BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

6 Mart 2011 Pazar

TESETTÜR FUARI BİTMİŞ

Dün takip ettiğim gazetenin cumartesi ekinde İstanbul da tesettür fuarının bittiğini ama bekleneni karşılamadığını yazmışlar.EE hiç şaşırmadım zaten.Çokça belirtiğim gibi tesettür firmaları hepsini dahil ediyorum.Tasarım konusuna çok uzaklar.Yine allı güllü fırfırlı abartılı modeller sergilenmiş yine bizi zevksizlikle itham etmişler insanların mecburiyetlerini kullanıp alternatif otellerin yaptığı gibi kötü hizmet vermekten hiç çekinmiyorlar.Allah'ım bir gün bu işe el koyucam inşallah şu çocuklarımı bir büyüteyim.....
Son olarak blogda ki sıkıntı geçermi geçmez mi bilmiyorum ama tedbir olarak yeni bir adresden daha post yazıyorum daha tam detaylarını çözemesem de yeni mekanımı bir kayıd edin canlar sizlerden kopmak hiç istemiyorum:
www.nilerk.blogcu.com

4 yorum:

zeynep dedi ki...

Çok doğru dedin be gülüm şu tesettür işine bi el atsak kimlerin eline düştü oyuncak ettiler tesettürüde...Neyse ben buralardayım alternatif yeden bir adres açtım bakalım neler olur..Mutlu pazarlar..

edibe @ edbdesigns dedi ki...

hersey planladigimiz gibi gitseydi 2 martta fuar'a bir gun kala orada olacaktim... nasip kismet degilmis, biletim yandi... Allah'tan hayirlisi... bu sene zaten kimseden ses seda cikmadi, merak ettim ben de... ben bu sene gozlemci, seneye katilimci olarak yerimi alma hayalleri kuruyordum, ama herseyde bir hayir vardir demi? :)))

güzel şeyler dükkanı dedi ki...

tesettür giyim malesef bir iki firmanın elinde.hatta bir bile denebilir.tesettürlü olup giyime dünya para vermek de hiç bize uygun olmasa da bazen mecbur kalıyoruz.işe yarar bişeyler seçmeye çalışıyoruz.bi çok kesim artık diktirmeye yönelde.fakat orda da sıkıntı var.modern dikimler yapan ufku acık bi dikim evi bulmak sıkıntı.modeli kendiniz tasarlamak durumunda kalıyorsunuz.velhasıl tesettür giyim sıkıntılı.bu işten anlayan vizyon sahibi becerikli birilerinin el atması lazım haklısınız..

nilerk dedi ki...

sevgili zeynep,edibe ve güzel şeyler dükkanı ben inanıtorum ki içimizde bu işi hakkıyla yapacak nice cevherler var.
yorumlarınız için teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...