BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

28 Temmuz 2012 Cumartesi

İLK LİMONATA DENEYİMİM /TATİL POSTU YAPMAK İSTİYORUUUUUMMM

Selam Canlar,


Dün Bodrum da ilk iftar davetimi gerçekleştirdim ,keyifli bir akşamın bugün tatlı mahmurluğunu yaşıyorum .Bir çok posta gördüğünüz bizim kızlar (yeliz-gamze-fatoş ) eşleri ile beraber davetime icabet ettiler sağ olsunlar.Yemek masası ve menüdekileri sizinle paylaşamayacağım çünkü ne kadar planlı  hareket etseniz de her şey son anda hazır oluyor ve beyler masa da iken fotoğraf çekemiyorsunuz .Ama dün akşam menüde olanların benzerleri yarın akşam ki iftar davetimde de olacak nasipse o zaman paylaşırım bir iki tanesi gerçekten çok işinize yarayacağını düşündüğüm hem şık hem pratik sunumlar .


Ama haklı olarak övüneceğim ilk limonatamı sizinle paylaşıyorum.Tarif SOFRA dergisinden şef Gürkan Ağkoça ait bana da birebir uygulaması kaldı sadece miktarları yarım ölçek artırarak yaptım.

4 limonun suyu (ben kabuğunu da rendeleyip ekledim )
200 gr. toz şeker
1 yemek kaşığı bal
3 tane karanfil 
Hepsini ağzı kapaklı bir kaba alıyorsunuz bir gece bekletiyorsunuz .Sonra 2 litre su ile kaynatıp ,soğutup,süzerek servis yapıyorsunuz.

Ben servis ederken limon dilimleri ve nane yaprakları da ekledim.Sonuç gayet başarılı oldu :)

Bir de şu var ki artık bende bir TATİL POSTU YAPMAK İSTİYORUUUUUUUUUUUUM .Hem de çocuksuz bir tatil .Nasıl yani bencillik bu demeyin .Benim bızdıkları yaz boyunca denize,havuza,sinemaya ,yemeğe ,arkadaşları ile oyuna her bir yere taşıyorum .Eee 11 yıldır da eşimle baş başa tatile çıkmadığımı düşünürseniz (aa ondan önce çıktığımız tek tatil de balayımız dı şimdi fark ettim )sanırım çocuksuz bir zaman dilimi bana ve akıl sağlığıma iyi gelecek :) .

Ne dersiniz sizce bunu bu sene başarabilecek miyim ?Ben elim de ki kozları düşünmeye ,ve çocuklara bakması için birilerine yalvarmaya başlasam iyi olacak sanırım .Keşke bu kadar uğraşmama gerek olmasa da birileri yaklaşan doğum günüm hatırına bu işi organize etse .Çok mu hayal kuruyorum ne :((

NİL-ERK 

25 Temmuz 2012 Çarşamba

RAMAZAN DA BODRUM DAN BİLDİRİYORUM /İLK SEFA-MERVE ALIŞVERİŞİM

Selam Canlar ,
Günleriniz ,İftarlarınız ,Geceleriniz,Sahurlarınız ve Sabahlarınız Hayırlı OLA !!!

Önce kendimden haberler vererek postuma başlıyor, uzun olabileceği konusunda siz canlarımı uyarıyorum :)
Biliyorsunuz Bodrumdan üç çocuklu ,tesettürlü biraz çatlak ,biraz takıntılı ,çoğunlukla da enerji fazlalıklı olarak sizlere bildiriyorum .

Önümüzde ki hafta Bodrum'a yerleşeli tam bir yıl olacak daha önce sadece magazin programlarında gördüğüm yakınlarına bile uğramadığım bu memlekete taşınma fikri  ilk başta , değil endişe, korku filmi izlenimi uyandırmıştı bende ki hiiiiç korku filmi seyretmem beni tanıyanlar bilir ,hiç gereği yok yeteri kadar adrenalin var hayatımda kendilerine üç melek diyorum.

