BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

3 Mayıs 2012 Perşembe

KAHVALTI SOFRASINDAN BİLDİRİYORUM :))

Selam Canlar,


Yataklar toplandı,makineye bir posta  çamaşır atıldı,kahvaltı hazırlandı ,oğlanların kahvaltıları yaptırıldı ve okula yollandı,ocağa yayla çorbası konuldu ağır ağır mis gibi kokarak pişiyor,ıspanaklar ayıklandı ve suya yatırıldı,berranın kahvaltısı yaptırıldı (yanımda cır cır ötüyor ve uydurma şarkılar söylüyor),koca uyandırıldı ve işe yollandı,şimdi elimde çayım diğer koşuşturmacalara dalmadan postumu yazayım istedim ....


Pazartesi günü spora gitmek için sabah evden çıktım vikkkk vikkkk bir ses geliyor arabanın altından eğilip baktım hiçbir şey gözükmüyor,ne arabaya binebiliyorum ne sesin kaynağını bulabiliyorum sonra tekerin üstünde bir çift masmavi göz gördüm minnacık bir şey 45 dakika uğraşıp sonunda arabanın altından çıkmaya ikna edebildim kendilerini




 İşte  bu sevimli şey uğraştırdı sabah sabah beni .Şimdi sitenin çocuklarının maskotu paylaşamıyorlar okuldan gelince hemen ona bakıyorlar kartondan yuva yapıp bahçeye yerleştirdiler  ismini de patiş koydular :)


Sonunda ne zamandır yapmaya cesaret edemediğim şeyi yapabildim.Berra'nın kulaklarını deldirdik küpe takmayı çok istiyordu tabi nasıl bir işlem yaşayacağını bilmiyordu ama gayet cesur davrandı ben ilki delindikten sonra ikincisine izin vermez diyordum ama yanıldım.Bir kaç gün kıyafet giyip çıkarırken mızırdandı ama şimdi gayet mutlu küpeleri ile herkese gösteriyor.Ne de olsa az kokoş değil :)


Son olarak bir hediye duyurusu yapalım:
 "TUBA CAN  ve ÇATI KATI BLOG işbirliğiyle  şifon fiyonklu etek hediye kampanyası başlamıştır.. sizde  şansınızı denemek isterseniz buraya tıklayın, kampanyaya katılın :) "



SEVGİYLE KALIN 
NİL-ERK 

6 yorum:

Seyyah dedi ki...

Ah yavrum benim, ne kadar sevimliiii! Kurban olurum onu yaratan Allah`a. Nasilda savunmasiz görünüyor, kiyamam. Aman iyi baksinlar minni$e, annecigi nerde kimbilir. Icim ciz etti simdi.

yaruze... dedi ki...

Sen ne hamarat hatunsun yahu,maşallahhh sana...
Bu kızlarla işimiz var bizim zaten:)

beyza dedi ki...

nil yine koşturuyosun bakıyorumda,o arada postunuda yazıyosun,bizide unutmuyosun yani.bide kediniz çok tatlı yaaa.

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

hayırlı olsun küpeler , çok yakışmış maaşaalah

nilerk dedi ki...

seyyah: annesi de bizim site de dolanıyor onun da keyfi yerinde anlayacağın...

yaruze: :)) sağ ol şekerim

nilerk dedi ki...

beyza : canımsın sağ ol seviyorum burada olmayı...

asabi bakire: çok teşekkür ederiz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...