BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

20 Temmuz 2012 Cuma

İLK GÜN HEYECANI

Selam Canlar,


Çok şükür bir ramazana daha kavuştuk . İlk sahur ve iftar heyecanını yaşadık.Biz beş kişilik bir aileyiz biliyorsunuz,şimdilik evde üç kişiyiz oruç tutan ,öyle pek koşuşturmaca ve curcuna olmuyor o yüzden .Ama kendi çocukluğumdan hatırlıyorum herkes sahura kalınca pek bir neşeli oluyor.İnşallah o günleri de görmeyi nasip eder Rabbim. 


Bir de hep kalabalık olsun isterim iftar sofraları ,hep misafirim olsun ya da ben birinin misafiri olayım :) Öğrenciyken bir de eşim askerde iken tek başıma iftarlarım olmuştu sanırım oradan kalan bir takıntı benim ki.Ama sünnet olan da o değil mi? Akrabaları ile aynı şehirde yaşayanlar daha şanslı bize göre ancak bizimde arkadaşlarımız var sağ olsunlar önümüzde ki günlerde şenlendirirler soframızı ...


İlk iftar sonrası kahveler afiyetle içildi geçen hafta Gaziantep'e gidip gelen bir arkadaşımız bizi unutmamış sağ olsun onu andık kahvelerimizi içerken resim için buraya lütfen :)


Face de bir de eşimin yeni aldığı pantolonu ütülerken çektiğim resim var ona bir bakın buradan ve de  buradan sebebini resimlere düştüğüm notlardan anlayacaksınız.


Şimdilik bizden haberler bu kadar sizin ilk iftarınız nasıldı ???


NİL-ERK 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...