Nasipse münasiptir düsturu ile ,negatif duyguları uzaklaştırıp pozitif yüklemelerle (önce biraz kocanın başını etini yemeden olmaz tabi) geldik Bodruma geçen ramazanın başında hemi de oruç oruç toparlandık kolilere dolduk ve geldik ,yerleştik hayatımda ilk defa bir hafta da dört kilo verdim onca yorgunluğun yanıma kalan karı oldu ...
Ben şimdi böyle daldan dala atlayıp yaptım ya bu kadar laf kalabalıklığı sebebi şu ki çok şükür korkularım yersiz ,kocamın başının etini yemem boşuna oldu.Genel olarak bana ,eşime ve çocuklarıma iyi geldi İstanbul dan sonra  Bodrum da yaşam .Çok şükür ....

Ancak tek dezavantajı olan ailemden uzak olma gerçeği ramazan da biraz daha fazla hissettirdi kendini .Gurbette olduğum yeni dank etti kafama evet ramazan aile ile bir başka güzel oluyormuş ve tabi ramazan İstanbul da gerçekten tüm topluma yansıyormuş.Burada ramazan bireysel, evet oruçlar tutuluyor, teravihler kılınıyor,mukabeleler  okunuyor ama şehre ramazan gelmiyor ...Şehr-i Ramazan İstanbul muş  ...

Eylül de ailem ve çok sevdiğim İstanbul'um  buluşmak ümidi ile başlığımın Bodrum da ramazan bölümünü bitiriyorum ....

Gelelim ilk Sefa -Merve alışverişime ne zamandır face den takip ettiğim çoğumuzun bildiği sefa merveden ilk alışverişimi yaptım.Fiyatların uygunluğu bende hep kalitesi hakkında merak uyandırmış,firmanın bir ara yaptığı bütün hediye çekilişlerine katılmıştım.Bedava denemek nasip olmadı bende illa kendim görücem test edicem diye kimseye sormadan yaptım alışverişimi .



 Sonunda sezonun mint yeşili baskısına dayanamayıp kottondan aldığım gömlekten sonra (aaa ben onu sizinle paylaşmadım nasıl atlamışım :)) bu şalı da ekleyiverdim dolabıma (pardon sevgili kocamın: - Lütfen şu perdeden indir eşarplarını baskısına dayanamayıp sıkış sıkış koyduğum eşarp çekmecesine )


Pashmina nın incesi görüntüsü biraz ketene benziyor ,ütülemesi kolay, hafif de parlak o yüzden sevdim bunu 
 İkincisi Evitarenin uçları lazerli, puanlı modeli .Rengini uçlarını sevdim ancak kumaş kalitesi beni hayal kırıklığına uğrattı ben doğal elyaf taraftarıyım yani sentetik kumaşları rahat kullanamıyorum sanırım beğenmemem ondan kaynaklanıyor .Yine de kısa süreli gezmelerde kullanırım sonuçta fiyat faktörünü göz ardı edemem.


Sonuç olarak ilk alışverişim den pişman değilim özellikle de kapıda ödemiş olmam ve aldıktan üç gün sonra elime geçmiş olması sevindirici.


Daha sık görüşmek üzere diyor bu hafta sonuna kadar iki iftar davetim için menü oluşturma çalışmalarıma dönüyorum .Sanırım bir sonra ki post bu iftarlar ve ilk kez yaptığım limonatamı övmek ile :) alakalı olacak ...


Yorumlarınızı bekliyorum anacığım beni twitter dan ve de face den gün içerisin de hatta bazen sahurda anlık olarak takip edebilirsiniz (sanki televizyon programı kapatır gibi oldu ) SAĞLICAKLA VE ESENLİKLER LE KALIN diyeyim de tam olsun...


