BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

12 Eylül 2011 Pazartesi

ACEMİ MANGALCILAR İŞ BAŞINDA/KISA KISA BİZDEN HABERLER

Hiçhoşuma gitmiyor ama evde ki laptop bozulduğu için sık sık giremiyorum nete .İnanmazsınız belki ama takip ettiğim blogları okumayınca kendimi eksik ve çok şeyi kaçırmış hissediyorum okullar açılsada hayatım yeniden düzene girse .

Bakalım benim ortanca afacanım okul hayatı ile yarın tanışacak tamamen muamma benim için nasıl tepki verecek çabuk kaynaşacakmı yoksa kıyametmi kopacak hiç bilmiyorum tanıyanlar bilirler ki benim asımım gerçekten çok ilginç bir çocuktur tarif etmek yetmez tanımanız lazım onu.

Bu akşam en sonunda balkonumuzda mangal keyfi yapabildik.Çok yoğun bir haytatımız olduğu için daha önce hep birileri yapmış ve bizi davet etmişti şimdi bodrumda gurbet ellerde bizi mangala çağıracak kimse olmadığından işbaşa düştü hüüü hüüü....

Cumartesi günüde bir saatliğinede olsa bodrum denizi ile tanışma şerefine erişebildik tadı damağımızda kaldı resmen hayatımda ilk defa haşema sahibi oldum bununla ilgili hislerimi daha sonra yazacağım inşalalh bide evimin öncesi ve sonfrası fotoğraflarını söz vermiştim onuda salonumdaki son işler biter bitmez yayınlayacağım bir duvar kağıdı yapma maceramız varki sormayın .

Şimdilik bu kadar ben kaçıyorum son bir şey  kızkardeşim ocak sonunda evlilik kararı aldı lütfen İstanbuldaki arkadaşlar gelinliği için tavsiye edebilcekleri adresleri varsa bildirirseler çok müteşeekkir olacağım efendim esenliklerle kalın Allaha ısmarladık ....
NİLERK

3 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

Nilcim, yeni eviniz, yeni yeriniz hayirli olsun. Seninle hayat ve yapimizda (internetten ne kadar olursa iste artik hehe) cok paralellikler goruyorum :) Bir de boga burcuyum de de tam olsun ;)

O mangal olayini bilirim. 8-10 senedir benim hal oyle. Cagiran/cagiracak kimse yok. Iste, ama bir onceki sehirdeyken (Melbourne) ablam vardi, onlar da sIk sIk mangal yaptiklarindan cagirirdi. Biz ise 2 kisicik oldugumuzdan kendimiz 2 parca et, 2 parca tavuk v.s. seklinde komik seyler alip ayda yilda bir mangal yakardik :P Bakalim burada nasil olacak.

Sevgiler :)

nilerk dedi ki...

EDİBECİM: YORUMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE SENİNLE AYNI KANAATTEYİM ANCAK BEN TİPİK BİR BAŞAK BURCUYUM
MANGALLARINDA DEVAMI GELİR UMARIM UĞRAŞRICI AMA LEZZETTLİ OLUYOR DİMİ...

adiloş dedi ki...

bodrumun size iyi geleceği içime doğuyordu zaten umarım hep böyle devam eder belki de çekilen sıkıntılar bu ferah günlere işaretti umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...