BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

10 Eylül 2012 Pazartesi

İSTANBUL'DAYIZ...

 Sabah 6 da kalkıp hazırlanıp ,çocukları alıp yola koyuldum bakar mısınız sabahın bir kör vakti hali var mı şu bızdıklarda yol boyu çok üzme dilerse de beni yolda bir Antalyalı teyze beni deli etmeye yetti .Teyzeeeee sen bir daha uzun yola çıkma yok yok hiç trafiğe çıkma en iyisi bom boş yolda sol şeritte frene basa basa yol mu biter :) .Acaba şimdi o teyze nerelerdedir.
Bak ben İzmir'e vardım çok şükür. İki bızdığımı ve arabamı orada babaanneye bırakıp mavişimle İstanbul'a vardım bile ...

Şimdi kız kardeşimin evindeyim o da yeni evli biliyorsunuz karı-koca mimar olan bu çiftimizin evinden çok güzel kareler çekeceğim sizin için onlar inşallah sonra ki postlar da .Ben şimdi iyiyim geldim postu yaptım,eşimi ve ailemi aradıktan sonra sizi de unutmadım :)

Hadi sağlıcakla kalın.Yarınnnnn bir sürü gezilecek yer var ........

NİL-ERK

5 yorum:

Nesrin dedi ki...

iyi tatiler diliyorum :D

Nesrin dedi ki...

iyi tatiler diliyorum :D

hanife dedi ki...

İstanbul'a hoş geldiniz :) keyifli gezmeler,eğlenmeler :)

hulyaca dedi ki...

Benim için de gez :)) nasıl olacaksa di mi?
Bu arada ben Hülya blogunu yeni buldum okdum geşmişi falan bana iyi bir motivasyon örneği olacağına inanıyorum; çünkü ben tek çocukla hiç bişeyi doğru dürüst yetiştiremiyorum

nilerk dedi ki...

Tesekkurler yorumlara bodruma donunce daha net cevaplar yazacagim insallah.
Hulya bu arada hos geldin bloguma her zaman beklerim.valla cocuk tek de olsa cikda olsa zor zanaat ALlah hepimizin yardimcisi olsun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...