NİL-ERK 








24 Temmuz 2012 Salı

YAZLIK FERACE UYGULAMASI /KOMBİN

Selam Canlar ,

Çoğumuz gibi ben de bu aralar tembelim evden dışarı çıkmadığımız dan koltuklar arası geçiş yaptığımızdan paylaşılacak çok şey de olmuyor haliyle .

Ama size geçenlerde söz verdiğim annemin benim için diktirdiği feraceyi nasıl değiştirdiğimi anlatmanın zamanı gelmiştir :)
 Bu görmüş olduğunuz ferace ilk dikildiğinde çoooook bol ve tek renkti (keşke o halini de fotoğrafla saymışım) 
Ben de geçen İzmir gezisinde feracenin rengi olan vizon ile iyi uyacağını düşündüğüm pudra-yavru ağzı arası bir renkte krep kumaş aldım.Ve eniştemin kapısını çaldım (hani şu tütüleri diktirdiğim eniştem )Önce yanlardan 2 şer cm daraltık ,sonra bel hizasında yan dikişte bir ilik açtık böylelikle kuşaklardan biri içerden dışarı çıkacak ve yanda bağlanacak konuma geldi .Sonra feracenin üste kalan parçasının kenarı 12 cm genişliğinde şerit olarak renkli kumaşı diktik,aynı kumaştan kol ağızlarına da koyduk.

Artan kumaştan da şal yaptık nasıl olmuş sizce ???

Ferace acil dışarı çıkmanız gereken durumlarda kurtarıcı oluyor özellikle şu aralar sıcaklarda giyecek bir şey bulamadığınız da .Aslına bakarsanız Bodrum için biraz dikkat çekici bir kıyafet.Tahmin edersiniz ki buralar öyle fazlaca kapalı görebileceğiniz bir memleket değil.

Son olarak bizim oğlanların iftara yarım saat kala vakit geçirme yöntemini paylaşıyorum burada ve de burada sadece büyük oğlum oruçlu ama mavişim de abisi ile vakit geçirmekten haliyle çok memnun :)

Herkese tekrar hayırlı ramazanlar...

NİL-ERK 





20 Temmuz 2012 Cuma

İLK GÜN HEYECANI

Selam Canlar,


Çok şükür bir ramazana daha kavuştuk . İlk sahur ve iftar heyecanını yaşadık.Biz beş kişilik bir aileyiz biliyorsunuz,şimdilik evde üç kişiyiz oruç tutan ,öyle pek koşuşturmaca ve curcuna olmuyor o yüzden .Ama kendi çocukluğumdan hatırlıyorum herkes sahura kalınca pek bir neşeli oluyor.İnşallah o günleri de görmeyi nasip eder Rabbim. 


Bir de hep kalabalık olsun isterim iftar sofraları ,hep misafirim olsun ya da ben birinin misafiri olayım :) Öğrenciyken bir de eşim askerde iken tek başıma iftarlarım olmuştu sanırım oradan kalan bir takıntı benim ki.Ama sünnet olan da o değil mi? Akrabaları ile aynı şehirde yaşayanlar daha şanslı bize göre ancak bizimde arkadaşlarımız var sağ olsunlar önümüzde ki günlerde şenlendirirler soframızı ...


İlk iftar sonrası kahveler afiyetle içildi geçen hafta Gaziantep'e gidip gelen bir arkadaşımız bizi unutmamış sağ olsun onu andık kahvelerimizi içerken resim için buraya lütfen :)


Face de bir de eşimin yeni aldığı pantolonu ütülerken çektiğim resim var ona bir bakın buradan ve de  buradan sebebini resimlere düştüğüm notlardan anlayacaksınız.


Şimdilik bizden haberler bu kadar sizin ilk iftarınız nasıldı ???


NİL-ERK 

19 Temmuz 2012 Perşembe

SON RAMAZAN ÖNCESİ GEZMESİ /KOMBİN

Selam Canlar,

Öncelikle bu gece çoğumuz sahura kalmanın heyecanını yaşayacağız Ramazan hepimiz için hayırlı,huzurlu ve bereketli geçsin inşallah ,hakkıyla da eda edebilmeyi cümlemize ...

