BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

23 Şubat 2012 Perşembe

BİRAZ DA ÇOCUK MODASI....

Selam Canlar,
Dün öğlen itibarı ile Berram yeniden hasta oldu.Anlamıyorum ben bu çocuğu insan önce halsizleşir  bir iki hapşurur ,öksürür burnu akmaya falan başlar ki annesi hastalığın geldiğini anlasın bizim ki direkt balıklama dalıyor hastalığa kusma ,ateş ile beraber şok oluyorsunuz haydaaa neler oluyor modu .Sonra başta yazdığım belirtiler ortaya çıkmaya başlıyor.İlk şoku atlattıktan sonra tabi başlıyoruz dopink çalışmalarına geceyi ateşli geçirdik ama şu saat itibarı ile keyfi yerine gelmeye başladı şükür.Tabi benim bugünkü tüm proğramlar iptal .


Neyse bloğa biraz baktım da son zamanlarda ki tüm yazılar ne yaptım ,nereye gittim falan filan ben iyice kaptırdım sanırım ev hanımlığına.İtiraf ediyorum sevdim de çünkü çok verimli geçiyor.Bundan sonra daha çeşitli konularda yazmaya çalışacağım .


İlk olarak ,siz çocuklarınızı nasıl giydirmeyi seviyorsunuz ? Benim tercihim büyümüşte küçülmüş giyim şekli.Nasıl yani diyeceksiniz Öyle nakışlı çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum bebek olduğu dönemlerde bile giydirmezdim onları .


Tarz olarak Zara'nın çocuk koleksiyonunu hep beğenirim ancak fiyat olarak beni biraz aşıyor tek çocuk olsa tamam ama üçünü de oradan giydirmem mümkün değil bende önce zara yı gezer sonra yakın şeyleri başka mağazalarda ararım Kanz da da güzel parçalar olabiliyor.


Şimdi biraz Zaranın çocuk ürünlerine göz atalım








 Özellikle çocuk ayakkabıları şahane bence fiyat olarak da kıyafetler kadar batmadığı için alınabilir :)


Eveeet bu kadar, keşke indirim sezonunda çocuk reyonu da diğer reyonlar kadar indirime girse diyerek postu burada bitiriyorum ....SEVGİYLE KALIN....
NİL-ERK

9 yorum:

beyza dedi ki...

ama ben senin ne yaptım nereye gittim yazılarını çok seviyorum okumayı,çünkü kendime benzetiyorum sanırım ondan.ara sıra yaz sen yinede diğerlerinin yanında nilcim.hoşçakal canım.minik berrayada geçmiş olsun hemen iyleşsin inşallah.

Nil dedi ki...

İyi ki burda zara yokmuş :D kuzuya da geçmiş olsun.

nilerk dedi ki...

Beyza : teşekkür ederim.Zaten duramam neler yaptığımı yazmadan o kadar alıştım ki yazınca hayatımın sandığım kadar vasat geçmediğini anlıyorum şükür etmeme vesile oluyor.

Nilhan-küçük mucizem: Teşekkürler.Bodrumda da yok zara ama internet mağazası var onu napcez

otuzundansonra dedi ki...

çok geçmiş olsun canım yaa,kıyafetler çok hoş hakkaten,sevgiler

esin dedi ki...

zara'nın ürünleri kalitesiz mi bana mı öyle geliyor?

nilerk dedi ki...

otuzundan sonra: teşekkürler

esin: Bence piyasada ki bir çok zincir mağazadan daha kaliteli ürünleri.Tabi coture kalitesi hiçbir markada yok malesef

Gurme Şirine dedi ki...

çok şekerler çooooooook...
sevgiler...
banda beklerim..

nilerk dedi ki...

Gurme şirine : bence de çok güzeller...

Adsız dedi ki...

mrh ayakkabı markası demiştin internet üzerinden satışıda vardı marka ismini tekrar yazarmısınız sert gibi başlıyordu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...