BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

8 Mayıs 2012 Salı

BODRUMDA ALTERNATİF OTEL :)

Selam Canlar ,


Bu aralar bir durgunsunuz hayırdır blog alemi yaz rehaveti mi çöktü .Bakın bana derece 33 ben hala koştur koştur :) 


Bir önce ki post da pazar günü İnanç Otel de kahvaltı yaptığımızdan bahsetmiştim.İşte söz verdiğim detaylar:



 Eşim hafta sonu İstanbul'da idi üç çocukla önce cesaret edememiştim gitmeye ama onların ısrarlarına da dayanamadım (bu çocuklar sanırım beni parmağında oynatıyorlar) .Otelin girişinde bulunan oyun alanı çok işime yaradı oynamak istiyorlarsa kahvaltılarını bitirmek zorundasınız tehdidi  ile yemek işi hal oldu ve oyuna izin çıktı .
 İşte 5 yaş gurubundan bazıları en baştaki üçlü okulda da aynen böyleler yani onlar hayatlarının ilk kankaları :)) Orada da televizyon izlediler ya hayret ...
 Otel Gümbet koyunda yani Bodrumun en civcivli yeri :))
 Burası restaurant  kısmı 
Diğer açıdan manzarası 


Personeli gayet kibar ve güler yüzlüydüler yaklaşık 10 gün sonra tamamen açılmış olacak inşallah her cuma oradayım günlük giriş çıkış yaparak yüzme işini halletmem lazım .Yoksa bu bel fıtığı beni rahat bırakmayacak.


http://www.inanchotel.com/ Adresinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Şimdilik bu kadar otelin diğer imkanlarını kullandıkça onlar hakkında da yazarım 


HADİİİ CANLANIN BLOGCANLAR YORUMSUZ BIRAKMAYIN BENİ BAK YALNIZ HİSSEDİYORUM AMA :((


NİL-ERK 

4 yorum:

pastaguvercini dedi ki...

paylaşım için sağol canım,bodruma bir kere gittim bayıldım,inş. tekrar giderim,istanbuldayım ben biraz uzak geliyor oralar ama değer ;)bende beklerim cnm,sevgiler..

beyza dedi ki...

şimdi nasıl imrendim,oralara gelip tatil yapmaya kafa dinlemeye ihtiyacım var,çok yorgunum, sıkıntılıyım,hastalıklar,hastaneler hepsi bi arada.amaaa bunun yanında çokta sevinçliyim,insan bi kaç farklı duyguyu bi arada yaşıyomuş,ilk defa teyze oldum,öyle güzelki o minicik eller bize iki gündür bütün sıkıntıları unutturuyo.canım sanırım bu yorum uzayacak ben içimi dökmeye başladım yine,onun için burada son verip,hoşçakal sağlıcakla kal diyorum.

NUR dedi ki...

Merhaba gerçekten çok güzel bir yermiş otelin günübirlik bayanlar havuzu veya denizinden faydalanılabiliniyormu ayrıca giriş fiyatı nedir bilgi verirseniz çok sevinirim.:)

nilerk dedi ki...

pastagüvercini: bence de buralar sık sık gelinesi kadar güzel...bende her zaman beklerim

beyza: canım inşallah tez zamanda feraha kavuşursunuz .Bazen olur böyle rabbimin dua etmemiz için verdiği uyarılar bence bunlar.Sen sıkma canını .Bu arada minik bebeğiniz hoşgelmiş ailenize sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz inşallah.

Nur: bayanlar havuzu var ama deniz imkanı yok bayanlara otel içinde ama biz bodrum da tenha yerler buluyoruz denize girmek için .Fiyatlar konusunda bilgim yok maalesef ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...