Şu fotoğraf kotası meselesi yüzünden post olayından soğudum birkaç yerde çözüm önerileri okudum ama benim gibi teknoloji özürlüsü biri için anlamak neredeyse imkansız...

Bugün güzel bir partide idik ,etraf cıvıl cıvıldı bir sürü çocuğun olduğu bir mekanda aksi düşünülemez tabi ki .Bir minik prensesin yeni yaşını kutladık.

Birkaç gündür koltuğumla bir bütün olduğumdan kalkıp hazırlanmak zor geldi ve en rahat olabileceğim kıyafeti seçmeye çalıştım.İlk defa bir ALVİNA ürün almıştım geçenlerde , lacivert tonlarda tülbent kumaşından desenli bir tunik içine badi giyerek kullanıyorsun mecburen ,beyaz pantolon ile kombinledim .Ve beyaz sandaletler ile .Her neyse bir de siz bakın sanırım ender kullanacağım bir kombin olacak bir de  ilk ve son ALVİNA kıyafetim ... Sizden gelen yorumlara bakalım .Maalesef fotoğraflara bakmak için sizi buraya alalım :((

Ayrıca Berra'nın palyaçoyu gördüğünde yüzünün aldığı tepkiyi görmenizi tavsiye ederim .Var mı başka çocuğunun palyaço fobisi olan arkadaşlar? sizden de yorum alalım ...

Ramazanınız mübarek olsun diyerek kaçıyorum canlar Allah hepimize kolaylıklar versin...

NİL-ERK

16 Temmuz 2012 Pazartesi

SİYAH ALTIN UYUMU /KOMBİN

Sakin ve sessiz blog aleminin vatandaşları nasılsınız ???


Yok arkadaş yaz bana göre değilmiş onu anladım performans yerlerde Bodrum da sıcaklar kırkın altına inmiyor ki kafamızı kaldırıp bir şeyler ile ilgilenelim.Hepimiz klima uyuşukları olduk sizde durumlar nasıl?


Neyse okulların açılması ile çıkarırım ben bunun acısını kafada bir sürü proje kol gezmekte ama ağustos ayında Allah izin verirse süper bir sürprizim olabilir size bekleyin anacığım :)


Maalesef bir çok arkadaşın yaşadığı fotoğraf kotası meselesini bende yaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum canlar ben bu sorunu halledene kadar bloğun face sayfasına ekleyeceğim resimleri :(


Dün akşam davetli olduğumuz sünnet düğününe enişteme diktirdiğim siyah tütü etek  ve yıllar önce diktirdiğim kendinden jakar desenli siyah ceket içine, son koton indiriminden kaptığım altın pırıltılı atlet ile kombinledim bakınız nasıl olmuş :)






Bir zahmet yorumlarınızı alayım fotoğrafları görmekte problem yaşayıp yaşamadığınızı bu şekilde anlayacağım...


NİL-ERK





13 Temmuz 2012 Cuma

HOŞ BİR GÜNÜN SONUNDA KOMBİN PAYLAŞIMI

Selam Canlar,


Ramazana birkaç gün kala son dışarı gezmelerimizi yapıyoruz bugün komşular toplandık ,Yalıkavak da çok hoş bir o kadar da samimi bir arkadaşımızın evine gittik hemi de çoluk çocuk .Ev Yalıkavağın en güzel koyunda ah ah sohbete daldık güzel manzarasını fotoğraflamayı unuttuk, sözüm olsun bir sonra ki gidişte mutlaka bol bol fotoğraf çekeceğim .


Sağ olsun o da benim gibi üç çocuklu olan arkadaşımız hiiiç üşenmemiş çok güzel şeyler hazırlamış bize anlayacağınız sohbet ,ikram her şey harikaydı.


