BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

23 Ocak 2013 Çarşamba

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN / ANNE KIZ KOMBİNLERİNE DEVAM




SELAM DOSTLAR;




Aklımız da hep şu olsun belki gelecek sene bu mübarek güne,geceye  erişemeyeceğim son olduğunu bilsem acaba nasıl eda ederdim ? İnşallah hakkı ile eda edebilmek hepimize nasip olsun .

Yarın yola çıkacak olsam da henüz yol için hiç bir hazırlık yapmamış bulunmaktayım.Bazen ben deki bu fazla öz güven (yazar burada kendine geniş diyememiştir ) ne olacak bilmem .Ne olacak; sonunda yine evde  speedy gonzalez kıvamında  ,etraftakilerin şaşkın bakışları altında  bir yukarı bir aşağı eşya hazırlayacağım 


 Bugün ben böyle idim ...
Kızcem de böyle, yeni tanıştığımız ve kısa sürede kendisinin doğallığından ve tatlılığından sebep çok iyi anlaştığımız  ablası, içimizi okumuş gibi  hem de ne zamandır istediğimiz kot elbiseyi almış biz bunu hem yaz giyeriz hem de kış çok sevdi Berrom .Saçları kendisinin isteği ile salık bırakıldı ve annesi inci kolye taktı diye o da incili tacını taktı.

Arada oğlanların da resimlerini paylaşsam iyi olacak gören sadece kızım var sanacak aslında biliyorsunuz iki de abimiz var ama biz genelde  anne kız gezdiğimiz için fotoğraflarda hep Berra oluyor(tabi hafta sonları üç çocukla dışarı çıkıyorum ama o hengame de fotoğraf çekilemiyor doğal olarak ) bunu telafi etmek lazım .

Bir süre post yazamaz isem bilin ki İstanbul yoğun geçiyor o zamana kadar facebook ,  twitter ve instagramda (nilerk) görüşelim ...Tabi isterseniz ...İster misiniz ?...

NİL-ERK


7 yorum:

Mehtap dedi ki...

hayirli kandiller size de... kombinler super

kış güneşi dedi ki...

seninde kandilin kutlu olsun

uğurböceği dedi ki...

hayırlı kandiiller

samsun havası dedi ki...

evet kızlar böyle annelerine özeniyo fııstıklar :)))
iyi yolculuklar..

tubitos dedi ki...

maşallah kızına çok şeker olmuş, benim kızım da güse biz de gelse büyüse de biz de gezsek böyle süslü süslü :)

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

çok şıksın nil..bayıldım..

'MadameModista' dedi ki...

Merhaba,blogunuzu yeni keşfettim, takipçinizim, benımde bir moda blogum var,beklerım
http://benlimoda.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...