BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

26 Şubat 2013 Salı

ŞEKER HAMURU KURABİYELERİM / İNCİ YAKALI KOMBİN

Selam Dostlar Nasılsınız?

Ben her zaman ki gibi yoğunum diyeceğim öyyyyk anladık onu diyeceksiniz ...

Ama postların azalmasından anlıyorsunuz zaten .Boğumu yeni açanlar için :) Ben üç çocuklu ,Bodrum da yaşayan ,4 senedir ev hanımı olup henüz bunun farkına varamamış tipik başak burcuyum Sevgili izleyiciler .
Sadece pazartesi günlerime program koymayarak evin temizlik ,ütü,yemek gibi zaruri işlerini yaparak diğer günler fıldır fıldır geziyorum efendim...
Allah'dan ki bu gezmelerin yüzde doksanı manevi hayatımın gelişimi ve hayır işleri için olduğundan vicdanen hiiiçç rahatsızlık duymuyor ,Bodrum gibi bir memlekette yaşantıma uygun ortamlar bulduğum için ayrıca  çok şükrediyorum.
Bu uzunca bilgilendirmeden sonra gelelim geçen haftanın önemli olaylarına :)


 Bu minnak şeyler: Kendi çocuklarıma ve eşe dosta hediye maksadıyla yaptığım şeker hamurlu kurabiyelerin ,ilk defa sipariş olarak ( gerçi o da bir dosta ) yapılmış şeklidir canlar...
 Paketlenip süslenmiş halleri de böyle .
Yakaları her halde hepimiz sevdik dimi .Son zamanlarda çıkan trendler içinden ben en çok bunu sevdim sanırım .İlk yakalı kombinimi evlilik yıl dönümü yemeğinde giymiştim hatırlarsanız o zaman boğazlı bir badi ve yine aynı triko ile kullanmıştım.Bu sefer yakayı bir gömlek ile kullandım ikisi de benim hoşuma gitti sizce nasıl olmuş ? 

Ayrıca  gönüllüsü olduğum dernekte artık daha aktif görevlerim var ve bunu çok ciddiye alıyorum ,çünkü dernek çatısı altında  bireysel olarak yapamayacağınız hayırlara vesile oluyor  ve uzanamayacağınız elleri tutuyorsunuz.Bu yüzden  sivil toplum kuruluşlarının toplumumuz için çok faydalı olduğuna inanıyorum. İnsan sadece kendini ve kendi ailesini düşünmemeli ,unutmamalıyız ki bugün yardım eden el biz olabiliriz ama kimse garanti edemez yarın yardım alan el olmayacağımızı .

Evet toplumsal mesajımızı da verdikten sonra geçen haftayı toparlarsak : 2 doğum günü + 3 manevi program +1 kahvaltı misafiri ağırlama +1 bebek görme +1 dernek toplantısı+1 basket maçı =9 yapıyor  

Hafta kaç gündü ben de matematik falan kalmadı neyse sizde de sabır kalmamıştır sanırım en iyisi kapanışı yapalım(daha fazla görsel için instagram veya facebook sayfasına uğrayabilirsiniz )

Sürç i Lisan ettikse affola efendim kalın sağlıcakla ...

(yorgunluktan ayarları bozulmuş blog sahibi )
NİL-ERK


5 yorum:

arch.fikriye dedi ki...

çok güzel bir paylaşımdı size katılıyorum ve aynı manevi duyguları hissedip pek fazla icraatta bulunamayan biriyim. inci yaka çok hoş ellerinize sağlık.ayrıca bu temponuza ve hamaratlığınıza bravo doğrusu.maşallah

tubitos dedi ki...

maşallah hakikaten ne kadar yoğun bir program olmuş o öyle. kurabiyeler güzel görünüyor eline sağlık, ben de bu haftasonu pasta kursuna gidicem bakıyım becerebilecek miyim?

samsun havası dedi ki...

oldukça yoğun bir programmış gerçekten de..
ama yinede biz de bloglarımıza bekliyoruz..bizide ihmal etmeyin :))

Hayatın Ortasında dedi ki...

SiZi hayranlıkla takip ediyorum. Maşallah enerjiniz çok yüksek. Ben de başak burcuyum fakat biraz farklıyım. Size sadece Allah nazarlardan korusun diyorum. Bu arada kurabiyelerin tadı nasıl görüntüsü çok güzel. Elinize sağlık.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

evet yakalara bayılıyoruz:)
bu program a can mı dayanır:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...