşembe, ya ben bu duruma alışacağım ya yakında çıldırıp huni ile gezmeye başlayacağım .Diyeceksiniz ki nil sen yeni mi üç çocuk annesi oldun zaten alışkın olman gerekmez mi ? Yok arkadaş bu alışılacak bir durum değil özellikle de hiç yardım almadan bu işi halletmeye çalışıyorsanız !!!Okul ne büyük nimetmiş sin sen .Ben maalesef yedir içir başka ne yaptıkları önemli değil diyenlerden olamıyorum .Bütün gün bilgisayar ya da tv karşısında bırakamıyorum ya da sıcak falan dinlemeyip sokağa salamıyorum .Böyle olunca benim için yorucu geçiyor günler.Hem onlara aktiviteler ayarlayıp hem her zaman ki temizlik,yemek ,falan filan işlerini yetiştirmeye çalışıyorum.


Öncelikle sabah saatlerini sıcak bastırmadan Enes için test çözme ,asım için faaliyet kitabı yapmaya ayırıyoruz.Bu hafta iki kere denize götürebildim ve bugün de sinemaya yarında aksilik olmaz ise bir arkadaşın evinin havuzuna götüreceğim,böylelikle sıkılmalarını da engellemeye çalışıyorum.Öğlenleri de biraz rica biraz tehdit ile  öğlen uykusuna yatırıyorum .Aslında onlar uyurken keşke bende uyuyabilsem çünkü bel fıtığım ciddi anlamda alarm vermeye başladı .


 Sinemaya giderken Enes'in bir sınıf arkadaşını da yanımıza aldık .Asım'ın arkadaşları ile de bir buluşma ayarlamak lazım yoksa kıskançlık krizleri yaşarız...
Sinema çıkışı hatıra fotoğrafı :) .Üzerimde ki elbiseyi geçen sene Mango dan indirimde iyi bir fiyata almıştım askılı olduğundan içine bir şey giyerek giymeyi sevmiyorum bende üzerine ceket ile kombinledim .Nasıl olmuş? Her zaman ki gibi H&M çantam kolumda zaten yapışık ikiz gibi olduk biz bu çanta ile :) Sizde rahat ettiğiniz parçalara takıyor musunuz benim gibi :)


Yorumlarınızı bekliyorum anacığım :)
NİL-ERK



8 yorum:

Seyyah dedi ki...

E süpersin diyeyim! Bu kadar faaliyeti planlamak her babayigidin harci degil, eger yardim almiyorsan ev islerinde. :-) Ama yinede kendini cok yorma kardes, oldugu kadar artik. Biraz da kendi kendilerini oyalansinlar, oyun üretmeyi ögrenirler belki böylelikle. Tabi kavga etmiceklerse aralarinda, sende kafanin sismesini göze alamayacaksan.:-))) Muhabbetle.

SEVECEN dedi ki...

ayyyy bacım Allah yardımcın olsun inan ben 2 taneyle bu ara fenalardyım sennnnnnnnnnnn off yanee..ben çok beğendim kombinini hiç 3 çocuk annesi gibi değilsin cnm maşallh

Adsız dedi ki...

şeker komşum enerjine hayranım .Ayrıca nazar değmesin ancak kimse madalyada takmıycak unutma öptüm.

nilerk dedi ki...

Seyyah: yok canım çok nadir temizlikçi alırım yılda 3-4 kez falan aslında içimin rahat edeceği birini bulsam sürekli alırım ama henüz bulamadım .Beraber de oynuyorlar ama çoğunlukla sonu kavga ile bitiyor çünkü yaşları çok yakın birbirlerine bakalım bir süre daha böyle gideriz ama başka çözümlerde bulabilirim.

Sevecen : canım Allah sana da yardımcı olsun şimdi en özen isteyen zamandasın minik bebek de zor biliyorum...

Adsız: Arzu abla sen misin :) Yok yok madalyada falan gözüm yok bir teşekkür etseler ona da razıyım :)

Bak Bu Harika dedi ki...

siz süper bir annesiniz. Helal olsun. Bende bloğuma beklerim www.bakbuharika.blogspot.com

Bak bu harika artık facebookta beklerim http://www.facebook.com/pages/BaK-Bu-HaRiKa-DeKoRaSyOn/447201555298044

Unknown dedi ki...

Allah kolaylıklar versin canım ben ayrıntılı bir şekilde yazamasamda bir anne olarak olması gerekeni yapıyorsun tebrik ederim.İnan bana çoğu evde durum bundan pekte farklı değil:)

nilerk dedi ki...

Falow me : çok teşeekkür ederim her zaman beklerim

Can-An : Allah sana da kolaylıklar versin cananım yok kardeşim yok çoğu evde durumlar aynı değil en azından benim gördüklerimde değil nasipse anlatırım bir gün :)

Unknown dedi ki...

Biliyorum biliyorum canım bazı annelerin çocuklarına ilgisizliğini hatta çok ilgiliyim deyip çok komik duruma hatta acınacak duruma düştüklerini ama ben onları yok sayıyorum çünkü onlarda evlatlarını yok sayıyorlar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...