BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

14 Şubat 2012 Salı

YENİ SAÇ BAKIM RUTİNİM

Efendim Merhabalar,


Sabah sabah nereden çıktı bu kibarlık bilmiyorum belki de gece uykumu iyi alamadığımdan bu günü hafif çatlak geçireceğim sanırım .Uykumu neden alamadığıma gelince dün sabah ne zamandır aklımda olan saç bakımımı yaptım .Malum pazartesi benim temizlik günüm öğleden sonra temizlik bitince de defalarca yıkadım saçımı ancak yaptığım kürün kokusu tamamen geçmeyince koca rahatsız olmasın diye çekyat da yatmak gerekti :)


Küçük bir kaba zeytinyağı koyup,içine badem,ısırgan,hint ve sarımsak yağı koyum .Sanırım işe yaraması için bir kaç hafta uygulamak gerekecek ama şu sarımsak yağı işi zorlaştırıyor .Hem bütün gün ben kokudan rahatsız oldum hem de akşam rahat yatağımdan oldum.


Resim de görünen Loreal Perfect Clean piling daha çok üzerinde ki tırtıklı pedi için aldım .Yüzümün daha iyi temizlendiği hissini uyandırıyor bende.


Yakın zamanda Berra ya yaptığım saç şekilleri ve şu benim fesli türbana altarnatif modeller ile alakalı post hazırlamayı düşünüyorum .


Şimdilik bu kadar Berroş ile hazırlanıp spora gideceğiz BYEEE.


NİL-ERK

4 yorum:

Adsız dedi ki...

günaydın.bende genelde badem yağı ile elma sirkesi kullanırım saçıma.hint yağını genellikle kirpiklerime sürerim.çok işe yarıyor.

Adsız dedi ki...

merhaba sevgili nil bloğunu yeni keşfettim süper geriye dönük tüm yazılarını okudum yalın anlatımında ve 3 çocuklu hayatında kendimi buldum (benimde iki kız bir erkek üç çocuğum var)hayat mutluluk getirsin allah hep sevsin sizi sevgiler...MEFER

Gurme Şirine dedi ki...

merhaba blogun ilgimi çekti ve seni hemen izlemeye aldım sevgiler...
banada beklerim...

nilerk dedi ki...

Duyguş:ben de süreyim bari kirpiklerime teşekkürler..

Mefer: Ne kadar mutlu oldum anlatamam her zaman beklerim .Çocuklarınla sana hayırlı,mutlu,sağlıklı günler dilerim...

Gurme şirine : hoşgeldin sefalar verdin her zaman beklerim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...