BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

24 Nisan 2012 Salı

BU ARABA BUGÜNLERİ DE GÖRECEKMİŞ :))

Selam Canlar,



Efendim biz hayatı biraz da arabanın içinde geçen bir aileyiz.Şimdiye kadar bu araba ne bebek bezleri,ne oyuncaklar ,kekler,börekler ,kıyafetler ,ders kitapları,yüzme malzemeleri vs.görmüştü ama sanırım ağaç fidanını ilk defa gördü  :))


Geçen sene evimize taşınırken ev sahibimize söz vermiştik bahçeye Bodrum mandalinası dikmeye bir türlü nasip olmamıştı .Ta ki bugün biz Turgutreis de bir arkadaştan döner iken yolda fidancı mı denir peyzajcı diyelim ha işte ondan, hadi dedim alalım çocuklar bu işten hiç anlamamıza rağmen satıcıya güvenip bu şirin fidanı aldık yarın site görevlimizden dikmesini isteyeceğiz bir isim vermeli ama dimi bu ağaca sizce ne olsun düşünelim hep beraber .


Bir de canlar size bir şey danışacağım geçenlerde sipariş verdiğim iki adet ipek şal dün elime geçti  bugün hemen birini ütüleyip taktım  bknz. resimler :) ancak takarken fark ettiğim ama önemsemediğim hafif kimyasal bir koku vardı şalda geçer dedim ama şal başımda durdukça ben de baş ağrısı yaptı bir de acaba koku çevreden de duyuluyor mu tedirginliği .Şimdi benim bildiğim ipek şal yıkanmaz ama bu kokuyla da takılmaz sizce ne yapmalıyım böyle bir durumla karşılaştınız mı daha önce ? Ha dostlar yorumlarınızı bekliyorum .


HEPİNİZE İYİ GECELER 
NİL-ERK 

9 yorum:

vintageduygular dedi ki...

hmm hic duymamistim, istersen birde satin aldigin yere sorsan? Ve basagrisi yapiyorsa sakin kullanma,Allah korusun ne olur ne olmaz ;)

beyza dedi ki...

nilcim canım bi önceki yorumun için teşekkürler,meraklanmışsın.hasta olan ben değilim aslında,kızın kolu kırıldı,anneannem hastanede durumu kötü bi şekilde yatıyo bunun gibi sıkıntılarla boğuşuyorum ne zamandır,üstümüzde bi kara bulut dönüyo ama hayırlısı bakalım duadan başka yapacak bişiyimiz yok,yinede bu günümüze çok şükür.zaman oldukça yazarım yine,çünkü seni okurken kendimi buluyorum bide yorumlara samimi cevaplarını seviyorum en çok,kimi blogerlere yorumu yazarsın hiç cevap yazmaz kale almaz gibi soğuyorum ben öyle olunca,koca postu yazıp yorumamı vakit yok ,neyse pek bi alıngan günler geçiriyorum sanırım,çenem düşüverdi.hoşçakal canım.

SEVECEN dedi ki...

aaa yıkanmazmıı inan hiç bilmiyordum ,ama nasıl şıkır şıkır duruyor varya ,güle güle kullan bende araştırmadayım sen nerden aldın bacımcım?

queen_ff dedi ki...

Fidenin adı bence "hayat" olsun...
Öneri sadece ;)
Birde ipek şal ayrımı varmı bilemiyorum ama ılık suyla ve şampuanla elde yıkanır bence..Ben yıkarım :)

GüzelGül dedi ki...

benimde bir fikrim yok malesef canim ama sanirim birsey olmamasi lazim. Annem camasir makinada öyle ipek tür seyleri en hafif ayarda yikiyormus.

Mein Blog/Blogum

mine dedi ki...

gönül dostu : ) çok kılasik oldu ama ilk aklıma gelen : )

nilerk dedi ki...

vintage duygular: sordum canım ılık suda yıkaya bileceğimi söylediler deneyeceğim teşekkürler...

beyza:çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah...ben bu yorumlar için post yazıyorum zaten insanın oturduğu yerden bir çok kişiyle bağ kurabilmesi cazip geliyor zaten .Ben de aynen senin gibiyim yazdığım yorumlara cevap yazmıyorsa blogger bir daha ona yorum yapmak içimden gelmiyor .sevgilerle...

nilerk dedi ki...

sevecen : modakolik bahçelievlerden aldım face sayfası var benim arkadaşlar arasında bakabilirsin çok güzel ürünleri var...yıkayacağım bu arada şalları çünkü takamam o koku ile

quen ff: öncelikle hoş geldin aramıza her zaman beklerim .hayat ismi çok hoşuma gitti oğlanlar gelince söyleyeceğim kabul ederseler onu koyalım.bende yıkayacağım şalları.

nilerk dedi ki...

güzelgül . ben elde çok çitilemeden deneyeceğim teşekkürler

mine : bir arkadaş hayat dedi o da güzel dimi teşekkürler ilgin için .her zaman beklerim biz burada çok eğleniyoruz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...