BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

16 Nisan 2012 Pazartesi

HEDİYE ÇEKİLİŞİME HERKESİ BEKLİYORUM :)

Selam Canlar ,
Bende bir heyecan bir heyecan sormayın dün duyurdum hediye çekilişimi biliyorsunuz .Ben bu kadar zevk alacağımı bilseydim daha önceden de yapardım derdim ama çoktandır  istiyordum biliyorsunuz bunun finansmanını eşime yaptırmak istemedim mutlaka benim payım  ile olmalıydı şükür bir şekilde öyle oldu:) 


Neyse katılan herkese bol şans dilemek istiyorum.Ancak şartlarımı dikkatli olarak kontrol ettiğimi hatırlatayım arkadaşlar gelen yorumlardan bir arkadaşı kabul edemedim onu haber vereyim KURUMUŞ GÜLLER bloğunun sahibesi orkidela duyuruyu çok eski bir posta eklemişsin bunu etik bulmadım açıkcası lütfen katılmak için ayrıca bir post yazar mısın.Birde KELEBEK GİBİ  diye bir arkadaş yurt dışından yazmış kazanır isen dediğin gibi Türkiye de ki akrabalarına göndeririz lütfen katıl .Bir de ESRA lütfen izleyici olman ve duyuru lingi vermen lazım seni de bekliyorum :)


Şimdilik bu kadar çekilişime katılmak ve ŞIMARIK BİR KUTU İLE ŞIMARMAK İÇİN TIK TIK




NİL-ERK

3 yorum:

orkidela dedi ki...

Etiklikle ne alakası var anlamadım. Blogumda popüler yayınlara bakarsan senin linkini verdiğim postu görürsün. Oradaki çekilişlerin hepsi güncel, süresi dolmamış, çok okunan çekilişler. Ben şartımı yerine getirdim. Geçerli sayarsın saymazsın keyfin bilir.

GüzelGül dedi ki...

canim katilmak isterdim ama yurtdisindayim :(( yine basdna kaybettim :((

Mein Blog/Blogum

nilerk dedi ki...

orkidela: açıklaman benim için yeterli .listede sen de varsın .Benim böyle hafif tartışmalarla başlayan arkadaşlarım hep en uzun ve en samimi olanlar olmuştur.Kim bilir belki seninle de öyle olur :)

güzelgül: evet canım maalesef yurt dışına gönderemiyorum ama istersen Türkiye de ki bir akrabana gönderebilirim sen biliiin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...