BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

14 Nisan 2012 Cumartesi

HAVALAR GİBİ RUHUM DA DEĞİŞKEN :(

Selam Canlar,


Bir önce ki post da dedim ya bir halsizlik var o halen devam etmekte,resmen vücudumu sürükleyerek iş yapıyorum.Bu hafta hep kapalı geçti ondan mıdır acep?


Dün misafirlerim vardı benden beklenmeyen düşük bir performans ile hazırladım ikramlıkları hep pratik şeylere kaçtım.Ama muhabbetimiz yeterdi bir de sonrasında içtiğimiz damla sakızlı kahvemiz çok iyi geldi hiç fotoğraf yok kusura bakmayın.Çok pratik fırında pırasa ile ince bulgurdan üzerine sarımsaklı yoğurt dökülerek yenen bir çeşit köfte yapmıştım arkadaşlar çok beğendi .İnşallah bir daha ki sefere fotoğraflar sizlere de veririm tariflerini.


Rüzgar yağmur demiyor havuza devam ediyoruz Asım bugün biraz ağladı artık makarnayı bırakarak yüzmesi gerektiğinin o da farkında ama hiç istemiyor.Enes'in maşallahı var bir kulvar daha ilerledi.


Hafta içi sevgili Eymenpaşamın hediyeleri ulaştı elime çok mutlu oldum hepsi el emeği ile kalpten yapılmış ürünler .Tekrar teşekkürler Eymenpaşam 



Berra için yapılmış keçe süs odasında hemen yerini aldı böylelikle berranın oda dekarasyonu tamamlandı .Darısı benim odama :) kırmızı kalpli kalpli olan buzdolabı magneti .Hepsi çoooook güzel ellerine sağlık Hilal cim


Bu hafta işte bu hediyeler ruhumu şenlendirdi bakalım önümüzdeki hafta nasıl geçecek .Herkese mutlu hafta sonları öpüldünüzzzzzzzzzzzzz.

4 yorum:

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

havadandır büyük ihtimalle kolay değil bünye kaldıramıyor kıştan bahara geçişi bol c vitamini tüketmen lazım..Cicilerinizde çok güzel güle kullanın.

Demlenmisyasam dedi ki...

Hediyeleriniz pek bir sevimliymiş...
Güzel günlerde kullanın sevgilerimle...

nilerk dedi ki...

yaşamsal ganimetler: umarım havalardandır da tez zamanda geçer .Tavsiyen için teşekkürler canım...

dilek afiyon avci: teşekkür ederim ilk defa yorum yazıyorsun bana her zaman beklerim sevgiler...

mine dedi ki...

hoş muhabbet olsun gerisi boş derim keçeden yapılma şeyleri seviyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...