Biraz önce eve ulaştık ve hemen bahçemde bir kaç poz kombin fotoğrafı çekti oğluşum, evet büyük oğlum bir aylık gittiği kurs dan dün akşam döndü .Ailesinden ayrı ilk tecrübesi idi ve çok gururlandırdı bizi hiç bir problem yaşamadan eğitimini tamamladı biz de karar aldık her gün en az bir sayfa kuran okuyacağız ve kurs da başladığı beş vakit namaz kılma görevini devam ettireceğiz .Rabbim daim kılsın inşallah.




Etek ve gömlek son kotton indiriminden kaptıklarım .Gömleğin önünün dantel olması çok hoşuma gitti.Eteğin pembesi beni daha önce de cezbetmiş İzmir de iken eteği denemiş ama uzun olmasından dolayı almamıştım iyi ki de almamışım 2 hafta önce bu etek 60 TL idi şimdi 29 TL ye aldım ve hiç de uzun gelmedi :)


Şal ise Mango, arkadaşlar mangoda ki bu şallar hem Bodrum sıcağı için ideal, hem ütü istemiyor ,hem de şu anda sadece 19 TL 


Evet bahçeyi sulamam lazım ben kaçar :)


NİL-ERK

11 Temmuz 2012 Çarşamba

YİNE BİR DÜĞÜN HAZIRLIĞI

Selam Canlar ,


Nasıl sıcaklar ile aranız Bodrum da hava 36-37 derecelerde yalnız  bir rüzgar var bir kaç gündür o kadar şiddetli ki, ama hiiiiç serin değil resmen saç kurutma makinesi çalışıyor sanıyorsunuz dışarı çıktığınız da fakat  güzel bir tarafı var daha önce yaşadığım şehirler olan İstanbul ya da İzmir deki gibi terlemiyorsunuz ilginç değil mi ? 


Neyse bu kadar hava durumundan sonra gelelim başlık konumuza bloğumu açtığımdan beri bir nişan,bir kına ve bir düğün postu yazdım size kardeşlerime ait, onların hazırlık sürecini beraber paylaştık.Terzi ile yaşadığım sorunları ve neler ile kombinlediğimi beni uzun zamandır takip edenler biliyor hatırlamak için şuraya,  burayabir de buraya bakabilirsiniz :)


Evet eylül de artık son bekar kardeşim nam-ı diğer kazan dibimiz kara kızanımız erkek kardeşim evlenecek hem de lise aşkı(tek aşkı yani Allah nazarlardan saklasın) ile çok romantik dimi .Yavaş yavaş hazırlanmanın vakti gelmiştir deyip uzun düşünme aşamasını geçip son  İzmir seyahatimde kumaşlarımı aldım detayları sonra özel post yazacağım size şimdilik sadece kumaşları gösteriyorum biraz merak edin anacığım :)


2 metre siyah lycralı pamuk saten (mat gözüküyor ama parlak bir kumaş)
neon yeşil bir etek daha önceden dikilmiş ilginç bir hikayesi var sonra paylaşacağım
yarım metre mat siyah pul-payet  kumaş 
yarım metre neon yeşil krep şifon
yarım metre siyah krep şifon 
Hadi tahminleri alalım sizce bunlardan ne çıkacak ???


Bir de dua edin bana olur mu diktirme sürecim de başarılı geçsin diye ....


NİL-ERK

10 Temmuz 2012 Salı

BODRUM DA SON DURUMLAR :))

Ara verince ortaya karışık post yazmak neredeyse farz oluyor dimi?? 


Affedin beni canlar sıcaklardan mıdır nedir bilmem baya bir rehavet çöktü üzerime .Son post da ramazana kadar eve girmem diyordum ya bir bakıma sözümde duruyorum ya ben dışarı çıkıyorum havanın 40 derece olduğuna bakmadan ya da  ev de isem mutlaka misafir çağırıyorum.


