BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

2 Şubat 2012 Perşembe

İSTANBUL GANİMETLERİ

Düğün,hastalık,kötü hava şartları derken İstanbul da yapmayı planladığım bir çok şeyi yapamadım .Ancak çocuklara söz verdiğim bütün aksiyonları gerçekleştirdik.Akvaryum gezisi,çimeli kedi sinema keyfi ve de Snowpark eğlencesi.Hepsinin fotoğrafı var sıra ile paylaşacağım inşallah.



 Yanlış anlamayın sinemaya gittikleri için mutsuz değiller fotoğraf çektirmeyi sevmiyorlar suratlarının hali ondan büleee :)




Oğlanları çizmeli kediye emanet ettikten sonra kendime tüm tatil boyunca ayırabildiğim iki saat de işte aldıklarım


 Trençkot ve çanta: kottondan 
ayakkabı : ayakkabı dünyasından
 etek :batikten 
arkada ki la senza çantasındakileri gösteremiyorum ama ben bu markayı seviyorum yılda bir böyle hediye yaparım kendime:) .Aldıklarımın hepsini daha önce internetten çok inceleyip tam da ihtiyacım olanları tespit ederek aldım .Eminim ki çok sık kullanacağım. Bence önemli olan çok alışveriş yapmak değil doğru alışveriş yapmak .
 Batikden aldığım uzun eteğin değişik renk ve modelleri de vardı bu kadar fazla uzun etek çalışmaları çok iyi olmuş umarım yazlık versiyonlarını da çalışırlar.

Trençkottan bir adet kalmıştı 149 TL den 89 TL düşmüştü o kadar sevindim ki benim bedenimde kalmış olmasına yaka ve arka bel  detaylarını çok beğendim.


Önümüz de ki pazartesi 12.evlilik yıl dönümümüz ne yapacağım konusunda düşüncelerdeyim fikirlerinizi bekliyorum canlar şimdilik hoşçakalın


NİL-ERK

3 yorum:

htchndr dedi ki...

ALDIKLARI GERÇEKTEN ÇOK BEGENDIM VE BIRBIRLERINE O KADAR GÜZEL UYMUSLARKİ :)GÜLE GÜLE KULLAN BENDE BATIGE GİTMEYİ ÇOK İSTİYORUM ORDAN HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMADIM :) NİCE NİCE 12.YILLARA AKLIMA ÖNERECEK BİRSEY GELMİYOR BENDE SEVGİLİLER GÜNÜNDE BİRŞEY YAPMAK İSTİYORUM AMA BENİMDE AKLIMA GELMİYOR :)

SEVECEN dedi ki...

aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy bayıldımmmmmmmmm kız aldıklarınaaaaaaa:( neden üzgünüm biliomusun hiç alışveriş yapamıyorum malum gebelik..ayy ben sonrada çokşişko olurum ofofofof bana birkaç yıl cici yok desene,yanlız gözüme kestirdim,cantadan bende alıcam ,fiyatı nasıl makulmu canım

nilerk dedi ki...

haticinpepelası: teşekkürler yorumun için gerçekten çok inceleyip sık dokuyarak yapıyorum alışverişlerimi.Benim aklıma bişey gelirse paylaşırım buradan senin de aklına gelirse bana haber ver olur mu?

sevecen:hamilelik gerçekten bir kadının yaşayabileceği en güzel tecrübe gerçi sen daha önceden biliyorsun bunu ama mümkün olduğunca tadını çıkar şekerim çanta 59 TL idi bir benzerini ayakkabı dünyasında görmüştüm yanılmıyorsam 79 TL demişlerdi kar yaptım sanırım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...