BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

8 Ağustos 2012 Çarşamba

SON DURUMLAR BİLMEM KAÇ :)


Selam Canlar,
Nasılsınız ? Ben şu anda omzu ve boynu tutulmuş bir vaziyette uzanmış ve çok hareket edemez bir şekilde bu postu yazıyorum.Tembellik edip saçımı kurutmadan klimalı odada çocuklar ile beraber öğlen uykusuna yatmanın ceremesini çekiyorum.Bodrum hala çok sıcak gündüz klimasız durmak neredeyse imkansız oruç iken bu zorluk daha da artıyor tahmin edebileceğiniz gibi.İlk defa böyle bir şey yaşıyorum fıtıktan doğan sırt ve bel ağrılarım oluyor ama bunun acısı da başkaymış.Yine de hamd olsun diyor bu yakınmalara son veriyorum.Allah tüm hastalara acil şifa versin inşallah.




Gündüz mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum.Allahtan alışveriş yaptığım markette saat sınırlaması yok . Bu sayede evde yiyecek sıkıntısı çekmiyoruz :)









Sadece dün terzime uğradım hani şu  yazımda gösterdiğim kumaşlar şekillenmeye başladı.Sanırım sonuçtan bu sefer çok memnun kalacağım .Ama son halini görmek için sizler eylüle kadar bekleyeceksiniz maalesef .Bence sizde çok beğeneceksiniz hem tesettüre uygunluğu hem de hediye paketine benzemeden abartmadan yani abiye olmayı başaracak bir kıyafet geliyor :)

 Geçen akşam sulamak için bahçeye indim  taşların üzerinde bir kaç tane kurtçuk dolanıyor .Allah Allah bunlar yolunu mu kaybetmiş acaba derken cimlerin dibine doğru gözüm kaydı ,aman Allahım o da ne toprak hareket mi ediyor yok yok bir şeyler kımıldıyor ,bende bir çığlık binlerce kurtçuk çimlerimin dibinde kımıl kımıl ıyyyykkkkk .Bizim ilk defa başımıza geldi  ama çok sık karşılaşılan bir durummuş,eşim ilaçladı ama çimleri kurtarabilecek miyiz bilmiyorum .




Eşimi bahçeyi ilaçlarken görüyorsunuz ama  bloga onun fotoğrafını eklemem den hiç haz etmiyor o yüzden aramızda kalsın olur mu ? Bakın nasıl da bir günde sapsarı oldu çimlerim o kadar da özenle her gün sulamıştım :((






Bu arada hala bayram tatilinde nereye gideceğimizi bulamadık.Zaman iyice daralıyor .Kiralık yazlık alternatiflerine baktık.Havuzu dışarıdan görünmeyen bir kaç seçenek bulduk ama haftalığı 3000-3500 TL arası olunca bir de düşünün daha bunun yol ve yemek masrafı bizden olunca vazgeçtik.Otel tatillerini de gidip de memnun kalmazsak diye eledik.(çünkü geçmiş yıllarda başımıza çok geldi ) Yani anlayacağınız Bodrum da yaşayıp da tatil yapamamanın ezikliği hat safhada.Önerisi olan varsa acillll bekliyorum canlar.


Dün akşam bir arkadaşımız da bayanlar arası iftar yaptık, bu akşamda başka bir arkadaş da olacağız ne iyi tevafuk oldu yoksa bu tutulmuş halde yemek yapmam çok zordu.AA bir de ne söyleyeceğim dünkü iftarda eşimden oğlanlara onun bakmasını rica etmiştim sağ olsun kabul etti .Birlikte çin lokantasında yapmışlar iftarlarını çok şaşırdım ama bizim oğlanlar çok sevmiş hatta eşim benim tabağımda kileri de yediler dedi çubukları da gayet güzel kullanmışlar .Allahım şu çocuklar ne ilginç oluyor evde normal yeşil fasulyeyi yemekte zorlanan çocuklar dışarı da ne bulsalar yiyorlar ...

Çok uzattım yine ama bu son durumlar postaları hep böyle oluyor .Okuyan da sağ olsun okumayan da .(Yorumlara geç de olsa cevap yazıyorum arkadaşlar hiç atlamam biliyorsunuz o yüzden yorum yazan da sağ olsun yazmayan da ) ALLAHA EMANET OLUN...(FİTRE VE ZEKATLARINIZI SAKIN İHMAL ETMEYİN RAMAZAN BİTMEDEN YERLERİNE ULAŞTIRMAK HEPİMİZE NASİP OLSUN İNŞALLAH )

NİL-ERK  

6 yorum:

adiloş dedi ki...

öncelikle geçmişler olsun hem sağlık açısından hem kurtçuklar açısından bayramda biz de bişeyler yapalım diyorduk ama her açıdan zor gibi görünüyor neyse nasip bir sonraki seneye inşallah...bu arada eniştem bayrama ablanla konuşun plan yapabiliriz beraber demişti ama 5 çocuğun birada olacağı durum tatilden sayılmaz diye pek aklım yatmadı sizleri görmeyi çok istememe rağmen zaten dedim ya biz gene İstanbuldayız bu bayram şartlar bunu gerektiriyor ama Rabbim büyük.Neyse çok uzattım sanırım umarım elbisende çok güzel olur içine siner gerçi hiç dert etme sen her halukarda güzel oluyorsun maşallah

nilerk dedi ki...

adiloşum :çok sağ ol.eğer gelme ihtimaliniz varsa bence çocukları hiç düşünme yeni bir plaj açılmış bütün gün orada takılırız dışarıda olunca çok problem çıkartmazlar .Siz geliyorsunuz diye de bütün bayram İzmir de kalmak zorunda olmayız bana uyar yani ;))

adiloş dedi ki...

dur bakalım nida ile bir konuşalım olmazsa ne bileyim hem nida hem ben tatile çok ihtiyaç duyuyoruz düğün için hazırlıklar falan filan derken maddi oalrak biraz zorlanırız gibi ama dur bakalım nasip abla

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

geçmiş olsun arkadaşım. Tatil bölgesinde olunca tatil yapmak için yer bulmak daha zor oluyor. Allah kolaylık versin.
Ben de çin mutfağına bayılırım. Eşime okadar söyledim bodrumdayken beni al şu çin mutfağına staj yapayım diye amam kabul etmedi :)(Voyage torba da aşçılarda çinlydi.ama olmadı neyse. Ben çin mantısını öneririm. Taze soğanlı soya sosla süper oluyor.

görüşmek üzere

nilerk dedi ki...

adiloş: hadi bakalım konuş haberleşiriz

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER):teşekkür ederim.Bana daha nasip olmadı hiç gitmedim ama oasis deki çin lokantasının sahibi ile eşim arkadaş fırsat bulunca biz de gideceğiz inşallah. önerilerin için ayrıca sağ ol deneyeceğim .

mihrimah dedi ki...

geçmiş olsun canım allah şifa versin.umarım istediğiniz gibi güzel bir tatil yapabilirsiniz...mesafe çok uzun ama kapadokya yı düşünür müsünüz bilmem.sevgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...