BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

29 Eylül 2011 Perşembe

ALA'LAR GELDİ BİR GÜN SERVİS DIŞIYDIM


Önce tek bir sayısını alayım beğenirsem abone olurum demiştim ama bulamayınca içimde ki güzel giyinme  (moda demiyorum buraya dikkat) aşkına mı yoksa bir çok kişi hakkında konuştuğu için meraklı kişiliğimin bana yaptığı baskıya mı  dayanamayıp abone oluverdim.İyiki de olmuşum bir kaç gün sonra ilk sayısından itibaren elimdeydi dergiler.


Önce biraz kızdım neden aboneliğimi ilk sayıdan itibaren geçerli saydılar diye sonuçta ilk iki sayı eski olmuştu artık mail atıp biraz kafalarını şişirdim ama sonuçta yanılan benmişim promosyon olsun diye ilk iki sayıyı göndermişler yani 11 dergi daha gelicek.

Neyse uzattım yine, beklediğimden de doluydu dergiler ben tatmin oldum anlayacağınız. Gerçi bir bloger olarak çoğu tanıtılan ismi biliyordum ama haklarında daha detaylı bilgi sahibi oldum.Zaten biz blogerlardan bişey kaçmaz dimi  ;)

Yeni bir dergi olmasına rağmen ilk sayıdan itibaren derginin tasarımıda  oldukça profesyoneldi.Niye bilmiyorum ama gurur duydum hani o biz tesettürlülerin belli başlı birkaç iş de çalışabileceği ya da sosyal aktivilerin çok kısıtlı alanların da faliyet gösterebileceği ön yargısı vardır ya kimilerinde... Ay üstü kapalı yazacağım diye amma kasdım dimi anlayan anladı dimiii.
İşte ben bu düşüncelelerin kırılabileceği düşüncesindeyim ama bunu yaparken çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum çünkü malum  üstümüzde o kadar kem gözler var ki hemen çirkin yakıştırmalar yapabilirler bize yapsalar kaç yazar gerçi de inançlarımıza laf ettirmemek lazım...

Bu konu da sizlerin de görüşlerini merak ediyorum yazın bana anacığım
NİL-ERK

4 yorum:

eslemce dedi ki...

ben henüz abone olmadım bu dergilere...yani bloglardan zaten birçok şeyden haberdarız,gerek varmı diye tereddütte kaldım.Abonelik ücreti nedir bu derginni Nilcim?
sevgiler

nilerk dedi ki...

ESLEMCE :yıllık 90 tl ücreti var ama yaklaşık 45 tl 'lik eşarp hediye ediyorlar ben abone olurken bunu da düşündüm.

otuzundansonra dedi ki...

canım bendemi olsam acaba ya?

neslihan dedi ki...

Yeni gördüm postunu. Ben daha hiç almadım ala dergisi ama almayı düşünüyorum.Denk gelmedi bir türlü..
Bizlere yakışan bir dergi olur inşallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...