BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

6 Mart 2012 Salı

SONUNDA FETİH 1453 E GİDEBİLDİK HEM DE NE GİTME :)

Selam Canlar,


Bir kaç haftadır istediğimiz Fetih filmine dün akşam gidebildik.Bizim eşimle sinemaya beraber gidebilme şansımız yok biliyorsunuz Bodrumda yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de uzakta hani tek çocuk olsa konu komşuya bırakabilir belki gidersin ama üç oluca yüzümüz yok sinema için büle bişey istemeye.


Biz de komşumla gidiyoruz kız kıza ne güzel beyler arada bizim için bu güzelliği yapıp çocuklara bakıyorlar dün diğer kızlar da katıldı bize beşi bir yerde olarak gittik tabi eşlerimizin gelmesi yemek ve çocukların işleri hal olacak diye biz ancak 9:45 matinesine yetiştik malum filmde uzun eve gelmemiz gece biri buldu aslında niyeti bozmuşduk açık yer bulsaydık tatlı yiyecektik ama tüm Bodrumu turladık bulamadık yaz olsaydı her yer açık olurdu .


Neyse gelelim film hakkında ki fikrime görsel açıdan evet ilk defa iyi yapılmış bir Türk filmi seyrettim ancak senaryo çok kopuk kopuktu yine kurguda takıldık yani.Gitmemişler için başka yorum yapmayayım ben iyisi.


Şimdilik bu kadar nil-erk kaçar :P

4 yorum:

SEVECEN dedi ki...

çok uzundu hakikatten aaa

bir demet hayat dedi ki...

bende aynı sizin gibi hastalanıp anneme devaya gitmişken hasta yatağımdan kalkıp bakan biri bulundu diye çocuklara kaçıp gittik kız kıza. aynı fikirdeyiz hemen hemen ben bekledimki ayasofyada bi namaz kılsın ama olmadı migren kirizi geçirerek eve döndük ama yine ilk güzel türk filmi diyorum

nilerk dedi ki...

Sevecen : dimi ya keşke bu kadar uzun olmasıyla beraber çok fazla şey anlatsaydı ecdadımıza dair güzel ama eksik bir filmdi...

nilerk dedi ki...

bir demet hayat: öncelikle çok geçmiş olsun.Kız kıza gezmek çooook güzel oluyor dimi ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...