BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

4 Mart 2012 Pazar

PAZAR KOMBİNİ

Öncelikle dünkü postu şimdi eşe kahve yapma zamanı diye bitirmiştim, işte yapılan kahve büleee olduuuu:
 Övünmek gibin olmasın ben bu işi biliyorum :)
 Eveeet şimdi size bütün yaz üzerimde göreceğiniz formamı taktim ediyorum


 Sonunda istediğim , etek gibi durmayan ama vücut hatlarımı da belli etmeyecek bollukta ki kot pantolonu kottonda buldum ve ömrüm de ilk defa kota (kot aslında bu işi Türkiye de ilk yapan ailenin soy ismidir)yani blue jeane para verdim .Biliyorsunuz benim baba mesleğim tekstil yıllarca denim kumaşın tozunu yuttum o yüzden hiç para vererek blue jean almamıştım itiraf ediyorum biraz dokundu :)
Üzerim de ki tunik de kotton ve bunlar benim yaptığım son alışverişim iki ürün de yeni sezon ürünü ancak fiyatları gayet makul(tesettür ürünleri yapan firmalara göre kıyaslanamaz bile bundan sonra her markada ki tesettüre uygun parçaları tespit etmeyi kendime görev addediyorum size de faydam dokunursa ne mutlu )  Bodrum da kalmaz endişesi ile indirimleri falan bekleyemedim ayrıca burada havalar şimdiden ısındı baya uzun kullanacağım yani :) bakın bugün açılışı yaptık bile .


Bugüne gelince Bodrum'a taşındıktan kısa bir süre içinde güzel bir arkadaş çevrem oldu demiştim ya işte bugün bu arkadaşlarla eşleri tanıştırma ve kaynaştırma operasyonu düzenledik ve bir kahvaltı organize ettik çok keyifli geçti (tabi gittiğimiz işletme sahibi için aynı şeyi söyleyemeyiz sanırım çünkü beş çift ve dokuz çocuk  baya ortamı şenlendirdik )Aslında operasyon düzenlememize gerek yokmuş çünkü eşler de hemencik kaynaştı birlikte sonrası için spor programları falan bile yaptılar :) 


Ne dersiniz geçen sene kabus gibi geçen İzmir tecrübemiz Bodrum sayesin de unutulacak mı diyor taşı da birilerinin kafasına yollayıp bu up uzuuuuun  postu bitiriyorum hakkınızı helal edin mucks :)
NİL-ERK

13 yorum:

edibe @ edbdesigns dedi ki...

ben de tam bugun internette bakiniyordum... bu bahar-yaz turkiye'de olursam istedigim tarz bol paca kotu nereden bulabilirim diye... mavi jeans in deli dolu modeli de fena degil kesim olarak... avustralya'ya gore zaten cok daha uygun.. burada mavi jeanler yaklasik 300TL :/ seninki de cok guzel, demek ki kotona da bakacagim :) gule gule kullan canim

nilerk dedi ki...

EDİBECİM: BEN 59 TL YE ALDIM SADECE BELİNİN BİRAZ DAHA YÜKSEK OLMASINI İSTERDİM TEK DEZAVANTAJI BU BENİM İÇİN MALUM GÖBİŞ SIKINTISI :)

Mehtap dedi ki...

sevilen ve rahat edilen kıyafetler varsın olsun forma olsun, gülerek giyin canım. bu arada kahve de süper.

cecilia dedi ki...

bu tarz bol kesimli jeanleri bende çok seviyorum, hem rahat, yumuşak duruyor, skinnylerin de yeri ayrı tabi :) kahveler süper görünüyor, eline sağlık afiyet olsun :)

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Canım ben bloggerda bi kombin yapan hatunun kombinden öte görgüsüz böyle acayip bir tipleme bi marka sarhoşluğu vs. gözüme fazla yansıdığı için hiç sevmiyorum (kombin postlarını)bu tarz yazıları.

Ama sen çok şirin çıkmışsın üzerindekini de çok beğendim. Bütün yaz üzerimde göreceğiniz diye takdim edişinide sevdim neden sevdiğimide söyleyeyim. Bu kombin postu yapanlar ve ha babam tüketim teşvikine yol açan blogcular topluma yarar sağlamıyorlar bence o yüzden.

Hele biri varki gerçekten çığrından çıkmış "tüketici" değil üretici bloggerleri seviyorum ben galiba bunlar şahsi görüşler seninle paylaştım başını ağrıttım kusura bakma...

(Söz meclisten kat be kat dışarı)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

evet kotlarda ben de yuksek bel tercih ediyorum, gobis asil bende var.. dusuk beller egilip dogrulurken, otururken cok rahatsiz verici, dusuyor hem biraz oyle olunca :)

mine dedi ki...

güle güle giyin havaların keyfini çıkar ...

Tazekahve dedi ki...

Aaa Bodrum'a mı taşındın ? Ya ne güzel şimdiden ısınması da harika :)Ve tuniğin hoşmuş hani kotun da öyle ikisini de güle güle kullan canımcım. Sevgiler :)

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Çok şıksın canımcım;)
Güzel günlerde kullan cicilerini:)

nilerk dedi ki...

mehtap: teşekkür ederim bir gün beraber içelim inşallah

cecilia : skinyleri bende beğeniyorum tabi üzerinde basenleri örten bir bluz ile .Ancak ben giymiyorum ve hiç bir tesettürlü bayanın da giymesini istemiyorum görüntü çok hoş durmuyor

amak-ı hayal :yorumuna tamamen katılıyor ve benim postlarımın da bu şekilde olmamasına özen gösteriyorum.Dikkat ettiysen her kombin postum da kıyafetlerimin kaç senelik olduğunu ve aldıklarımı dikkatli ve çok düşünerek aldığımı özellikle belli ediyorum.Ancak abartıya kaçmadan kombin fotoğraflarının yararına da inanıyorum diğer tesettürlü arkadaşlara fikir ve yardımcı olması açısından...

nilerk dedi ki...

edibe : haklısın ben de hiç rahat edemiyorum düşük belli ürünlerde hep yukarı doğru çekiştiriyorum :)

mine : teşekkürler

taze kahve : evet 8 ay oldu Bodrumdayız teşekkürler benden de sevgiler...

cadı kızın dırdırı: teşekkürler daha iyileri hepimize :)

hayat simdi guzel.. dedi ki...

merhaba
kotunuzun modeli nedir?ben de bu tarz bakiniyorum da mavi'de de cok cesit var,modelini bilirsem bi ara dener bakarim..sevgiler

nilerk dedi ki...

hayat simdi güzel : modelini bilmiyorum ama kottonun yeni sezon ürünü bol paça açık mavi diye sorarsanız sanırım gösterirler bir de belinin arkasında kemer gibi bir şeyi var inşallah yardımcı olabilmişimdir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...