BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

5 Şubat 2013 Salı

BODRUM-İSTANBUL-İZMİR- BODRUM ÜÇ ÇOCUKLA

 Evet geçen perşembe Milas hava alanında başlayan üç çocukla, kış aylarında tek başıma seyahat maceram pazar akşamı sona erdi.
Genel itibarı ile rahat geçse de uzunca bir süre bunu tekrarlamam sanırım en azından bu mevsimde :)

Eşim bizi hava alanına bırakıp kapıların oraya vardığımda bir iki saniyelik bir dalgınlık ile Asım kaybederek başlamak yolculuğa cesaretimi kırmış olsa gerek .Hayır anlamadığım o kadar sıkı güvenlik yapıyorsun girerken de tek başına elinde sütü ile kapılardan  geri çıkmasına izin veriyorsun küçücük çocuğun işte kalifiye güvenlik elemanlarımız :)

İstanbul'a indiğimizde de valizleri taşıyan bantların üzerinden almam gerekti kimi tabi ki başrol oyuncumuz Asımı :)

Her şeye  rağmen İstanbul da ailemin yanında olmak iyi geldi kız kardeşim orada bulunduğumuz sürece yanımızda kaldı .Eşine teşekkürlerimi gönderiyorum buradan .Birlikte klasikleşen Eminönü gezimizi yaptık Bodrum da satmak üzere çok cici yakalar ve şallar aldım sonra ki postlar da paylaşırım .Etamine başladık birlikte aynı örneğe bakalım önce kim bitirecek instagramdan(nilerk) ilerleyişimi takip edebilirsiniz .Bitince de buradan paylaşırım inşallaaaaah :)

 Keçeden bu şirin minik peçete halkalarını yaptık hem kendimize hem de erkek kardeşlerimizin eşlerine çam sakızı -el emeği hediyeler oldu .
Yeni gelinimizin (karakızan kazandibimin eşi )evinde çook güzel bir kahvaltı yaptık .Canım annem tabi ki her öğünde sevdiğimiz yiyecekleri yapmaya çalıştı özellikle de batırığını (mersin yöresi ) çok özlemiştim kaç tabak yedim hatırlamıyorum.Batırık bilenler ses versin annem süper yapar yıllar önce Oktay Ustaya yapmışlığı vardır hani...

İstanbul dan İzmir'e geliş daha sakin geçti şükür, bir de eşim bizi orada karşıladı daha iyi oldu, onunla da bir kaç günlük tatil yapmış olduk. Kemeraltı na tabi ki uğrandı yeni keçeler tabi ki alındı :) ayrıca Karacada çok güzel indirime denk geldim yeni ciciler kaptım.Onları ve daha fazlasını instagramda(nilerk)ve blogun facebook sayfasında  paylaşıyorum.

Şimdilik bu kadar olsun eee sizlerde ne var ne yok sömestr tatilinde olanlar ses verin okul zamanını özlediniz mi itiraf edin ? Sevgilerle ...
NİL-ERK
  

5 yorum:

adiloş dedi ki...

tadı damağımızda kaldı hem çocukların hem bizim ama işten güçten ben çok beraber olamadım siznle ama ahtı var seninle birgün de olsa gezice tozucam alışveriş yapacam hiçbirşey düşünmeden hep hayatımız boyunca sorumluluğumuz oldu 2 ara bir dere yaptık seninle ama rabbi nasip ederse planlarım içinde seninle daha verimli anlar geçirmek neyse en kısa sürede tekrar berbaer olabilmek duasıyla postlarını da özlemşiz fazla arayı açma :d

Unknown dedi ki...

oh oh oh ne güzel şehirler arası seyahat hemde uçakla ben olsam hiç cesaret edemem üç çocukla:) tebrik ediyorum :P

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

batırık şu yeşil mercimekle yapılıp asma yaprağı ile yenilen yemek ise evet bir çok kez yedim ama ben sevemedim onu:(

nilerk dedi ki...

adiloş:inşallah canım inşallah fırsatımız olurda yaparız.Gönüller bir onu biliyoruz dert etme sen .

tuğba yıldırım: teşekkür ederim yorumun için her zaman bekliyorum bloğuma

nabrut: yok canım o dediğin bat Tokat yöresine ait babam Tokatlı onu da çok seviyorum bu batırık yine bulgur var ama çekilmiş yer fıstığı falan da var batı sevmediysen onu da sevmezsin sanırım :)

samsun havası dedi ki...

3 çocukla yolculuk hakikaten zordur..
ama ne güzel değişiklik olmuş ohh kalabalık sofralarla...
ama sizde bize ses verinnn :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...