BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

22 Şubat 2011 Salı

WAFFLE SEVEN VARMI??? DİYE NİYE SORDUM



Geçenlerde waffle seven varmı diyip yorum bırakmanızı istemiştim ya onun sebebi şudurki beni tanıyanlar tahmin etti sanırım.Ben üç çocuk,ev işi sürekli uzaklarda olan koca demiyip bu aralar yine çalışma isteği ile yanıp tutuşuyorum.(deli miyim neyim...)evime yakın bir yerde waffle art  var.Devrettiğini öğrenince çok heveslendim.gidip görüştük istedikleri rakam ve kira yüksek geldi bir haftadır da geçiyorum önünden ara ara pek müşterisi yok o yüzden vazgeçicem sanırım.Ortak da bulmuştum kafa dengi...
Çocuklarla çalıştığım dönem oldu ama iyi bir bakıcım vardı ve iş yerinde gözümün önündeydiler.şimdi yardım eden de olmayacak başkası olsa aklının ucundan bile geçirmez çalışmayı ben de mi öyle yapmalıyım iyice kafam karıştı...
Fikirlerinize açığım blogcanlar....
NİLERK

10 yorum:

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim ama biz cok sveriz.burda olsan gelirdik :)

xcelis dedi ki...

ya bayılırım waffle ama dediğin gibi müşterisi pek yoksa risk almaya değmez bence.Tabi bi yerlerden başlamak gerek herkesin müşterisi kısmeti farklıdr.Evde yapılabilecek birşeylere baksan.

Asahhara dedi ki...

Ben severimmm. Ama çalışıp ne yapacaksın. Evlatlarının büyümesini izle. Eğer maddi olarak tabi bir sıkıntı yoksa. O zaman durum farklı. İnan ben çalışmaktan nefret ettim. Kızım genç kız oluyor ne zaman bu kadar büyüdü göremedim.

Unknown dedi ki...

neyse bende kötü birşey bekliyordum yemeyin gibi.
bizim burda avm nin içinde var ama acayip iş yapıyor.hatta biz ayyakta yer bekliyoz öyle yani

yer önmli bu konuda karar senin
hakkında hayırlısı olsun

bedia dedi ki...

valla nilcim bendede var bi çocuk.hiç bişey yapamıyorum evimin temizliğini bile yetiştiremiyorum zor valla karar senin:)

Unknown dedi ki...

Canım çalışma isteğinden vazgeçme !!Zira biliyorum ki sana iyi gelecektir.Sen ince eleyip sık dokursun ve sonunda en doğru kararı verirsin eminim .Allah yardımcın olsun...

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

bence işe başladığında ona göre hayatını düzenlersin muhakkak
tabi zor olacaktır senin için
ama nasıl söyleyim...ben senin yerinde olsam eğer ihtiyaç yoksa henüz bebişler küçük olduğundan çalışmayı düşünmezdim
ya da çalışma hayatından sıkıldım ondan böyle düşünüyor da olabilirim
kaldı ki kamuda çalışıyorum, rahatım, huzurluyum ama yine de bazen artık çalışmasam diyorum, emekliliğin dolmasına da epey var :)

bakıcı sorunun da var madem bence boşver şimdilik
yine de kendin için, çocukların için en iyi, en doğru kararı tabi ki sen verirsin

sevgiyle...

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

sen geçen gün waffle seyip aklıma düşürdün:) bu gün yedim ımmmm.
ben müşteri gözü ile şunu söyleyim.bloğumdan anladığın üzere tatlı hastasıyım.waffle da ilgim alanımda:) her yer bunun hakkını veremiyor.ama sırf waffle üzerine çalışanlar başarılı.mesela bugün yediğim waffle'ın fiyatı 10 milyondu.bir tatlı ve 10 milyon müthiş bir kar dönüyor ortada.tabi ankaranın en iyilerinden biri bahsettiğim yer.mesela dükkanda bir tabela var ve tabelada waffle paket yapılmaz ısrar etmeyin yazıyor.çünkü bu tatlı ılıklğını kaybedince bütün rayihası ıdısı vıdısı da gidiyor.
aslında çok riskli bir iş çünkü eğer işin ehli yapmazsa sıcak ve tatlı hamurlaşmış krep yemiş gibi oluyorsun ki bu da batış sebeplerinden biri olur.
umarım yardımcı olabilmişimdir

Nil dedi ki...

Kendi iş yerime sahip olmayı isterdim. Özel sektör anneler için çok zor. Sevdiğin işi yapmak da ayrı güzel. Hakkınızda hayırlısı olsun

adiloş dedi ki...

ablam seni bilirim çalışma azmini ama çocuklara olan düşgünlüğünü de bilirim ne kadar özenli davrandığını onlara aynı özeni gösterebilecek biri olmadıkça yakınında aklın hep onlarda kalacak bilirim ama gne de isteklerini öncelik sırasına koy bence ve kendin için yapmak istiyorsan yap gerisini düşünme ama şu da var biliyorsun yaklaşık bir aydır ben iş hayatına yeniden atıldım destek olanlarım da var gözüm arkada değil kesinlikle ama gerçekten zor oluyor ama alıştık hep beraber.
dediğim gibi kendin için birşeyler yapma zamanı geldi de geçti bile mutlu olacaksan yap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...