Bodrum da son durumlara gelince kocayı tek başına Mandarin Otel açılışına yolladım herkes yine kızım sen deli misin dedi bana acep neden ???
 Efendum kendileri Milla jovovich ile Bar Refaeli  eşim ben çıktığımda daha gelmemişlerdi diyor inansam mı :)
 Eros Zamorotti  konser vermiş ...
 Bir de şu vaziyette olan paranın korkunçlatırdığı fazlaca bayan olması gerçeği... Gördüğünüz Emel Acarın eltisi acep hangi duygularla  bu hale soktu kendini ....


Neyse açılıştan bu kadar görüntü yeter bir açılış daha vardı Bodrum da, yeni bir avm miz oldu nur topu gibi zaten bir tane vardı 1+1 = 2  :)   adı mitown en azından kapalı bir mekan oldu yağmur ya da sıcak ta gidebileceğimiz bir yer .Resimde ritm ekibini görüyorsunuz Berra zıpır zıpır dı tahmin edebileceğiniz gibi bu anlarda :)

 Hafta sonu mavişimi  bunaltan upuzun saçlarından kurtarabildik yakışıklı oğlum benim bir maşallah alalım...
Kapanışı dün akşam ki misafirlerime yaptığım hem hafif hem serinletici tatlı ile yapalım altı irmik muhallebi üstü karamel sos .Dondurma ile servis ettim bir de nane yapraklarımız olmazsa olmaz :)


Son olarak da sezon finali yapan tutkumuz Leyla ile Mecnunun yerini perşembeleri yayınlanan İşler Güçler alacak sanırım tavsiye ediyorum efendim ve kaçıyorum A.E.O.


NİL-ERK 

3 Temmuz 2012 Salı

GÖRÜMCEMİN HEDİYESİ KEÇE ÇANTA /DIY

Selam Canlar,


Dedim ya iki günlük İzmir gezisi benim için baya karlı geçti diye :)
Kemeraltı gezisinden baktıkça hala yüzümü güldüren takılarımı aldıktan sonra bakınız bir önceki post :)
eşimin ablası yeni merakı keçeden bana bir çanta yapmak istediğini söyledi ve aldık soluğu keçe ve aksesuarlarını satan mağazanın önünde yani hiç fırsatları da kaçırmam yani ablamın içinden gelmiş kırar mıyım ben onu :)


Keçeleri ve renkleri görünce hemen kafamda tasarladım çantayı büyükçe bir şey istedim ki bu aralar denize giderken de rahatlıkla kullanabileyim zaten çok sevdiğim saks mavi ve yeşil de karar kıldım tabi ki kelebekler bazılarımızın nasıl ki fiyonk takıntısı var benim de kelebekler :)






 


Sonuç budur nasıl olmuş? Hülya Ablamın tekrar  ellerine sağlık ertesi gün yola çıkacağımız için bir günde yapıverdi bunu bana .


Çocuklarla tatil nasıl geçiyor diye sorarsanız hani başta baya yorulmuştum ya baktım olacak gibi değil büyük oğlanı Muğla da bir kursa yazdırdık 4 hafta sürecek zaten iki haftası geçti . O çok memnun yaşıtları ile hem eğlenip hem de manevi hayatları için faydalı bir eğitim alıyorlar. ben de bu sayede  ilk günlerde ki  onun sıkıldım sıkıldım nidalarından kurtulmuş oldum :) aktivite delisi oğlum benim :) kime çekmiş acaba :P...


Asım'ı yani ortancamı da yaz okuluna yazdırdım dün itibarı ile o da oraya başladı çok eğlenceli bir mekan çocuklar için ideal gerçekten, özgür çocuk felsefesi ile açılmış bir yer çocuklar hayvanlar ve toprak ile bolca haşır neşir oluyorlar ,haftada üç gün de yüzme dersi alıyorlar çoğu öğretmen yabancı olduğundan genelde İngilizce konuşuluyor ve bu sayede kışın başladığı ingilizce eğitimden de uzak kalmamış oluyor ama en önemlisi onun keyfi gayet mutlu alıyorum onu iki gündür .Evde sürekli bilgisayar oynamak istiyordu izin vermeyince geriliyordur hep birlikte .


