BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

8 Haziran 2012 Cuma

VE TATİL BAŞLARRRR

Selam Canlar,


Bugün çoğu evde olduğu gibi bizim evde de karne heyecanı vardı.Aslında artık bu heyecan bizim çocukluk zamanlarımıza göre hayli değişmiş durumda çünkü artık ben dahil çoğu veli yazılılar ne zaman ,ne soruldu nerede yanlış yapıldı,kaç puan alındı.Hangi teste kaç doğru çıkarıldı hepiciğini takır takır sayabiliriz :). .Hiç olmadı e okul diye bişey var karneden önce notları oradan da öğreniyoruz.Yani sadece çocuk değil anne baba da tekrardan okul hayatı yaşıyor evladı ile beraber.


Enesciğimin yıl sonu gösterisi çarşamba günü oldu çok komik bir skeç oynadılar başarabilirsem videosunu paylaşacağım sizlerle .
 Abisi fotoğraf çekilirken üzülmesin diye taktir belgesini Berraya verdi :)
 Karneler alındıktan sora sınıfça yemeğe gidildi.Hem benim için hem de çocuklar için çok güzel bir gün oldu .Şu tahterevalli kırılmadı ya çok şaşırdım hatta bu resmi çektikten sonra iki tarafa iki babada binmeye çalıştı :)

 Bu da sınıf pastamız ne de olsa 4.sınıfı bitirerek ilk kademeden mezun oldular :)


Son karemiz de ayrılırken resmen tatil başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun eminim okul zamanından daha fazla yorulacağız ...


SEVGİLER......
NİL-ERK







6 yorum:

mihrimah dedi ki...

karneniz hayırlı olsun mutlu bir tatil geçirmeniz dileğiyle sevgiler....

Unknown dedi ki...

yaşasın çocuk olmak, yaşasın üç ay yaz tatilii,

beyza dedi ki...

takdir belgelerini gördük mutlu olduk dimi.benim kızımda 4 den mezun oldu senin oğlan gibi.yorgunluğa gelince fazlasıyla yorulacağımız kesin.dediğin gibi özgürlük bitti,kafana göre gezmelerde bitti,şimdi onlar nereye biz oraya.öptüm canım hoşçakal.

edibe @ edbdesigns dedi ki...

okul tatilleri gelince çocuğu olanlara gözünüz aydın mı desem geçmiş olsun mu desem bilemem hiç bir zaman... ben kendim için kolay gelsinler diliyorum, nitekim sokaklardaki çocuk sesleri evin içine taşıyor ve sessizliğe fazlasıyla alışan bana çok zor geliyor bu sesleri kaldırmak... neyse canım, eminim anneler için zor yanları olduğu kadar güzel yanları da çoktur çocukların evde olmasının :)

nilerk dedi ki...

mihrimah: çok teşekkürler benden de sevgiler...

dür-i yekta : yupppiiii çocukların yerine :)

beyza: Sana da Allah kolaylıklar versin.Kızını tebrik ederim.Sevgiler...

nilerk dedi ki...

edibe: kolaylıklar dile canım çünkü okul dönemine göre daha zor tatil zamanları bizim için.O zaman sana da kolay gelsin canım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...