BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

23 Ocak 2011 Pazar

NE GİYDİM

Selamlar
Hani şu anlata anlata bitiremediğim kızkardeşimle yaptığımız izmir kaçamı günü ve kaybolma akşamı vardıya işte o gün şöyle giyinmiştim:


Kaban Hakan Yıldırım tasarımı kotonda satılıyor ve kız kardeşime ait. İlk postlarımda harika gardropun sırlarını anlatmıştım ya orda söylediğim bir şey vardı kendinize styledaş edinin diye benim kız kardeşim aynı şehirde yaşasak çok iyi bir styledaş olur çünkü hem zevklerimiz hemde bedenlerimiz birbirine uyuyor(bunu söylerken koltuklarım kabarmıyor değil hani, çünkü o bekar ve ben 3 çocuk annesiyim he he he)
Kot pantolonum ise benim 10 yıl aralıksız çalıştığım tekstil fabrikasının ürünü ve benim İspanyol müşterim için yapılmış bir imalattan bu arada İspanyollar ile Türklerin beden ölçüleri çok yakın birbirlerine. Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim sahip olduğum tek kot pantolondur (doğrusu denim pantolon ).Çünkü ben işten ayrıldıktan sonra piyasada satılan hiçbir jean e kıyıpta para veremedim ama yakın zamanda mecburen vericem gibi görünüyor.
Çanta tergan botlar  nerden hatırlamıyorum...
Umuyorum ki en kısa sürede yine böyle bir gün yaşarız...
nilerk

5 yorum:

Dokuztepe dedi ki...

kaban güzelmiş,güle güle kullan canım..:)

Asahhara dedi ki...

Çooook şık olmuşsunuz . İnanın benimde kızkardeşim var ve bedenlerimiz aynı :) Çok iyi oluyor bu durum. Bu arada o 23 yaşında ben 35 ve bir kızım var :d bende bu durumdan çok memnunum :))))))))))))))

Yeşim dedi ki...

Selam canım,
blogunu ziyaretin sayesinde farkettim.İyikide farketmişim:)
kaban çok şıkmış gerçekten çokta yakışmış.
görüşmek üzere,sevgilerimle.

nilerk dedi ki...

Yeşimcim hoşgeldin herzaman beklerim.yorumun için ayrıca teşekkürler...

yaruze... dedi ki...

Kabanınız hakikaten çok şık ve tarz.Bayıldım bende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...