BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

17 Eylül 2012 Pazartesi

ŞÜKÜR DÖNDÜÜÜÜM...

Selam Canlar ,
An itibarı ile evime dönmüş çocukları yatırmış bulunuyorum daha valizlerimi bile açmadan post yazmaya başladım bak bilin kıymetinizi :)

 Süper hızlı ,süper yoğun bir hafta geçirdim twitter dan ve instagramdan(bu arada nilerk adıyla beni oradan da takip edebilirsiniz) sık sık paylaşımlar yapsam da post yazmaya fırsat bulamadım.

Biliyorsunuz üç çocukla İzmir'e araba ile oradan da tek çocukla İstanbul'a gittim.Önce Anadolu yakasında kız kardeşimin evinde 3 gece kaldım yıllardır o benim evime gelir ben ona yatak hazırlardım ,şimdi tersi olunca ikimiz için de baya garip oldu ...

Üç gün de yoğun bir İstanbul turu yaptık Erenköy de Noor butikle başladık (onun postu ayrı gelecek) ,Çengelköy,Çamlıca,Üsküdar,Fethi paşa Korusu,Eminönü (balık ekmek dahil),mısır çarşısı,Kapalıçarşı ,ve daha bir çok yer binmediğimiz toplu taşıma aracı kalmadı artık otobüsleri dinlenme yeri olarak kullandık.

Daha sonra Büyükçekmece'de oturan anneme geçtik ve düğün telaşına başladık kınamız,gelin almamız, düğünümüz çok güzel oldu şükür hepsine ayrı ayrı post yazacağım inşallah ve kombinleri de gelecek onların .

Son olarak çok ilgilenemediğim çekilişimi tekrar hatırlatmak istiyorum size fazla vakit kalmadı.Ben de çok merak ediyorum kime nasip olacağını .Çekilişime katılmak için buraya buyurun efendim :)

İşte bunlarda hediyelerim biliyorsunuz benim el emeklerim .

Bana müsaade geç kaldığım okul maratonuna başlamak için iyi bir uyku çekmem lazım:)

NİL-ERK

3 yorum:

SEVECEN dedi ki...

hoşgeldin hadi bakalım bekliyorum yazılarını

GüzelGül dedi ki...

hosgeldin :))) bu arada headerin ufacik olmus :(( senmi öyle ayarladin?

Mein Blog/Blogum

nilerk dedi ki...

sevecen: teşekkür ederim canım inşallah aksatmadan her akşam bir post :)

güzelgül : sağ ol evet ben istedim daha sonra daha güzelleri olur inş.
bu arada ayın 20 sini iple çekiyorum çekilişinde ben de varım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...