BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

5 Ağustos 2012 Pazar

KEYİFLİ CUMARTESİ /HÜZÜNLÜ PAZAR

Selam Canlar,


Cumartesi akşamı eşlerimizin davetlisi olarak İnanç Otele iftara gittik.Evet evet kendi eşlerimiz bizi davet etti . Çok da iyi oldu .Arkadaş gurubumuzun beyleri önce kendileri için program yapmışlar sonra dayanamayıp bizleri de davet ettiler.


İftardan sonra beyler ve çocuklar ayrıca havuz keyfi de yaptılar biz hanımlar muhabbet etmekten bir de esen rüzgardan korkup girmedik.Ama sonradan çok pişman oldum.Bir daha böyle bir fırsat yakalarsam affetmeyeceğim.


İftara giderken giydiğim kombine buradan ve buradan bakabilirsiniz malum fotoğraf kotası meselesi.
AA siz hala benim  facebook sayfamı görmediniz mi ??? 


Sonra bu sabah herkes uyurken ve ben yine pazar pazar erkenden kalkmanın sıkıntısını yaşarken internete gireyim bir dolanayım derken.Hepimizin içini acıtan o haberle karşılaştım.Yine şehit yine şehit yine ocağına ateş düşen evler ve yüreği yanan insanlar .Bir ben değilim biliyorum , anlayamayan şu meselenin nedenini düşünüyorum düşünüyorum neden ve neden hala sorusuna cevap veremiyorum.


Eminim siz de esirgemediniz bu iftar duanız da şehitlerimizi ve onların ailelerini ...


NİL-ERK









5 yorum:

Unknown dedi ki...

Arada bir eşlerimizin davet etmesi bir soluk aldırıyor bizlere öyle değil mi?Senin adına çok sevindim.Darısı benim başıma:)

nilerk dedi ki...

can-an : ben yatmışım sen yorum yazmışsın :) inşallah canım inşallah daha sık olması umudu ile :)

sena dedi ki...

çok iyi olmuş.tatil için inanç oteli tavsiye eder misiniz.bu otelle ilgili bir post yapacağım demiştiniz.bekliyorum hala:)))

dünyanın süsü dedi ki...

Merhaba. Eşlerin böyle jestleri çok motive edici oluyor. Ama birçok erkek malesef böyle nezaketlerden çok uzak, şikayet etmek gibi olmasın ama:)) Neyse, bloğunu yeni gördüm. Güzel paylaşımların var...Şehidlerimize de canı gönülden rahmet diliyorum.

nilerk dedi ki...

Seana : merhabalar ,ara ara bahsediyorum inanç otelden eğer tatilini Bodrum da geçirmeye karar verdiysen o zaman inanç oteli tavsiye ederim .Ama üç yıldız olduğunu hatırlatırım.ben odalarında kalmadığım için net konuşamıyorum .Ama otelde kalanların genel izlenimlerinin iyi olduğunu çalışanların samimi ve dikkatli olduğunu biliyorum.

Dünyanın süsü: merhabalar,yorumun için teşekkürler evet maalesef çok nadir bu tarz jestlerle karşılaşıyoruz , her zaman beklerim ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...