BODRUM'DAN ÜÇ ÇOCUKLU BİLDİRİYORUM

27 Ocak 2011 Perşembe

ŞU GEMİDE BENDE OLSAYDIM AÇIK DENİZLERE YOL ALSAYDIM(ERKEN REZERVASYON İNDİRİMLERİ BAŞLADI)


    Diyeceksiniz ki yaza  daha çok var ama ben geçen sene tatil yapamamış olmanın verdiği sıkıntıyı atamamışken  erken dönem rezervasyon indirim kampanyaları başladı biz her sene tatilden sonra seneye erken rezervasyon yaptırıp indirimlerden faydalanalım deriz ama eşim serbest meslekte olduğundan hep son anda karar verilir tatile çıkmaya eğer izinleriniz belli dönemlerde oluyorsa bence bu fırsatları kaçırmayın derim. Ancak şunu da belirtmeliyim ki ne kadar muhafazakâr otellerin sayısı artsa da hala normal otellere göre daha fazla ödeyip, daha kötü hizmet alıyoruz burası aşikâr. Şimdi birkaç alternatif vereyim.








Bu sitelerden bütün muhafazakâr otellerin listesini alabilirsiniz. Birinci sitede tüm personeli bayan olan mavi turlar düzenliyorlar, Muğla –Fethiye güzergâhında. Şu anda % 35 indirim var.
Bir diğer alternatifte ailenize özel kiralık yazlıklar. Ben denemedim ama çocuk sayımız fazla olduğundan mantıklı gelmeye başladı. Birde her gittiğimiz otelde aldığımız hizmete karşı verdiğimiz paraya acıdığım için olabilir.
http://www.alternatifislamitatil.com (Bu adreste villa alternatifleri mevcut)

Bir diğer alternatif de bu site fiyatlar biraz pahalı gibi geldi bana ama kalabalık aileler için otellerden ucuza denk gelebilir.http://www.tatilvillam.com/

Arkadaşlar daha önce gittiğiniz İslami oteller hakkında ki fikirlerinizi buradan bizimle paylaşın ki bizlerde gitmediğimiz yerler hakkında bilgi sahibi olalım.
nilerk

3 yorum:

Asahhara dedi ki...

Caprice güzeldi. Oda sorunu yaşamıştık biz orda b problem çıktı.
Burc Club butik otel. Küçük ama keyifliydi.
Club Kraburun kapandı maalesef :( Ama villa tarzı evleri güzeldi.
Veeeeeeeeee en beğendiğim yer tabiki Sahinn Paradise'dı yeşili oturma alanları vilları. Tatillllllll özledimmmmmmmm.

nilerk dedi ki...

sevgili asahhara : caprice otele 2002 de gitmiştim ondan sonra çok değişti diyorlar ama hep gidenler kalabalıktan şikayetçi .yorumun için sağol
diğer arkadaşalardan da yorum bekliyorum

Hakan Engin dedi ki...

Sayın nilerk,
Endişenizde haklısınız. Otellerin en büyük handikapı, iyi de olsalar kötü de olsalar, bir yerde bir memnuniyetsizliğin yaşanması an meselesi. Sonuçta aynı anda yüzlerce kişiye hizmet vermeye çalışıyorlar. Bir yerde problem mutlaka oluyor.
Bunun yanında bay bayan havuzlarının -normal olarak- ayrı olması çoluk çocuk hep beraber vakit geçirmeyi engelliyor.
Özel havuzlu etrafı kapalı villalar bu konuda bana göre de en problemsiz çözüm. Sayıya göre maliyet hesabı yapıldığında neredeyse otellerden daha uyguna geliyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...