BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

16 Şubat 2011 Çarşamba

Buda kapak olsun…


Bir süredir benim minik prensesim sindirim problemi yaşıyor.Ayıptır kabız hanım efendi. Zaten miniminnacık vucuduna çok ağır geliyor bu sıkıntı bende doktora götürmek dahil her şeyi yapıyorum bu durumla ilgili ancak o kadar fazla konuşuluyor ki bu konu artık sıkıntı verdiği için kimseye bişey söylemiyordum.Benim böyle sus pus olmam yanlış anlaşıldı sanki durumla ilgilenmiyormuşum gibi suçlanmaya başlayınca tepemin tası attı.Bütün gün evde yalnızız nerden biliyorsunuz neler yaptığımı ya da yapmadığımı.Berra benim üçüncü çocuğum herhalde artık öğrenmişimdir nasıl besleyeceğimi dimi oğlanlarda da ara ara yaşamıştık bu durumu..eşim bi daha mı doktora götürsek diyince tamam dedim Alsancak da bulduğum en pahalı özel doktordan randevu aldım kafamı kızdırdıya oh olsun.
Berrayı güzelce muayene ettikten sonra doktor oturup bir saat konuştuk yedirdiklerimin ve verdiğim ilaçları listeledik.Doktor gayet bilinçli ve doğru bir şekilde beslediğimi devam etmemi bu durumun berra yaşındakilerde oldukça fazla görüldüğünü çünkü çocukların kakasını ayakta yapmalarından dolayı ilk sertleşmede canları acıdığı için korku faktörü giriyor araya ve yapmak istemedikleri ve tuttukları için olayın uzun sürebildiğini anlattı.Sabırlı olmak gerektiğini geçeceğini doğru beslenme ve ilaç takviyesiyle bir süre sonra korkularını yenerek bu durumu atlatacağını söyledi.
Ben her dakika çocuklara şunu yediriyorum,şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye anlatan annelerden değilim.Zaten günümün çoğu onlarla ilgilenmekle geçiyor bir de eşimle ya da başkalarıyla muhabbet etmem gereken zamanlarda neden tekar yaşadıklarımı anlatarak vakit geçireyim.Kime neyi isbatlamam gerekiyor.Ben yalnız bakıyorum çocuklarıma kimseden destek almadan üç çocuğa bakmak bu zamanda çoğu kişinin harcı değil.Benim de eksiklerim var kimse dört dörtlük olduğunu iddia edemez zaten.
Bakmayın bir doktor tarafından tastiklenmem gerekmesi canımı acıtmadı değil. Çıkışta bu da sana kapak olsun kocacım diyecektim büyüklük bende kalsın dedim.
NİLERK

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım bende bu tür şeyleri çok yaşadım.İnsanlarımız sadece her çocuğun birbirinden farklı olduğunu unutuyor kendi çocuklarına ne yaptıysa aynının başka çocuğada iyi geleceğini düşünüyor hatta bunu abartıp doktora danışmadan aynı ilaçları kullanmaya kadar vardırıyorlar durumu.Ben bu durumda yinede iyi niyet görüyorum ama bilinç olmayınca iyi niyet kötü sonuçlar doğuruyor malesef.Bu arada berranın sağlık problemine en az senin kadar üzülen biri olarak,doktorun söylediklerine çok sevindim umarım en kısa zamanda atlatır benim tatlı berroşum:)))

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

senin de dediğin gibi 3 çocuğa bakmak kolay mı
milletin ne dediğini boşver canım
sonuçta sen o yavruların annesisin
başkaları senden daha iyi düşünecek değil ya
sağlıkla büyüsünler inşaAllah

sevgiyle...

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

benimde 3.5 yaşında bir oğlum var...tuvalet eğitiminde bende o kabızlıktan çok çektim...bana da herkes ne yapacağımı söyler durur..bense sadece araştırıp bildiğimi okurum:)))boşver herkesi...anne en doğruyu bilir ve yapar...yaradılış gereği içgüdülerimizde var bu...sevgilerimi gönderiyorum:))))

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

Hay ağzınla bin yaşa. Aynı konuyu bende çocuk emzirme konusunda yaşıyorum. ben emzirmek istiyorum önüne gelen artık ayır deyip duruyor. En son geçen akşam acilde bana akıl vermeye kalkan doktoru bozdum Ana okuluna kadar emzireceğim dedim sakıncası varmı. Sustu uzaklaştı. Doktor söylemiş işte ne güzel.Allah bağışlasın evlatlarını güle güle büyüsünler.

SİNİRLİ dedi ki...

Sinirlenmek yok NİLERK, sinirlenmek yok!

Geçmiş olsun!

mine dedi ki...

kolaylıklar diliyorum zaten kaç çocuk yetiştiriyorsun bir de millete laf anlatman gerçekten çok zor
Allah kolaylık ve sağlık versin canım

Adsız dedi ki...

ah canım ya Allah kolaylık versin sana...üç çocuk gerçekten çok zor olmalı..ben eymenle bile uğraşırken zorlanıyorum ki maşallahı var akıllı olduğu halde...ne yazıkki çocuk yetiştirirken herkes bişeyler söyleyip duruyor..valla ben doktorum dahil kimsenin dediğini dinlemiyorum..bildiğim gibi yetiştiriyorum kızan kızsın alınan alınsın valla napıyım annesi bizsek tabiki en doğrusu biz biliriz ama demi..bi de sen tecrübelisin 2 tane de öncesi var boşver sen isteyene kapak olsun :)) sen yine bildiğini yap...bu arada berraya çok geçmişler olsun..tatlı kuzunu kocaman kokla benim için

adiloş dedi ki...

ablam boşver her çocuk kendine özgü hiçkimse senin kadar bilemez neyin gerkeli olduğunu sürekli sorumluluk almayanların lafına kulak bile asmıyorum ben artık sen de takma rabbim acil şifalar versin benim çevremde bezi bırakmamış çocuklarda hep görülen birşey bu ne yemekle alakası var ne içmekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...