BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

1 Mart 2012 Perşembe

ÇOCUK GİBİ CEZA ALDIM :((

Selam Canlar,


Öncelikle bir kaç gündür yazamıyorum çünkü benim kuzucuklar ikinci lap top bozma başarısını da gösterdiler .İlki tamir olunamaz diye bize geri gönderilmişti umarım ikincinin  akıbeti de aynı olmaz .Şu anda eşimin bilgisayarıyla kaçak göçek yazıyorum bu postu.


Geçen hafta Modanisanın bloger buluşması oldu Seda sağ olsun birinciye de çağırmıştı çok niyetlenmiş hatta İzmir'den gitmeyi kafama koymuştum.Bu sefer hayal kırıklığı yaşamamak için niyetlenmedim bile .Severek takip ettiğim bir çok arkadaşım katılmış gerçekten çok isterdim onlarla tanışmayı. İnşallah üçüncüsün de kısmet olur .


Gelelim başlık konumuza eşim bana dizi seyretmeme cezası verdi .Tam bir ay hiçbir diziyi seyretmeyeceğim .Sebebine gelince sabah ezanı ile başlayan günlük  koşuşturmacam akşam çocuklar yatınca son bulduğunda ,gündüz hiç televizyon izlemeyen ben  yorgun argın  kanepe ile bütün olunca, otomatikman dizi kolik olmuşum ama farkında değilim .Evet eskiden sadece greys anatomi ya da CSI gibi yabancı dizileri seyreden ben artık :Yer gök aşk,kuzey güney,Muhteşem yüzyıl falan filan hepsini izler olmuşum .Bu yüzden eşim duruma el koydu ve bana ceza verdi işte şimdi akşama da televizyon yasak bana .Ne diyorsunuz bu duruma ben bir şey demedim ve kabul ettim.


Son olarak aslında bir oscar kırmızı halı postu hazırlayacaktım yaza bizim düğünlere güzel fikirler yakalayabilirim diye çok umutlanmıştım ama tüm ünlüler beni hayal kırıklığına uğrattılar .Şöyle ha şuda çok güzelmiş giyinmiş dediğim kimseyi göremedim .Neyse ben biraz daha inceleyeyim şu görüntüleri belki bir şeyler çıkar .....BYEEEE 


NİL-ERK

6 yorum:

Mehtap dedi ki...

Valla ben de izliyorum ama yabancı dizi, türk dizilerinden arada kuzey güneye bakıyorum ama o da sıktı. Kendi kararını kendin ver, canın izlemek istiyorsa izle. Kafa dağıtıyor.

Mehtap dedi ki...

Valla ben de izliyorum ama yabancı dizi, türk dizilerinden arada kuzey güneye bakıyorum ama o da sıktı. Kendi kararını kendin ver, canın izlemek istiyorsa izle. Kafa dağıtıyor.

edibe @ edbdesigns dedi ki...

cok sekersiniz canim ya :) esin iyi etmis, bosver, birsey kaybetmezsin :) arada ben de yapiyorum boyle dizilerden uzaklasmayi, cunku insani cekiyor ve dizikolik yapiyor... biraz ara verip geri donunce de aynen devam etsen de birsey degismedigini farkediyorsun :)

benim gibi modanisa bulusmasina gidemeyen arkadaslarin hepsine diyorum, bir sonraki hep beraber olsun insaallah :) 3.ye beraber gidelim ok? sen de o zamana niyet et, kismet olur insaallah :)))

beyza dedi ki...

dizi yasağı kötü olmuş nilcim ya.ben tam bi yer gök aşk takipçisiyim,izlemezsem rahatsız oluyorum o diziyi,hamiyetle sultana bayılıyorum yaa.izlediğim bi iki dizi var ama bu en başta valla.neyse canım biraycık fazla değil allahtan.hoşçakal.

nilerk dedi ki...

mehtap:hoşgeldin bloğuma .Söz verdim canım istese bile izlemeyeceğim :(

edibe: evet yaaa ne olur bir sonrakinde biz de olalım

beyza: yer gök aşkı sen de bana anlat o zaman olur mu yasağım bitene kadar :)

Adsız dedi ki...

merhaba direk dalmıyım yoruma dedim :D senin eşin koymuş benim nişanlım tv bakmama izin vermiyo onla konuşurken neymiş tvye dalıyomuşum onu unutuyomuşum :D neyse olur böle arada mutlu olunda :) neyse blogunu ekledim bloguma takipteyim artık banada beklerim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...