BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

19 Eylül 2012 Çarşamba

İATANBUL PART2 /DÜĞÜN

Selam Canlar hemen başlıyorum biraz uzunca bir post olabilir uyarıyorum ...


 Önce benim kombinim ile başlayalım eteğimin rengi resimlerde çok anlaşılmamış ama ördek yeşili ile çağla yeşili arası bir ton .Kumaşı monaray yani yanar döner dediklerinden :) .

Bu eteğin çok da ilginç bir hikayesi var bundan taaam 10 yıl önce büyük erkek kardeşimin Afyonda yapılan düğünün de giymiştim(İstanbul da ayrı bir düğün daha olmuştu orada farklı giymiştim) sonra dönüş yolunda ben eteği kaybettim aradan dediğim gibi on yıl geçti büyük teyzem bu eteği bir şekilde bulmuş ve bana getirdi .

O zamanlar sadece büyük oğlum enes vardı, ben şimdi üç çocuktan sonra etek bana olmaz dedim ama oldu ne sevindim ne sevindim.Eteği tekrar giymek istedim ve üzerine siyah satenden bir ceket diktirdim ve kuplarına mat siyah pul payet kumaştan garni koydurdum nasıl olmuş ?

Krep şifon kumaştan yarım metre siyah yarım metre yeşil kestirdim kenarını çevirip üst üste şal olarak  taktım.O nasıl olmuş?

Gelelim çantaya geçen sene bilindik bir mağazada aynısını görmüş pahalı geldiği için almamıştım.Eminönü gezimizde çanta yine karşıma çıktı hemi de üçte bir fiyatına ne mutlu oldum anlatamam.Onu nasıl buldunuz ?



Gelelim düğünün detaylarına ilk resim gelin ile damat salona girerken bir maşallah alalım.İkincisi up uzuuuun konvoyumuz siz sadece bir kısmını görüyorsunuz Allahtan kız ve ile düğün yeri arası çok uzak değildi de o bilindik yol kesmeler falan olmadı.Üçüncü resimde kardeşimin kol düğmelerini görüyorsunuz gelinimiz düşünmüş ve çok önceden yaptırmış isminin baş harfleri var.Sonra gelin arabamızın arkası :) son olarak da evimizimin ve kız evinin önünde çalan davul zurna.

Rabbim onları bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.Bu arada kardeşim ve eşi lise birden beri tanışıyorlar yani biz ikisininde küçüçüklüğünü biliyoruz ya o yüzden gözümüzde hiç büyümeyecekler sanırım .Yüzünüz hep gülsün canlarım ....

NİL-ERK

2 yorum:

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Allah mesut etsin inşallah hayırlı olsun. yalnız fotograflar çok küçük kalıyor. keşke tektek koysaydın hepsini.

nilerk dedi ki...

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER ) AMİN YA MECBUR ŞU KOTA MESELESİ YÜZÜNDEN BÖYLE KOYUYORUM FACE DAHA FAZLA EKLEYECEĞİM İNŞALLAH ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...