BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

9 Ekim 2012 Salı

BB KREM YORUMLARIM

Selam orada kim varsa (bir ses verirseniz anlarım kimler varmış!!)

Uzun zamandır merak ettiğim BB krem olayına daha fazla kayıtsız kalamadım ve hafta sonu Sevil parfümeride ki bayanı baya zorlayarak ve bir çok markayı yüzümün farklı yerlerin de deneyerek de olsa  sonunda clinique  de karar kıldım.

Öncelikle benim cilt tipimden bahsetmem lazım size yanlış bir bilgi vermemek için ,hassas ve yağlanmaya fazlası ile meyilli bir cilt tipim var ve henüz ergenlikten çıkmamış gibi de sivilce problemim.
Bu yüzden bazı zamanlar kendimi iyi hissetmek adına kapatıcı kullanıyorum ama o da porselen gibi beyaz olmama sebep oluyor e hadi üstüne fondöten ya da pudra süreyim desem bu sefer de fazla makyaj yapmışım hissi beni rahatsız ediyor üstelik bir kaç saat sonra yağlanma ve akma gibi sıkıntılar ile uğraşıyorum.

Bu yüzden ilk bb kremi yani renkli nemlendirici olduğunu duyduğum da çok ilgimi çekmiş forumlardan ürünler hakkında bilgi toplamaya başlamıştım.

Clinique kıvamı mat ve hafif yoğun. Sabah uyguladım solda ki resim sadece temizlenmiş nemlendirilmemiş hali cildimin .Sağ da ki de bb kremi uyguladıktan sonra sabah sürdüm yaklaşık beş saattir yüzümde yeni yeni ağırlaştığını hissediyorum ama parlama olmadı bu benim için yeterli .Sadece kapatıcılığı beklediğimden daha az ama bu kadarı bile normal günler için yeterli bence .ayrıca 30 faktör koruması da bu mevsim de bana yeter .Tabi bizim buralar hala güneşli çoğunuz da bu problem kalmamıştır şimdiye.

İşte bunlarda benim bb krem yorumlarım diğer markaları denemiş arkadaşlardan yorumlarını alabilirsem çok sevinirim.

Bu arada ilk fırsat da diktiğim tunik  ve eteği paylaşacağım bir de çevremde fazlası ile hamile arkadaş olmaya başladı onlar için de üç çocuklu bir anne olarak bebek gelmeden yapılacak alış verişler hakkında kendi tecrübelerime dayanarak bilgi vermeye çalışacağım beni takip de kalın anacığım...

NİL-ERK





11 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

bu kremi reklamlarda görmüştüm...
merakda etmiştim...
paylşaım için teşekkürler canım...

banada beklerim...

Seyyah dedi ki...

Clinique in krem ve pudra alligi var bende, cok memnunum. Tam hassas ciltler icin. Ayni zamanda chubby stickleride super. Güle güle kullan canim.

hanife dedi ki...

Ses veriyorum ben buralardayım,bütün postlar okunuyor ama yorum yapma konusunda itiraf ediyorum tembelim.Başka yorumlarda görüşmek üzere inşallah :)

Unknown dedi ki...

bende burdayım:)
meraklandım diktiklerine merakla bekliyorum
sevgiler

tubitos dedi ki...

ben de çok merak ediyorum şu bb kremleri bi türlü gidip alamadım. bence sonuç gayet başarılı

Unknown dedi ki...

ben de bu aralar bu bb creamlere kafayı taktım. clinique bb cream'ı kaça aldığını öğrenebilir miyim?
ben garnier'i aldım ama ilk baktığınızda katı gibi dursada, benim cildim de hassas ve yağlanmaya meyilli, çok parlama yaptı, kapatıcılığı az ama günlük kullanım için uygun buldum.
daha başka markalarınkini de gördüm ama garnier'i bir deneyeyim diye aldığım için vazgeçtim.
clinique ürünleri kullandığım için genelde, keşke ondan alsaymışım diyorum

edibe @ edbdesigns dedi ki...

canim bu postun icin tesekkur edeyim once... ben de bir suredir bu kreme merak duyuyorum.. bazilari gereksiz oldugunu belirtse de gittim garnier'in bb kremini aldim... ama garnier'in urununden memnun kalmadim diyebilirim. clinique genelde guvendigim bir markadir, senin fotolara bakilirsa sonuc cok guzel... clinique bb'sini deneyelim bir de.. :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

ben pear beuty (yanlış yazmış olabilirm:)kullanıyorum bir buçuk yıldan beri.
menşei kore.yani bb kremin asıl çıkış yeri olan uzakdoğu.
ben bu kadar uzun zamandır kullanmama rağmencildim aksi hiç bir etki yapmadı fondoten gibi.ve çoook memnunm dediğin gibi kapatıcılığı az ama benim cildimde o kadar problemli değil zaten.
üzerine yine bb kremin kendi şeffaf pudrası var ki ben üzerine ondan da geçiyorum.

nilerk dedi ki...

gurme şirine : bişey değil yorumun için ben teşekkür ederim

seyyah : evet ben de bu markadan memnunum sırada 4 nolu toniği var onu da bir daha ki ay alacağım inş. teşekkür ederim

hanife : aldım sesini her post da istiyorum bana ne bana ne tembellik yoook.

sezobigo: hep gel olur mu :)

nilerk dedi ki...

tubitos: alırken iyi araştır kendi cildine uygununu yoksa alıp kullanamayınca üzülüyor insan .sevgiler

bebeko: evet garnier in yağlanma problemini çok yerde okudum bende sevilden 90 tl ye aldım ama Bodrumda her şey pahalı belki sen daha uyguna bulabilirsin.

nilerk dedi ki...

edibe : rica ederim.evet bende önce fiyatı yüzünden garnieri deneyecektim ama yorumları okuyunca vaz geçtim daha bir çok markanın var almaya gittiğinde hepsini dene hatta ben sürüp avm de bir saat gezip sonra alacağım dedim kabul ettiler öyle de yapabilirsin.

nabrut: şeffaf pudra mı hıım duyduğum iyi oldu bak ben buna da akarım sağ ol ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...