Anlayacağınız onlar mutlu benim kafam rahat zavallı babamız Allah onun kesesine zeval vermesin .Kaldık kızçem ile baş başa ramazana kadar kimse tutamaz bizi evde nasıl olsa bir ay hiç çıkmayacağız evden artık ev içinde o koltuk bu koltuk gezeriz :)


Ayyyy yine uzattım sözde çantayı gösterip bir iki kelam edecektim ... Okuduysanız da canınız sağ olsun okumadıysanız da ben kaçar :)


NİL-ERK 

KAHVALTIMA DAVETLİSİNİZ ....

SON ZAMANLARDA Kİ KAHVALTI FAVORİM ..... SOFRAMA BUYURUN :))

2 Temmuz 2012 Pazartesi

İŞTE GELDİM BURDAYIM :)

Selam Canlar,


Sanırım yavaş yavaş sakin döneme geçiyorum .Geçen hafta gelen misafirlerimizle beraber iki günlüğüne İzmir kaçamağı yapıp geldik.


Baya ara verince insan nereden başlayacağını şaşırıyor paylaşılacak çok şey var.Misafirlerimizle beraber biz de baya gezdik onların sayesin de üst üste denize gittik hani demiştim ya size bize uygun yer arıyoruz koy koy dolaşıyoruz diye yine en iyisi Kırkağaç sahili bence hafta içi giderseniz kimsecikler yok ve çok temiz .


Yalıkavak yolunda bir arkadaşımız tarihi bir değirmeni restore ederek kahvaltı sofrası açtı .Manzara harika ,mekan çok güzel sanırım birkaç güne kadar tam olarak açmış olacaklar biz önceden misafirleri olduk .Mandalina ve incir reçeli ve Kars'dan getirtiği eski kaşarı süperdi.
 Değirmen çalışır durumda ...
 Hava çok sıcak olduğundan manzara çok net çıkmamış buralarda sıcak hava sis gibi gözüküyor .Karşısı Yalıkavak ...


İzmir de yeni açılan optimum avm yi hızlıca bir turladım şükür İzmir de adam gibi bir alışveriş merkezine kavuşmuş oldu .Ayrıca diğerlerinin aksine mescidi de var hemen tespit ettim :)


Ertesi gün kumaş almak için kemeraltına indik .Eylül de biliyorsunuz erkek kardeşim evleniyor ve düğünde giyeceğim kıyafeti sonunda tasarladım ve kumaşlarını aldım onun detayları sonraki postlarda ...
Ayrıca annemin benim için diktirdiği feraceyi de yeniden tadilata sokup biraz da renk ekledim onun için de bir post yazmak lazım .Bir de keçeden görümcem bir çanta yaptı bana rengini ve detaylarını ben tasarladım harika oldu onu da paylaşacağım.


Şimdi size ne zamandır aradığım deri metal karışımlı takılarımı Kızlarağası hanında buldum onları gösteriyorum 
 Üç ayrı renk bileklik seçtim tek tek de takılabilir bu şekilde üçü bir arada kullanılabilir bence .Ben çok beğendim sizler nasıl buldunuz .
Bu yüzükleri tasarımlarını çok beğendiğim için aldım ama bilekliklerime de çok uydular bence, sanırım uzun süre kombin fotolarında bu takıları göreceksiniz :)


Daha sık görüşmek üzere şimdilik bu kadar bir sürü iş beni bekler ama o kadar yorgunum ki hiç niyetim yok iş yapmaya azıcık tembellikten zarar gelmez sanırım bir kuvvet çocukların karnını doyursam yeter :)


NİL-ERK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...