BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

30 Ocak 2011 Pazar

ANNE OĞUL GÜNÜMÜZ/ NE GİYDİM

    Dün karnesi tamamen 5 olan 3.sınıf öğrencisi oğlumla beraber anne oğul günü yaptık. Yıllar sonra yeniden çünkü benim çalıştığım ve onun da tek çocuk olduğu dönemlerde sık sık yapardık. Yanımıza kimseyi almadan canımız ne istiyorsa onu yapardık beraber çocuk filmlerine girer çocuk menüleri yerdik.
    Çok uzun zamandır böyle bir aktivite yapmadığımızı ve okul değişikliği yaptığımız için ders notları düşmesin diye ona çok baskı yaptığımı fark ettiğimden dün kardeşlerini babaannesine yollayıp akşama kadar gezdik.NT mağazalarını bilirsiniz 3 alıp 2 öde kampanyası başlatmışlar oradan kendine kitap seçmesini istedim,kendi seçerse daha zevkle okur diye düşünüyorum bakalım göreceğiz..Sonra pizza yemeğe gittik ama benim zor beğenen oğlum mekanın dekorasyonunu beğenmediğinden pizzaya da çok ön yargılı yaklaştı ve sevmedi bu duruma çok üzüldüm çünkü çok seçici onu mutlu etmek gerçekten zor umarım ve dua ederim Rabbim ona ileride bu özelliği yüzünden şefkat tokadı atmaz ve rahat bir hayat nasip eder.İnanın ben onu lüks şeylerle şımartmış bir anne değilim onun fıtratı böyle.
Son olarak da hem karne hem de perşembe günü doğum günü olduğundan istediği oyuncağı almasına izin verdim  fiyat sınırlaması koyarak  tabi o  benim söylediğim rakamın tam olarak da 10 kuruş eksiği bir oyuncağı seçti sonuçta kova burcu :))
   Şimdi yukarıda bağrış çağırış kardeşiyle oynuyor...
Neyse bu yorucu ve İzmir'e geldiğimden beri karşılaştığım en soğuk günde ben şöyle giyinmiştim:


Şal geçenlerde kemeraltında ki eşarparktan aldığım pasminha diğer parçalar uzun zamandır dolabımda olan parçalar bu şekilde kombinlememiştim daha önce yeni kıyafetlere sahip olmuşum gibi oldu ..
Ayrıca anladım ki yeniden diyete girmenin vakti gelmiştir diyip üzülerek ayrılıyorum yazımdan ...
nilerk

5 yorum:

Unknown dedi ki...

BLOĞUMA HOŞGELDİN BENDE SİZE GELDİM HOŞ ŞEYLER BILDUM.:)BUNDAN SONRA SIK GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ PAZARLAR

nilerk dedi ki...

Hoş geldin ne iyi ettin keşke burdan çay kahve ikram etmenin yolu olsaydı çünkü ben tam bir misafir delisiyim. her zaman beklerim

MODA GEZGİNİ dedi ki...

karnesi güzel ya okadar naz olsunn annesi:) çocuklar şimdi hep böyle canım ya..Allah şanslarını bol etsin..kıyafetini beğendim güzel olmuş kombinin nilcim.bloguma beklerim.hediye çekilişime katılırsan sewinirim.sewgiler

nilerk dedi ki...

sağol moda gezgini hemen uğradım bloğuna hediye çekilişine de katıldım sık sık görüşürüz inşallah

TALA (BIRAKTIĞIM İZLER) dedi ki...

1 şubat doğumlu bir kova burcu oğlan annesiyim. Sizi çok iyi anlıyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...